Bijna helemaal goed

Alles goed gegaan alleen waar ik een beetje van baal is dat er gezegt werd dat de boetes betaald zouden worden door essent. Het vervelende is dat ik die eerst zelf moet betalen en een aantal maanden later pas terug krijg en dit was niet verteld. Krijg dus eerste rekening van jullie plus afrekening van de vorige plus 2 maal 125 euro boete....en dat was niet fijn.

Top geregeld

Probleemloze overstap

Makkelijk en snel overstappen.

Het kon niet beter.

Het was gewoon super gemakkelijk.

Prima zo

Was al klant nu voor een extra huis

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.

Ben gewoon erg tevreden

Ben een jaar er bij een ander geweest blij dat ik terug ben waar ik thuis hoor 😊

Goed verlopen

Geen enkel probleem.

Na inschrijving via eigen huis is alles volgend datum en plan verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb het idee met oprechte mensen van doen te hebben.

Ik ben blij met een Nederlands bedrijf zaken te kunnen doen.

Alles soepel verlopen.

Service

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Aanbiedingen vliegen je om de oren en dan krijg je achterdocht. Wordt ik uiteindelijk niet bij de neus genomen. Dan toch maar gebeld maar Essent. Krijg een duidelijk advies. Ben trouwe klant en dat blijf ik voorlopig voor de komende 5 jaar. Misschien dat het ergens anders een paar tientjes goedkoper kan maar een solide bedrijf geeft mij wel rust.

• De wijze waarop het contact is verlopen

nooit geen problemen bij essent

fijne klantenservice en mooie aanbiedingen fijn om bij essent te zijn

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nee , is niet goed verlopen

Is geen opzeg kosten betaald door essent aan ENGIE mijn oud energie leverancier, en dat moet ik betalen , Mijn achter naam op het contract klopt niet , is Gawriyah in plaats van Gabriyah

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

voel me in de mailing genomen en belogen

door het telefoonis gesprek er ingeluis veel extra kosten terwel er beloofd was dat ik geen extra kosten kreeg 150 euro toegewezen en er was beloofd 250 euro zodra ik kan overstappen doe ik dat voel me echt ******en heb weinig geld en wordt nu op onkosten gebracht in plaats van voordelige te zijn

Komen afspraken niet na

Ze beloven veel zoals een cadeau niks gezien komen belofte niet na als je eenmaal het contract getekend hebt maar ik kan er altyd zf

• De wijze waarop het contact is verlopen

hoe kan ik het merken ???

Ik zou het niet weten, ik heb er niets van gemerkt. we wonen er nog niet, dus wat moeten / kunnen we er van merken ????

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Slechte info

Zeer slecht geïnformeerd Boete bedrag zou binnen enkele dagen terug worden gestort Blijkt 3 maanden te kunnen duren En valse voorwendselen voorgeschoteld gekregen

slechte Communicatie

U schrijft in de mail van 18 maart dat U het maandelijkse voorschot automatisch afschrijft van mijn rekening. Op 5 april krijg ik bericht dat U nog geen voorschot heeft ontvangen. Hoe zit het nu. Toch een beetje verwarrend. Ik maak geen geld over als ik een bericht krijg dat U dit automatisch afschrijft. Is misschien wel een fishing mail. Groetjes, Peter in 't Zandt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Beter niet aan kunnen beginnen

Ik baal ervan dat de man aan de deur niet heeft verteld dat als je halverwege het jaar overstapt je een mega dure eindafrekening krijgt. Omdat ik nog nooit eerder was overgestapt heb ik dit niet door gehad. Ik heb de volgende dag nog met de klantenservice gebeld met verschillende vragen, omdat ik al bang was voor een addertje onder het gras! Dit hadden ze mij op zijn minst even kunnen melden! Het voordeel wat ik aan de overstap had is nu al weg. Had ik beter kunnen blijven waar ik was. Had ik deze ergernis ook niet gehad.

Helemaal tip top geregeld

Ging erg makkelijk en keurig afgehandeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe alles vlekkeloos verlopen.

Ik ben overgestapt mbv collectieve aankoop energie van de vereniging Eigen Huis. De hele overstap van NLE naar Essent is helder en duidelijk gecommuniceerd en verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Super fijn verlopen, goede en duidelijke uitleg!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap goed maar financieel slecht

Er werd gezegd dat ik nog zonder problemen over kon stappen binnen een maand. Stom genoeg dacht ik dat er dus geen extra kosten in rekening gebracht zouden worden. Helaas nu een rekening van bijna €600 van vorige energie maatschappij. En wil in overstap geld bij jullie vragen dan doet de web site het niet. Dus nee, niet zo blij!

• Het gemak waarmee u klant bent geworden
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch