Prettige gespreken gehad maar met een slecht resultaat. Na telefonische contact er over zou ik terug gebeld worden maar is tot op heden helaas niet gebeurt
Hoi A.J., Excuses dat je niet bent teruggebeld door ons. Ik heb je zojuist proberen te bellen om te kijken wat er precies gebeurd is, helaas kon ik je niet bereiken. Mocht ik je nog verder kunnen helpen kun je ons bereiken op 0900-1550 of op [email protected]. Groetjes, Raz, webcare Essent
De overstap is tot op heden nog niet goed afgehandeld met Budget Energie. Krijg nog steeds aanmaningen,
Hoi John, Ik vind het jammer om te horen dat de overstap niet goed afgerond is. Je bent bij ons aangemeld per 1 april 2020, waardoor je ook per die datum bent afgemeld bij Budget Energie. Ik kan je helaas niet uitleggen waarom je aanmaankosten hebt ontvangen van Budget Energie. Ik wil je adviseren om contact op te nemen met hun klantenservice mocht je vragen hebben over de aanmaankosten. Mocht ik je nog ergens anders mee kunnen helpen, kun je ons bereiken op 0900-1550 of op [email protected]. Groetjes, Raz, webcare Essent
Men zou alles automatisch regelen bij de overstap ? De overstapboete is nog steeds niet voldaan ? de vorige energieleveraar heeft € 400,- afgeboekt en mijn bankrekening staat nu zo laag dat ik bijna geen boodschappen kan doen. Fiasco !!!!
Hoi Christa, Extra kosten zijn natuurlijk nooit fijn, dus ik begrijp dat je hiervan geschrokken bent. Ik zie dat je inmiddels ook contact hebt gehad met de klantenservice. De opzegvergoeding die de vorige leverancier in rekening had gebracht was €100,00. Dit wordt door ons vergoed en krijg jij deze maand op jouw rekening gestort. De overige kosten kunnen niet door ons overgenomen worden. Dit wordt ook in de voorwaarden van jouw overeenkomst benoemd. Mocht je nog vragen hebben hierover kan je ons bereiken op 0900-1550 of op [email protected]. Groetjes, Raz, webcare Essent
Essent zou alle kosten voor de overstap vergoeden maar ik moet nu nog € 100,- betalen voor contract breuk dit was niet afgesproken
Fijn dat je bij ons klant bent geworden! De opzegvergoeding wordt ook door ons overgenomen, echter kunnen wij het niet rechtstreeks overmaken naar jouw vorige leverancier. Ik zie dat je inmiddels een aanvraag hebt ingediend en dat deze is goedgekeurd. Je ontvangt de uitbetaling van de opzegvergoeding eind deze maand op je rekeningnummer. Groetjes, Raz, webcare Essent
Alles ging netjes, vlot en prima. Eigenlijk zoals altijd wel bij een verkoop. Boete van de vorige wordt overgenomen.... eh.... behalve dan dat je op 15 april bericht krijgt dat je binnen 7 werkdagen hoort of het akkoord is. Geen enkele reden zie ik waarom het niet akkoord is, maar Essent heeft nog niets laten weten. Bij een overstap vind ik het zooooooo belangrijk dat niet alleen de verkoop vlot en strak verloopt, maar ook het proces daarna. Helaas, dat laat altijd te wensen over. Je krijgt dan een bericht waar je niet op kunt reageren met een verzoek voor de status bijvoorbeeld. Ook staat er niet waar je wel terecht kunt. Dat wordt altijd lastig gemaakt helaas. Dus nee, kan nog niet tevreden zijn helaas.
Hoi Raymond, Sorry dat de reactie op je aanvraag voor de opzegvergoeding op zich had laten wachten. Ik vermoed dat de aanvraag ergens was blijven hangen. Ik zie inmiddels dat de aanvraag verwerkt is en ook goedgekeurd. De opzegvergoeding zal dus spoedig terugbetaald worden aan jou. Mocht je ons in de toekomst nodig hebben kan je ons bereiken op 0900-1550 of op [email protected]. Groetjes, Raz, webcare Essent
De overstap ging prima. Essent zou mijn overstap boete betalen maar hoe kan ik dat nu terug krijgen?
Vriendelijke benadering. Weinig gemerkt van de overstap
Allemaal vrij snel verlopen en handige app.
Snelle service
Had een zakelijk contract, is omgezet naar een privé contract, boete is kwijtgescholden, dus prima.
Ik kan nog steeds niet in logen bij Essent ben mij gebruikmaken en wacht wordt kwijt kunnen jullie mij een nieuwe sturen.
Ik ben zeer tevreden. Blij met het maandelijkse verbruiksoverzicht. Vooral nu ik ongeveer een half jaar mijn appartement verwarm met de airco en op de badkamer met electrisch kacheltje . Ik gebruik nu alleen nog gas voor douchen en warm water in de keuken. Koken op inductie.Ik kon nu elke maand kijken wat ik verbruikt had. En het resultaat is dat ik minder verbruik. Minder gas wel meer electrisch. Maar goedkoper uit.
nooit klachten gehad alles correct gemeten
Mvg .
Ik ben al 20 jaar lid bij jullie maar nu lijkt het dat ik pas nieuw lid ben mij oude lidmaatschap is stop gezet daar ik nu alleen maar een contract verlenging aan vroeg met de daar bij horend cadeau . Gr meijvaert
Is goed
Graag het geld terug zoals beloofd was heb ook nog contact gehad telefonisch maar weet nog niet waar ik aan toe ben .
Slechte ervaring. Heel erg slecht. Op vrijdag 10 april 2020 online een klacht ingediend en surprise surprise... tot op heden geen reactie. Klantvriendelijk noemt Essent dat..
Matige ervaring, ik ben verkeerd voorgelicht want ben bij Eneco toch voordeliger uit. Ik ga weer terug naar eneco
We hebben nog steeds gas en elektriciteit, net zoals vorige maand... Pas nadat de financiële afwikkeling naar tevredenheid is afgehandeld kan ik een mening geven.
Goed verlopen maar afspraak niet nagekomen. Voorschot nu 124 euro gebaseerd op oude gegevens. Gebeld hierover. Aangepast op 98 euro niet goed gegaan.
Vlotte en behulpzaam in de overstap.
We hebben er niks van gemerkt. We hopen het resultaat van het overstappen terug te zien in de eindafrekening.
Ik heb het pas dus kan er nu noch niet over oordelen maar had eerder nooit wat te klagen mevr j achttien