Met het overstappen was geen centje pijn ik was al eerder lid geweest van essent
Welkom terug Edward! Bedankt voor het mooie cijfer. Groetjes Lotte Webcare Essent
procedure is langzamerhand dusdanig standaard geworden dat het voor geen enkel bedrijf een extra inspanning vergt en dus "normaal" verloopt
Bedankt voor de voldoende Jan! We doen ons best om achter de schermen alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dan hoef jij zo min mogelijk actie te ondernemen als klant, top toch?! Groetjes Lotte, Webcare Essent
Niets van de overstap gemerkt, dus prima verlopen
Kijk, dat horen we graag! Bedankt voor het mooie cijfer. Groetjes Lotte, Webcare Essent
Geweldig dat jij nu klant bent Erwin! Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Groetjes, Lotte Webcare Essent
De overstap is goed geregeld, contract is zoals afgesproken.
Mooi dat alle afspraken zijn nagekomen. Van harte welkom bij Essent! Groetjes Lotte, Webcare Essent
Alles was snel geregeld bij Essent. Houden kontakt met je. App gelijk geinstalleerd. Kan ik me gelijk op de hoogte houden van mijn verbruiken. Super en snel gedaan. Zeer tevreden.
Bedankt Jac, van harte welkom! Leuk dat je gelijk de app hebt gedownload. Veel plezier met het bijhouden van het verbruik. Nu ook dagelijks mogelijk! :) Groetjes Lotte, Webcare Essent
De voorlichting door Easy Nuts was in alle opzichten ver beneden pijl. Zo werd er mij gezegd dat de boete aan Energie direct i,v,m, opzegging van het bestaande contract direct door u zou worden betaald en ik daarvoor niet hoefde te doen. Nu blijkt dat ik dit eerst zelf moet betalen ik ik die kosten na drie maanden van u terug krijg. Wat betreft de vergoeding van terug geleverde elektra zou dat eerst 10 cent per m3 zijn daarna 8 cent en toen wisten ze het niet. Stop met dit soort bedrijven samen te werken!
Bedankt voor de uitgebreide feedback! Jammer om te lezen dat onze partner jou niet volledig heeft ingelicht. We zullen dit zeker meenemen! Ik ben blij om te lezen dat u wel tevreden bent over de overstapt naar Essent. Groetjes Lotte, Webcare Essent
ik zit al jaren bij Essent en als ik geweten had dat ik met het in vullen van een formulier bij budgetenergie terecht zou komen had ik dit nooit in gevuld. maar gelukkig ben ik nu weer terug bij Essent dank zij hun prettige medewerking, bedankt Essent.
Welkom terug, we misten je al! ;) Goed om te lezen dat je al jaren tevreden bent, wij zijn ook al jaren tevreden met jou als klant! Groetjes Lotte, Webcare Essent
prima geregeld goede voorlichting
Bedankt voor het mooie cijfer, welkom! Groetjes Lotte, Webcare Essent
Was all 4o jahre bij Essent en wel tevreden door mijn ziekte (cva beroerde)heeft mijn exs alles verandert heb alleen een probleem Met de Boetter van het overstappen van energie dierekt na Essent hoe los ik dit op?voorafgaand DANKJEWEL
Jeetje dat moet even schrikken zijn geweest! Gelukkig ben je nu weer netjes aangemeld bij ons. Ik zie dat mijn collega het formulier voor het aanvragen van de boete heeft toegestuurd! Als je deze invult, wordt de boete vergoed! Groetjes Lotte, Webcare Essent
Prima en snel geregeld
Wauw een 10! Ontzettend bedankt Peter, van harte welkom! Groetjes Lotte, Webcare Essent
Overstap is prima gegaan. Alleen wacht ik nog op het toegezegde cadeau (2x €50.00) van Budget energie
Welkom bij Essent, fijn dat u even aan de telefoon kon komen! Groetjes Lotte, Webcare Essent
Ervaring is erg pril , wil toch opnieuw contact !
Dit is een mooi begin! Bedankt voor het mooie cijfer Paul, laten we dit vasthouden voor de toekomst. Groetjes Lotte, Webcare Essent
Alles is goed gegaan.houden zo
Bedankt voor de 10 Maria, van harte welkom bij Essent! Groetjes, Lotte Webcare Essent
Goed ervaring
Mooi! Van harte welkom bij Essent. Groetjes Lotte, Webcare Essent
Verlopen zoals beloofd
Fijn dat alle afspraken zijn nagekomen, bedankt voor de positieve review! Groetjes Lotte, Webcare Essent
een woord top
Top Jan! :) Groetjes Lotte Webcare Essent
Fijn gesprek aan de telefoon, snelle omschakeling. Tevreden!
Goed om te lezen dat het telefoongesprek goed is prettig is verlopen. Bedankt voor de aanmelding bij Essent! Groetjes Lotte, Webcare Essent
De overstap is soepel verlopen. Essent heeft bij de oude leverancier alles opgezegd en van de overstap zelf hebben we niets gemerkt, top!
Zo horen wij het graag Cindy! Van harte welkom bij Essent. Groetjes Lotte, Webcare Essent
Was in het verleden goed
Welkom terug en bedankt voor de mooie voldoende! Groetjes Lotte, Webcare Essent
Ik ben via de energieveiling van VEH bij Essent uitgekomen. De overstap is in één woord moeiteloos verlopen. Tot nu toe ben ik erg tevreden.
Mooi om te lezen Edwin, heel fijn dat alles makkelijk is gegaan. Ook nog eens met een super mooi tarief! Groetjes Lotte, Webcare Essent
Ik heb er niks van gemerkt
Dat is helemaal de bedoeling Ad! Van harte welkom bij Essent. Groetjes Lotte, Webcare Essent
ja kreeg van green choice nog beteren aanbieding eind van jaar 350 euro terug. zelfde omstandigheden wordt graag terug gebeld oke gr genesen
Bedankt voor het mooie cijfer Marcel! Groetjes Lotte, Webcare Essent
De overgang van VandeBron naar Essent is soepel verlopen, eigenlijk niets van gemerkt.
Dat is helemaal de bedoeling! Fijn om te lezen Hans en van harte welkom bij Essent. Groetjes Lotte, Webcare Essent