geweldig

• De wijze waarop het contact is verlopen

Via tussenpersoon aan de deur.

Goede uitleg en goed contact. MAAR; ben pas tevreden (5 sterren) als ook de ‘beloofde’ boete betaald wordt door Essent, die door vorige energieleverancier via eindafrekening bij mij in rekening is gebracht al. Die is al afgeschreven! En ik moet wel 5a6 weken wachten op MIJN 250 euro die door Essent betaald moet gaan worden aan mij... Ik ben heel benieuwd!

prima verlopen

eenvoudig en duidelijk

Probleemloos.

Ik heb er weinig van gemerkt. Alles ging soepel. Werd goed op de hoogte gehouden enhb de app geïnstalleerd

• De wijze waarop het contact is verlopen

Vlekkeloos overstap zonder problemen.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

uitstekend

Zonder dat het hier is opgevallen

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is na tevredenheid verlopen.

Wel een opmerking,ik wil de APP op mijn mobiel maar dat lukt niet, omdat er om een MAC nummer gevraagd wordt en die heb ik niet. Heb geprobeerd om telefonisch in contact te komen met jullie,maar dat heb ik na 40 minuten opgegeven. Misschien lukt het op deze manier. Groet Wiert.

prima Snel geregeld

Alles goed gegaan

Ik ben tevreden.

Ik ben tevreden .

Zonder problemen verlopen.

Alles was tot in de puntjes geregeld. Omzetting zonder problemen verlopen, en vorige leverancier opgezegd.

Weinig van gemerkt

Alles goed verlopen. Je merkt er niets van. Wat ik wel jammer vind is dat er niet gekeken wordt tot hoelang je contract bij je toen huidige leverancier loopt. De onze liep nog tot begin mei. Wij zijn begin april overgestapt en dus nog een boete gekregen. Dat vind ik dan jammer.

• De wijze waarop het contact is verlopen

alles geen gewoon vlekkenloos simple over tde telefoon

ik moest de rekening over zetten van een ex huurder naar mijn eigen naam en een telefoontje was voldoende

Twijfels !!!

Ik weet niet of nu zo tevreden ben met de overstap. Er is vooraf een verhaal gehouden dat ik minder zou gaan betalen als bij jullie ‘dochter’ De Bron, en ook met groene stroom. Maar bij De Bron betaalde ik €200,00 per maand en bij jullie ga ik nu €250,00 betalen. Hoezo goedkoper?!!

Dubbele boete..

De persoon dat mij essent aanbood, zou voor mij checken of ik al over kon stappen. Dit was hij vergeten. Nu moet ik 800€ terug betalen bij me vorige provider.. ik kreeg dat bericht met de eindnota pas na 3/4 weken nadat ik het contract bij essent had aangesloten, dus kon ik dat ook niet meer annuleren..

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zeer slechte ervaring. Nooit meer!

Nog nooit zo'n problematische overstap meegemaakt als nu bij Essent. Ik wil uit zelfbescherming, tot tranen toe geroerd vanwege alle Essent miscommunicatie, nu niet meer in detail treden. Een en ander moet na te lezen zijn in de communicatieverslagen.

Duur contract

Betaald deze maand 2x vind ik slordig aan budget energie plus eccent plus wij hebben het contract veel te duur de prijzen voor gas energie zijn nu nog nooit zo goed koop geweest

• De wijze waarop het contact is verlopen

Kan na een jaar mijn mening geven

Kan pas na een jaar mijn mening geven

• De wijze waarop het contact is verlopen

Geld werd opeens van het rekeningnummer van mijn moeder afgeschreven

Na het aanmelden werd er geld van het rekeningnummer van mijn moeder afgeschreven! Essent kon mij niet vertellen hoe ze aan het rekeningnummer kwamen. Erg vreemd allemaal

was goe

was goed

Tot zover goed

Hoe afhandeling met budget energie geregeld is door Essent weet ik nog niet nog niks gehoord van budget energie

Overgang ongemerkt gegaan

Aangeven dat je over wilt en app installeren. Klaar is .....

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben heel erg tevreden!

Mijn wisseling van Oxxio naar Esssent verliep vlot! Ik regelde destijds de overgang telefonisch en dat liep perfect. De site van Essent is vele malen beter dan van Oxxio. Ik hoop vele jaren bij Essent te blijven onder voorwaarde dat ik steeds een scherpe prijs van u krijg aangeboden.

Snel en vakkundig geregeld

Ik kreeg een aardige persoon aan de telefoon. Ik ben meteen akkoord gegaan wamt zat al eerder bij Essent en dat beviel prima. Je hoeft er zelf maar heel weinig aan te doen. Helemaal prima

Super makkelijke overstap.

Overstappen was nog nooit zo simpel

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Het is geruisloos verlopen. Gelukkig. Bedankt

Willemsplein 4