houden zo!

Vlekkeloos nooit problemen

tot dusver positief

Inschrijving ging via de vereniging van huiseigenaren dat liep niet zoals het moest zijn daarna is het netjes opgelost.

Alles naar wens verlopen

Prettig contact ,en goede uitleg

is goed

de overstap was goed geregeld

Slecht

Er werd mij vertelt dat mijn opzegvergoeding 1 maand na aanvang contract. Nu blijkt dat dit 3 maanden is, is bijna hetzelfde...

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

ik ben erg teleurgesteld

tijdens het verkooppraatje aan de deur, binnen gezeten, en uitgebreid over mijn financiele situatie gehad, dat ik dus geen geld voor kan schieten, ook geen 250 euro!! er is mij toen verzekerd dat ik niets hoefde te doen en ik zou er niets van merken, dat blijkt dus niet waar te zijn! ik moet nu zelf de afkoop betalen want ik weet niet wanneer u dit bedrag van 250 euro aan mij overmaakt. verder vroeg ik om rond de 25 e van de maand de premie te betalen maar u deed dit al op de 22e.

De overgang is mijn inziens vlekkeloos verlopen

De overgang is mijn inziens vlekkeloos verlopen

Goed!

Zonder problemen.

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Overstap prima geregeld, heldere communicatie.

Zonder problemen overgestapt van energieleverancier, heldere communicatie over wat er wanneer ging gebeuren en wat ik wel/niet daarvoor moest doen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap naar Essent is snel en soepel verlopen.

Het nieuwe voorstel voor energielevering is duidelijk aan mij uitgelegd en het financiele bod vond ik aantrekkelijk.

Redelijk tevreden

De overstap is goed verlopen alleen jammer dat ik niet per dag kan zien wat mijn stand van verbruik is en opbrengst. Dit kan bij mijn vorige leverancier wel

• De wijze waarop het contact is verlopen

de overstap is goed gegaan het is nogkort geleden maar het gaat goed,na een halfjaarkunje meerzeggen

mijn ervaring met het overstappen naar essent is prima gegaan,ook met de mensen met wie ik gesroken heb.Een verdere beoordeling van essent kan pas later ,omdat het pas een maand of2bij essent klant ben.

heel goed

Bij BCC goed en correct geholpen

vlekkeloos overgestapt

Terug op het "oude nest"...........

Slechte afspraken met Vereniging Eigen Hui

Na mijn aanmelding vorig jaar via het energiecollectief van Vereniging Eigen Huis, moet het contract direct ingaan. Dit omdat de termijn die vanuit VEH gehanteerd was (ingang voor 6/april 2020) niet bekend was bij Essent. Hierdoor moetst het contract ontbonden worden en kostte het veel moeite een en ander uitgelegd te krijgen. Uiteindelijk is het allemaal wel goed gekomen, maar dit zou je niet verwachten van een gerenomeerd energiebedrijf.

• De wijze waarop het contact is verlopen

nog geen ervaring in de korte periode

Geen klachten altijd zeer tevreden

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

alles goed ging goed.

Prettig en goed

Correct geholpen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Site gebruiksvriendelijk, je ziet al snel het eventuele besparingsbedrag. Enig - puntje maar dit is minimaal, is de info die ze kunnen geven over het overstappen en evt meenemen van Toon bij Eneco. Je wordt dan weer verwezen naar het opvragen van Indo bij Eneco en deze blijven je dan weer stalken voor het blijven bij hun.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Er werd gedaan wat me verteld was

Het ging zoals met het verteld werd, opzeggen werd geregeld en het aansluiten ook. Wel moest ik de meterstanden doorgeven en zelf de opzeg vergoeding terug vragen.

Niet erg tevrede

Ik heb telefonisch contact gehad omtrent de app. Vanaf 4 april ben ik klant bij Essent en heb toe gelijk de app. geïnstalleerd. Op 9 april kon ik mijn verbruik van elektra zien en het geen ik via de zonnepanelen heb terug geleverd. Gas is niet inzichtelijk. Wat mij erg vreemd overkomt daar ik slimmenmeters heb die dagelijks uitgelezen kunnen worden. Ik heb mijn verbazing hieromtrent uitgesproken. De dame die ik aan de lijn had gaf aan dat ik de gegevens pas na twee manden kan zien want een en ander moest geactiveerd worden (hoezo twee maande om iets te activeren we leven in 2020) Aangegeven dat ik wel Kwh zie maar geen M3 ja daar kon ze ook niets aan doen. Discussie beëindigd door mij daar ik niet het idee had de dame in kwestie mij een juist antwoord kon verstrekken. Dit was mijn eerste ervaring buiten het afsluiten van het contract met Essent en ik kan u melden dat ik dat niet echt positief vind.

• De wijze waarop het contact is verlopen

jammer dat mijn contract met ingang 01-04-2020 nog niet online is.

Mijn contract is in oktober 2019 afgesloten onder klantnummer 01722147187. Onder mijn nieuw wachtwoord inloggen vind ik alleen mijn oud contract.

Soepel

niet goed verlopen

de gene die mij gebeld heeft om de overstap naar essent te maken heeft het verkeerd gedaan .volgens het nieuwe contract zou die in gaan per 1 april en ze heeft bij essent aangeven 1 maart .Waardoor bij budget energie alles nog niet afgerond is omdat budget energie verkeerde meterstanden door kreeg van essent.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch