Regelmatig contact vanuit Essent daarnaast leuke attentie prettige voordelen duidelijke informatie en zeer klantvriendelijk
Hoi Anne, Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent met Essent! 😊 Wij hopen je graag nog jaren als trouwe klant te mogen behouden! Groetjes, Dominique, Webcare Essent
Altijd goed geholpen
Hoi Jacob, Bedankt voor je positieve beoordeling! 😊 Fijn dat het contact met Essent altijd goed verloopt! Groetjes, Dominique, Webcare Essent
Wij zijn al 52 jaar klant dat zegt genoeg
Hoi A.R. van Dijk, Wauw! Al 52 jaar trouwe klant van Essent!🤩 Dat waarderen wij echt enorm. Wij hopen u nog graag jááááren te mogen behouden als vaste klant!😊 Groetjes, Dominique, Webcare Essent
essent heeft altijd aan onze wensen voldaan
Hoi Jan, Wat fijn om te horen!😊 Heel erg bedankt voor je leuke en positieve reactie. Groetjes, Dominique, Webcare Essent
de contacten zijn altijd vriendelijk en betrouwbaar. geen flauwe lokkertjes
Hoi Jan, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een positieve beoordeling achter te laten!😊 Super fijn om te horen dat je onze vriendelijkheid, betrouwbaarheid en transparantie zo erg waardeert! Groetjes, Dominique, Essent Webcare
Vriendelijk als je vragen hebt, geven goede raad, wij zijn vanaf het begin toen het nog Plem en Limagas was meegestroomd naar Essent en dat zal zeker zo blijven
Hoi Renee, Wauw! Wat leuk om te horen dat u al zoveel jaar trouwe klant bent bij Essent. Dat is geweldig! Wij hopen u nog jaren als trouwe klant te mogen behouden😊 Groetjes, Dominique, Webcare Essent
Prima contact als er vragen zijn en nooit problemen. Daarom al zo lang trouwe klant.
Hoi Ad, Wat fijn om te horen dat al het contact altijd soepel en fijn verloopt! Daar ben ik blij om! Op naar nog vele jaren🥂 Groetjes, Dominique, Webcare Essent
Wijziging Maandelijks Termijnbedrag
Hoi Bernard, Bedankt voor je positieve beoordeling!😊 Als wij ooit nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag. Wij helpen je graag verder! Groetjes, Dominique, Webcare Essent
Altijd vriendelijk en duidelijk.
Hoi J. van Gestel, Heel erg bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn om te horen dat het contact altijd vriendelijk en duidelijk verloopt!😊 Groetjes, Dominique, Webcare Essent
Goede communicatie, en klantgericht
we hebben vele 'contacten' gehad in de afgelopen jaren maar Essent is voor ons de meest betrouwbare en open leverancier, chapeau!
We gaan het zien.. We beginnen voorzichtig.
Top niks meer aan veranderen
Ik krijg deskundig advies en er wordt voor mij naar een gunstig contract gekeken
Tot mijn spijt ben ik ingegaan op een aanbieding van Essent om over te stappen van Budgetenergie naar Essent met de producten ZekerheidsGarantie Gas en Elektriciteit 3 jaar met € 150 Cashback. Alles is geregeld in november 2019 en de overstap is gerealiseerd per 2 april 2020, op het moment dat ik 1 jaar klant was bij Budgetenergie. In november 2019 heb ik meerdere malen contact gehad met Essent via e-mail en telefonisch. Ik had een aantal vragen en bedenkingen met betrekking tot de Actievoorwaarden. Het overleg verliep soepel en uiteindelijk heb ik het aanbod geaccepteerd. Van de overgang per 2 april 2020 heb ik niets gemerkt behalve een mailtje. Gisteren kreeg ik de afrekening van Budgetenergie en dat was een dikke domper. Ze brachten me naast de geleverde energie in rekening € 200 Kosten contractbreuk maar ook € 200 Vergoeding contractbreuk vorige leverancier (Essent!). De Kosten contractbreuk van € 200 zijn normaal en worden, als het goed is, door Essent gecompenseerd. Het probleem zit hem in de € 200 Vergoeding contractbreuk vorige leverancier. Na bestudering van de stukken blijkt dat Budgetenergie destijds wel heeft vermeld dat bij voortijdige beëindiging van de leveringsovereenkomst zij zich het recht voorbehouden om betaalde opzegvergoedingen terug te vorderen. In het overleg tussen Essent en mij in november 2019 ben ik niet op deze mogelijkheid gewezen en dat had mijn inziens wel gemoeten. Als ik dat wel had geweten was ik nooit ingegaan op het aanbod van Essent. De overgang naar Essent kost me nu € 200 extra en die wordt maar gedeeltelijk gecompenseerd door de Cashback van € 150 die ook pas in april 2012 wordt uitgekeerd. U begrijpt dat ik zeer teleurgesteld ben in de gang van zaken en Essent.
Goede babbel aan voordeur,vriendelijk en goedkooper als mijn vorige aanbieder.
telefonische benarderde met verkeerde informatie over de prijs, onmogelijk vanaf contract te stappen zonder kosten. Ik vind Essent de meest onvriendelijk bedrijf in Nederland, ik heb eerder problemen gehad met Essent gehad.
Na lang wikken en wegen en zeer veel geduld van Essent medewerker Hans Provoost HPE-0247 na heel veel vragen en maren beantwoord te hebben toch overgegaan naar Essent. Medewerker heeft gehele procedure doorgenomen en mij alles met zeer veel geduld laten zien op zijn tablet, daarna contract getekend. Binnen 2 dagen terug gebeld door Essent of alles goed verlopen en doorgesproken is door medewerker en dat alles naar tenvredeheid is en er geen andere vragen meer zijn. Compliment voor de Essent medewerker voor zijn wervingsaanpak en zeer veel geduld.
Goedemorgen Roy, Leuk dat je klant bent geworden van Essent! Is het wikken en wegen het toch waard geweest. Fijn dat je zo positief bent over onze medewerker Hans. Ik zal het aan hem doorgeven. Fijne dag! Groetjes Esmée, Webcare Essent
Ik is volgens afspraak goed verlopen maar ik moet wel 100 euro boeten boeten betalen hoe kan die terug krijgen van Essent laat het even weten want volgens afspraak zoude jullie het vergoeden
Goedemorgen Gerrit, Excuses voor de late reactie. Fijn dat alles volgens afspraak verlopen is. Wij vergoeden inderdaad jouw boete. Je kan de eindrekening (waar de boete van de vorige leverancier op vermeld is) doorsturen naar [email protected] Binnen 7 werkdagen krijg je een reactie of de boete is goed of afgekeurd. Fijne dag! Groetjes Esmée, Webcare Essent
Goedenavond, Met het oversluiten van mijn oude contract Is toegezegd door jullie telefonist dat alle kosten / boetes vergoed zouden worden. Zou iemand hierover contact opnemen aub Met vriendelijke groet, Maurice van Rosmalen.
Goedemorgen Maurice, Leuk dat je klant geworden bent. Vervelend dat het niet is gelopen zoals je had verwacht. Ik zie dat de boetevergoeding van de vorige leverancier inmiddels is goedgekeurd. Je kunt het bedrag van €250 rond 1 juli op je rekening verwachten. Ook kom je in aanmerking voor ons loyaliteitsprogramma genaamd Thuisvoordeel. Hiermee krijg je 3 tot 4 keer per jaar een cadeautje en korting op stroom. Beide helemaal gratis. De korting loopt op naarmate je langer klant bent. Leuk hé?! Je kan aanmelden via: https://www.essent.nl/content/particulier/speciaal_voor_klanten/thuisvoordeel.html Groetjes Esmée, Webcare Essent
Overstap is gewenst en snel gedaan. Maar waarom zo moeilijk en langzaam met de overstapvergoeding ??
Erg tevreden.
Geweldig Jo, dank voor deze reactie! Groetjes Esmée, Webcare Essent
Alles wat mij beloofd is ,is tot nu toe uitgekomen.
Hey Wim, Net een sprookje die uitkomt ;). Geintje. Fijn dat alles zo soepel is verlopen, daar ben ik heel blij om. Bedankt voor deze positieve review! Groetjes Esmée, Webcare Essent
Ik dacht Ik stap over met de gedachten dat dat mij niks extra's zou kosten, want mij is verteld, Mevrouw wij regelen alles het kost u niets, maar ze zeggen er niet bij mevrouw houd u rekening met de eindafrekening want die komt natuurlijk voor u rekening, nou als ik dit had geweten dan was ik niet over gegaan, wat schiet ik er nu mee op, het kost me nu veel meer dan wat jullie mij beloofde, bedankt essent, maar ik ben er ingetrapt.
Goedemorgen Marcella, Vervelend om te lezen dat je niet zo tevreden bent. Ik kan me voorstellen dat onverwachte kosten niet leuk zijn. Staat er op de eindrekening van je vorige leverancier een boete? Die wordt namelijk altijd in de eindrekening meegerekend. Wij vergoeden die boete tot een maximum van €250. Wanneer je de boete niet kan vinden raad ik je aan contact op te nemen met je vorige leverancier om dit voor de zekerheid na te vragen. Zij kunnen je zeker vertellen of er een boete opstaat en hoeveel deze bedraagt. Mocht je wél een boete hebben gehad van je vorige leverancier, wil ik je vragen om de hele eindrekening door te sturen naar [email protected]. Binnen 7 werkdagen krijg je dan reactie of de boete is goed of afgekeurd. Ook kom je in aanmerking voor het loyaliteitsprogramma genaamd Thuisvoordeel. Hiermee krijg je 3 tot 4 keer per jaar een cadeautje en korting op stroom. Helemaal gratis! De korting wordt hoger naarmate je langer klant bent. Je kunt je aanmelden via https://www.essent.nl/content/particulier/speciaal_voor_klanten/thuisvoordeel.html Groetjes Esmée, Webcare Essent
Ik had telefonisch contact en dat verliep prettig, ook over de overstapboete, die is prima geregeld.
En wij zijn ook heel blij met jou als klant Herma! Bedankt voor dit geweldige cijfer. Fijne dag! Groetjes Esmée, Webcare Essent 😊