Overstap was heel onduidelijk

Omdat bepaalde gegevens niet goed in het systeem zijn gezet. Was de overstap heel onduidelijk. Ik heb optijd aangeven op welke datum ik zou verhuizen en dat ik Vanaf die datum niet meer op het oude adres woon. Het stroom en gas is door blijven lopen waardoor ik dubbele energie kosten heb opgelopen. Meerdere keren gebeld maar ook dit was niet terug te zien in het systeem. Hier baal ik enorm van. Meerde

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap ging niet zoals het hoort

Een overstap gedaan via een vergelijkingssite maar had de verkeerde email adres ingevuld. Mijn actie daarop was om te bellen naar de vergelijkingssite om mijn email adres te wijzigen. Echter kreeg ik geen bevestiging binnen van essent en na meerdere keren contact gehad te hebben met de vergelijkingssite waren er geen gegevens bekend van mij. Ook de vergelijkingssite heeft meerdere keren naar essent gebeld maar ook toen was er geen gegevens bekend en moest het maar opnieuw aanvragen. Mij werd nadrukkelijk verteld dat ik nergens aan vast zat en mijn bedenk termijn pas ingaat als ik het contract opgestuurd zou krijgen. Echter zonder ontvangst van een nieuw contract is mijn contract ineens ingegaan en is mijn oude leverancier opgezegd. Pas na bellen naar essent dus na ingang van mijn contract kon ik de gegevens wel opvragen. Ookal wilde ik overstappen naar essent vind ik dat hier veel verbetering in moet komen want het automatische systeem heeft gebreken als achteraf een email nog gewijzigd word. Verder wil ik de vergelijkingssite bedanken die hebben in mijn ogen alles geprobeerd om toch tot een goede overstap te komen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Mijn contract bij de vorige leverancier was nog niet helemaal ten einde waardoor ik een boete betaal

Essent doet geen moeite om Ons tegemoet te komen vanuit het fonds wat hiervoor ingericht is. Omdat ik een 1 jarig contract heb afgesloten.

Redelijk

Na dat ik 46 jaar kant bij Essent was ben ik overgestapt om dat er bij jullie niets kon. Nadat ik was over gestapt bleven ze bellen om dat ze me terug wilden na zo vaak gebeld te zijn ben ik terug als klant, maar als Essent weer zo stug reageerde op vragen stap ik toch weer over na een ander en dan kom ik niet meer terug. Dus klant vriendelijkheid is belangrijk voor ons. Waarom moet ik 3maanden wachten op de 100 euro die de vorige energie leverancier als boete heeft, mij werd gezegd dat deze betaald werden door uw, maar niet na 3 maanden. Groet Hein

Rommelige

Boete vergoeding loopt moeizaam. Bestanden kunnen niet geopend worden. Facturering dag was afgesproken einde van de maand werd op de 16de gezet. Allemaal kleine dingen maar je moet er wel weer achteraan

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed geïnformeerd en snelle overstap.

Uitstekend, is helemaal vlekkeloos verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles snel en goed geregeld!

Goed verlopen

Vaak gebeld voor de overstap, ik ervaarde wel enige drang tijdens het laatste telefoongesprek in november

klant met julie

Mijn Essent bevalt me uitstekend

Mijn ervaring bij Essent is dat alles goed en vlot verloopt

Ook goed alleen was er niet bij gezegd dat het een contact duur was van 3 jaar

Goed en snel geregeld.

Alles is goed geregeld

Er is duidelijke uitleg gegeven.over alles.

Vlekkeloos

Ik heb er niks van gemerkt. Geweldig! Ben erg tevreden

Probleemloos

• De wijze waarop het contact is verlopen

Er is beloofd dat de nota per maand € 77,= zou zijn, maar dat is het niet. Al 2 maanden € 100 betaal

Iemand belt mij van een callcenter met een geweldige aanbieding voor € 77,= per maand voor Essent. Inmiddels is er al 2x € 100 afgeschreven op mijn banknummer. Hoe kan dat? ********ij? Ga ik zeker een zaak van maken!

Slecht

Ik krijg van budgetenergie steeds aanmaningen met een boete. Zij willen dat ik de maand mei betaald. Na lang telefonisch proberen kreeg ik eindelijk een callcentermedewerker aan de lijn. Die vertelde dat ik mei moest betalen ik had per 30 april moeten overgaan. Ik vind dit erg raar. Ik ga toch niet bij 2 energiebedrijven de maand mei betalen. Nu heb ik voor het eerst in mijn leven een afbetalingsregeling. Ik hoop dan ook als ik de eindafrekening van Budget energie krijg jullie de boete zsm betalen ik wil wel graag mijn boodschappen doen. Ik heb een aowtje dat is geen vetpot.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Hier is nog weinig over te zeggen,ik ben pas klant bij jullie

Overstap verliep inprincipe goed,maar ik ben pas tevreden als Essent mijn eindafrekening/boete vergoed van Engie.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Slecht

Was bij Eneco. Er is mij gezegd, door dhr Alexander Wes dat Eneco overgenomen was door Mitsubishi en dat Essent groene stroom leverde. Dus het was beter om naar Essent te gaan. Nu blijkt Eneco ook groene stroom te leveren!!!! Kan de persoon in kwestie ook niet meer bereiken sinds ik mijn according gegeven heb! Heel vreemd. Voor die tijd kon ik heb ten alle tijden spreken. Dit zit mij toch niet echt lekker!!!

Bizar slechte app

De verkoper gaf aan dat jullie inmiddels Een fijne app had, ik vind er niks aan. Klopt van geen kanten!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Geen fijn gevoel ben er ziek van en veel geld kwijt

Geen goede uitleg geeft mijn veel geld gekost het overstappen alles beloven maar niet na komen veel verbelt verxer telefoon nummer gegeven kosten mijn weer geld totaal 30euro Boete van overstappen pas over driemaanden terug ook niet gezegd en zo kan ik nog wel doorgaan maar ja ikzit er wel weer aan vast al ik het gewete hadt was ik bij mijn.oude gebleven wat doen jullie helemaal niet geen goede naam essent jammer

Klote

Heb afgesproken dat Essent mijn overstap boete gelijk zou betalen en nu moet ik eerst de boete betalen en dan maar weer wachten Of ik mijn geld weer terug krijg ben in staat om nu gelijk weer weg te gaan bij Essent

Niet flexibel

Essent heeft mij een halve maand te vroeg overgeschreven waardoor ik 200 euro moest terug betalen aan mijn vorige leverancier

• De wijze waarop het contact is verlopen

Een belletje om accounts te corrigeren

Ik heb noodgedwongen een keer moeten bellen om het oude zakelijke account te verwijderen en het nieuwe te gebruiken. Ik werd goed geholpen met een link waarbij de boete kon declareren.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch