Prima geregeld!

Geen probleem

Betrouwbaar, en klantgericht

Wij zijn al jarenlang verbonden aan Essent; het is een uiterst betrouwbare energieleverancier en ook altijd bereid om met haar klanten mee te denken.

• De wijze waarop het contact is verlopen

HEEL GOED DAT AANDACHT WORDT GEGEVEN AAN TROUWE KLANTEN!!!!!!!!!

PRIMA!

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Best tevreden

• De wijze waarop het contact is verlopen

Vragen onvolledig en te gemakkelijk beantwoord

In de afgelopen periode wat vragen gesteld over goedkopere tarieven. Hierop geen of onvolledige antwoord gekregen. Vragen over teruglevering door eigen zonnepanelen en/of panelen in een project werden kort afgedaan met "kijk maar op pagina 4 van het jaaroverzicht" door een dame die duidelijk merkbaar geen zin had om een goed antwoord te geven. Zeer slecht.

Zeer amateuristisch bedrijf

Zeer amateuristisch bedrijf. Door de hoge tarieven bij Essent overgestapt naar andere energie maatschappij. Krijg je een mail waarin Essent zegt een beter aanbod te doen. Als je dan dat nummer belt en op de lagere tarieven ingaat, krijg je vervolgens géén bevestiging per mail. Na een aantal telefoontjes blijkt dat diegene die de lagere tarieven heeft aangeboden, dat niet had mogen doen, terwijl het wél in het mailtje staat. Helemaal klaar met dat amateuristische Essent.

Alles is goed geregeld

Alles is goed geregeld via Besparenkan en de afwikkeling via Essent is top

• De wijze waarop het contact is verlopen

Snel, duidelijke uitleg, correct en too the point

ik ben vanmorgen te woord gestaan door een vriendelijke dame met een duidelijke en vriendelijke stem. Zij heeft met mij het aanvraagformulier doorgenomen en zonodig nog extra tekst en uitleg gegeven. Ik heb dezelfde dag nog een bevestiging gekregen. Fijn om met iemand te communiceren met kennis van de materie en niet via facebook of twitter. Het contractbedrag is belangrijk maar hoe je behandeld wordt vind ik ook heel belangrijk. Met andere woorden, tot nu toe zeer tevreden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Essent klantenservice is top, mijn energierekening nog niet

Sinds mijn overgang naar Essent consument heb ik meerdere keren via mail of telefonisch contact gehad met de Essent Klantenservice. Zij verdienen wat mij betreft een 10 gezien de snelle en betrouwbare reactie! Dat wil nog niet zeggen dat daarmee alle vragen ook direct zijn beantwoord helaas. Het blijkt erg lastig te zijn om tussenEssen Zakelijk en Consument te communiceren, zo krijg ik van de een een boete van €250 voor het overstappen en wordt deze door de ander vergoed, maar moet 'm wel eerst betalen... Of loopt communicatie over een aangeboden kortingsactie op stroom moeizaam om het ook daadwerkelijk geregeld te krijgen. Verder is mijn energierekening en prognose nog veel te hoog ondanks de lagere tarieven, dat vind ik vreemd. Overall toch tevreden maar moet het nog echt goedkoper.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Bar slecht en valse voorlichting.

Man aan de deur wij willen u graag terug als klant we hebben een mooie aanbieding voor u,uiteindelijk contrakt van 5 jaar aangesmeerd,zou ieder jaar 5 jaar lang 100 euro krijgen......resultaat eenmaal 100 euro voor een contrakt van 5 jaar daar ga je toch niet voor overstappen stelletje ********** ben al lang bezig met klacht indienen je hoort gewoon niets.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het is goed georganiseerd op een dingetje na.

Het liep allemaal op rolletjes. Alleen heb ik geprobeerd vanaf het begin om een goed overzicht te krijgen hoe ze kwamen aan het voorschot van 110 euro. Wel overzichten gekregen maar niet de juiste. Nergens kan ik zien met welk verbruik er gerekend is enz.

Amateuristisch bedrijf

Zonder problemen overgestapt

Zonder problemen overgestapt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Essent komt niet na wat men heeft toegezegd

Men heeft mij overgehaald weer terug naar Essent te komen en zou mijn kosten voor contractbreuk volledig betalen maar dat blijkt nu niet zo te zijn. Dit was een duidelijke voorwaarde voor mijn overstap. Waardeloos !!!

niet goed

Jullie hebben mijn aflopend jaarcontract bij Budget-Energie blijkbaar niet correct opgezegd. Op de eindafrekening van Budget-Energie staat een kostenpost contractbreuk van €.100,--

Probleemloze overstap.

Eenvoudig en snel

Het betreft een nieuwe aansluiting voor mijn dochter. Ik heb met een paar antwoorden via de site de zaak geregeld. Kreeg een heldere bevestiging en wist precies waar ik aan toe was.

Niet goed

Mij is beloofd bij overstap naar Essent dat jullie de extra kosten voor jullie rekening zouden nemen. Dit is tot op heden nog niet gebeurd, Bovendien heb ik in de maand april bij Energie Direct betaald voor de volledige maand, en ook bij Essent. Ik reken erop dat dit correct wordt afgehandeld, en dat een termijn geheel of gedeeltelijk wordt gecorrigeerd, daarnaast de overstapkosten. Voor het overige ben ik tevreden.

slecht

Ik moest een afkoopsom betalen Daar ben ik niet blij mee. Jullie zouden allen regelen. alleen zijn julie vergeten de tijdslimiet.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe alles goed gegaan.

Alles tot nu toe goed gegaan.

Zie onder

Wij wonen sinds 17mei 2020 op ons nieuwe adres(6961 WN) Kloosterstraat 27. Voordien was Essent onze energieleverancieer, op Kraaiheide (6961 PD). Essent blijft op ons nieuwe adres ook onze leverancier. Dit had ik al doorgeven ? Met vr.groet,A vanEssen

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Redelijk

Problemen met mijn E-mail adres. Krijg geen afrekeningen en ook contract is niet toegestuurd.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Geen zorgen gehad, alles op rolletjes verlopen zonder problemen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Super klant vriendelijk, en de overstap ging perfect

jarenlang

geen klachten