Nooit overwogen om weg te gaan bij Essent.
Goed om te horen! We zouden je anders ontzettend gaan missen.. Groetjes, Webcare Essent
Nog nooit problemen gehad met Essent zoals je mag verwachten van je leveranciers, toppi toch.
Bedankt voor je mooie review! We horen graag van je wanneer we je met iets van dienst kunnen zijn. Groetjes, Webcare Essent
Essent is een goede en betrouwbare leverancier. Denken mee met de klant en kijken goed vooruit naar de toekomst. Als deze dienstverlening geboden blijft worden zal ik nog lang klant van ze zijn.
Wauw dat is nog eens mooie review! Super bedankt. :D We horen graag van je wanneer we je met iets van dienst kunnen zijn. Groetjes, Webcare Essent
Altijd klant geweest bij Essent bevalt mij goed.Hoef niet zo nodig over te stappen of veranderen.
Hoi Albert, Dat is fijn om te horen! Hopelijk mogen wij je dan ook nog jaren als trouwe klant behouden😊 Groetjes, Dominique, Webcare Essent
niet zo goed.achteraf dingen die niet verteld zijn .en beloofde dingen niet na komen.mail gestuurd maar geen reactie.
Hoi Marjan, Wat jammer om te horen dat je niet zo tevreden bent! Op 15-04-2020 heb je van ons een reactie ontvangen op je e-mail en op 22-04-2020 hebben wij de goedkeuring van de compensatie van de opzegvergoeding naar je toegestuurd. Binnen nu en 3 weken zal dit bedrag op je bankrekening worden gestort!😊 Groetjes, Dominique, Webcare Essent
Aanbevelen
vertrouwd, en nooit problemen mee gehad
Super bedankt voor je review. ;) Groetjes, Webcare Essent
Ik vind Het verder goed bij Essent
Zolang je maar tevreden bent! ;) We horen graag van je wanneer we je met iets van dienst kunnen zijn. Groetjes, Webcare Essent
op alle fronten mijn lof!!
Goed om te horen! :D Groetjes, Webcare Essent
Wij zijn al 32 jaar bij essent en 't bevalt prima bij een ander moet je ook betalen, dus waarom zouden we overstappen. Ik had wel verwacht omdat we al zolang lid zijn om iets extra's te krijgen.
Wauw 32 jaar dat zijn heel wat jaren, hopelijk zullen er nog heel wat jaren bij komen. ;) Uiteraard hebben wij voor onze bestaande klanten ook iets leuks en dat is onze Loyaliteitsprogramma Thuisvoordeel, mocht je hier nog geen gebruik van maken neem dan een kijkje op www.essent.nl/thuisvoordeel Groetjes, Webcare Essent
iIk ben een tevreden klant
Als jij tevreden bent dan zijn wij dat ook. ;) Bedankt voor je review. Groetjes, Webcare Essent
Duidelijke informatie zowel over je verbruik als diverse acties die jullie uitrollen. Vergeleken met mijn vorige energieleverancier steken jullie in positieve zin met kop en schouders boven de middelmaat uit!
Wauw! Super bedankt voor je mooie review. We horen graag van je wanneer we je met iets van dienst kunnen zijn. Groetjes, Webcare Essent
Essent bevalt ons erg goed elke maand overzicht prima service
Bedankt voor je review! :D Groetjes, Webcare Essent
Goede service leuk die korting en cadeautjes
Goed om te horen dat je tevreden ben. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben hoor ik het graag van je. Groetjes, Webcare Essent
Essent geeft mij energie
En wij geven jou energie, mooie deal toch! ;) Groetjes, Webcare Essent
Geen probleem met Essent
Goed om te horen! :) Groetjes, Webcare Essent
Makkelijk bereikbaar en vriendelijke deskundige hulp, indien nodeig. Misschien niet de goedkoopste maar Essent doet af en toe ook iets voor de trouwe klanten.
Bedankt voor je mooie review! :D Groetjes, Webcare Essent
Ik ben al jarenlang klant en krijg altijd een correct en vlug antwoord op mijn eventuele vragen.
Super om te horen! Je weet ons te vinden als we je ergens bij kunnen helpen. ;) Groetjes, Webcare Essent
heb nog nooit gedacht aan overstappen
Goed om te horen! We zouden je ook echt niet kwijt willen hoor. Groetjes, Webcare Essent
Altijd een leuke verassing
Blij om te horen dat je het leuk vind! ;) Groetjes, Webcare Essent
alles is duidelijk en je wordt correct behandeld.
Bedankt voor je review. Groetjes, Webcare Essent
Als klant krijg je het gevoel er echt toe te doen,
Super leuk dat je dit aan ons terugkoppelt! :D We horen graag van je wanneer we je met iets van dienst kunnen zijn. Groetjes, Webcare Essent
Ondanks de grote organisatie toch als klant individueel behandeld.
Super bedankt voor je review! :D Groetjes, Webcare Essent
Nog te kort afname van stroom om een goed oordeel te kunnen geven. Tot op heden verloopt alles perfect.
Fijn dat het tot zover naar tevredenheid is gegaan! We horen graag van je wanneer we je met iets van dienst kunnen zijn. Groetjes, Webcare Essent
Ga zoo door.
Bedankt voor je review! Groetjes, Webcare Essent