Zoals verwacht

Je merkt niets van een overstap, maar dat had ik ook verwacht. Ik heb andere leveranciers gehad waar het precies zo ging. Alles blijft het zelfde alleen hangt er een andere naam aan.

Klantvriendelijk

Goed geholpen en duidelijk met regelen.

zorgeloos overgestapt

Alles was prima geregeld, overstap en afmelden bij oude leverancier, hoeft er zelf niets aan te doen.

Essent is serieus

Heb zelf altijd Essent als een serieuze partner gezien.

Krap zesje

Overstap ging technisch goed en daar gaat het om. Communicatie over ingangsdatum ging stroef en daarmee uiteindelijk twee weken later dan mogelijk. Daarnaast ging de installatie van de app pas na een zevental pogingen goed. App is in vergelijking met die van bv Oxxio en ENGIE een stap terug in de tijd.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het was een positieve ervaring.

Mijn nieuwe aanmelding verliep weer heel soepel. Gezien mijn positieve ervaring uit het verleden had ik ook niets anders verwacht.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zo als afgesproken is het gebeurt

Nog voor de levering zijn ze de afspraken die gemaakt waren nagekomen.

Voelt goed

Hopelijk geven zij goed advies

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben al eerder klant geweest daarom ik kom terug maar de beloofde kadeutje is nog niet toegestuurd;)

• De wijze waarop het contact is verlopen

Mijn cadeaubon gewoon zelf betaald

De verkoper zei dat we dezelfde prijs zouden betalen als bij energie direct. Dat komen we niet zo snel controleren want we moesten meteen beslissen of we over wilde stappen. Dan zouden we een cadeaubon van 150 euro krijgen die me meteen bij BCC konden besteden. Later bleek dat we zelfs meer gaan betalen. De cadeaubon betalen we dus gewoon zelf. De volgende keer laat ik me niet meer intimideren door de verkoper en stap ik over op het moment dat ik zelf kies. Nadat ik de prijs heb kunnen vergelijken.

Vloeiend verlopen

Gegaan zoals telefonisch is besproken

keurig geregeld

Weinig moeite alles netjes geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

Best ok alles verloopt soepel

Ik zou het erg op prijs stellen als er een formulier wordt toegestuurd of en e-mail waar ik de boete die ik kreeg van mijn oude leverancier kan declareren. Want die is erg moeilijk te vinden voor een leek.

PRIMA

Alles was goed geregeld

Alles volgens afspraakgeleverd

• De wijze waarop het contact is verlopen

Slecht , beloftes maken die ze niet nakomen. En van het kastje naar de muur gestuurd

Ivm scheiding wilde ik de naam veranderen en verder alles hetzelfde houden bij Essent. Alles geregeld beloftes gedaan. Daarna bleek een geldboete en elke x andere werknemer gesproken met ander verhaal. Kreeg geld terug moest geld betalen en nog een boete van 250 euro. Zou het terug gestort krijgen maar nog steeds niets gezien.

Belofte maakt schuld

Na telefonisch contact ze hadden beloofd dat julliemijn boete gingen betalen na overstap, nee dus ,spijt van mijn overstap,balen !!!!!!!!

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Moeizaam

Door een scheiding naam moeten veranderen, dit gaat niet dus nieuw contract af moeten sluiten. Boete gekregen omdat vorig contract moest stopzetten. Toen een duur contract aangesmeerd zonder bonus, na lang mailen en bellen een goedkoper jaarcontract met een kleine bonus. Dit moet niet nodig zijn bij een scheiding waar een van de personen op het adres blijft wonen. 😡

Slecht

Zonder naar een rekeningnummer te vragen schrijven ze het af van een rekeningnummer die ze twee jaar geleden hadden. Dit is door een scheiding veranderd. Tip voor de volgende keer; check de gegevens of die nog up to date zijn alvorens rekeningen af te schrijven

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.

Niet goed

Levering te laat gestart in eerste instantie. Nu maandbedrag niet correct

Wat beoordelen???

U vraagt mij de overgang naar Essent te beoordelen. Ik vraag me af: wat moet ik beoordelen? Ik de app is niets te zien, u bent nog bezig gegevens te verzamelen. Dus...wat moet ik beoordelen??

• De wijze waarop het contact is verlopen

Wij zijn blij dat we weer bij Essent terug zijn

We zijn heel blij dat we terug zijn gegaan naar Essent En we hopen die misstap niet meer te maken en altijd- bij Essent te blijven

Als goed ervaten

Ik heb op moment geen op of aanmerkingen alles is goed verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Eindafrekening van de vorige aanbieder giga hoog

Overstappen was voor ons 3 jaar geleden een kans om lagere kosten te krijgen. De aanbieder ging failliet, werden ondergebracht bij een fabrikant die duurder was. En nu ook nog een driedubbele eindafrekening...

Het is netjes verlopen

De overgang ging geruisloos. Maar volgens mij is stroom net zo als bij de vorige leverancier níet groener of sterker maar de prijs is wel opvallend.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch