De overstap is goed verlopen

Ik heb echter een opmerking. Bij de overstap is mij medegedeeld dat de opzegvergoeding bij NLE niet zou worden doorberekend en dat deze voor rekening van Essent is. Vandaag heb ik echter de afrekening van NLE ontvangen en daarin wordt de opzegvergoeding van € 250 alsnog in rekening gebracht. Graag oplossen. Mijn dank. Groetjes, Leon Jeurissen.

Prima overstap.

Goede afwikkeling en snelle bevestiging terugbetaling boetebedrag ivm overstap vanuit andere leverancier.

• De wijze waarop het contact is verlopen

zeer goede behandeling in al die jaren

bijzonder vriendelijk bij verlenging van ons contract voor 5 jaar zonder enige verplichtingen eraan te verbinden

Zeer positief

Alles doen jullie voor mij wat een service

• De wijze waarop het contact is verlopen

Transparant, klantvriendelijk en een goeie prijs!

Ik kreeg op 17-6 de heer Roge Zwart (adviseur / contactpersoon bij Essent) aan de telefoon met een aanbieding die €20,- lager lag dan mijn voorgaande leverancier (Innova). Vriendelijke man die eerlijk en respectvol op mij overkomt. Ik krijg ook een overzichtelijke email met betreffende aanbieding die ik op m'n gemak heb kunnen bekijken (en vergelijken). Ik ben in zee gegaan met dit aanbod. Een dag later krijg ik een nieuw aanbod waar het termijnbedrag nog eens met maar liefst €18,50 omlaag is gezet! Ongelooflijk en een warm bad (na veel gedoe met andere leveranciers!). Chapeau Roge en chapeau Essent! 10 PUNTEN!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Spijt dat ik ben overgestapt!

Al direct moeten bellen omdat het contract niet goed was. De gekozen korting bij aanmelding klopte totaal niet. Vervolgens de meterstanden moeten doorgeven, dit direct op 4 mei telefonisch gedaan omdat online niet ging. Een week later wederom een mail ontvangen dat ik mijn meterstanden moest doorgeven, wederom gebeld en toen was er ook wat fout gegaan waarbij alles weer opnieuw doorgegeven moest worden. Dus al met al zeker niet tevreden en spijt dat ik ben overgestapt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

altijd correct betrouwbaar daarom nog noot veranderd van aanbieder

altijd betrouwbaar ,correct en duidelijk heb daarom nooit de behoefte gevoeld om van maatschappij te veranderen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Al vele jaren een zeer tevreden klant

Veel Kado,s goede prijs kwaliteits verhouding ,nooit geen problemen gehad

Fantastische maatschappij!!

Altijd zeer prettig geholpen , zeer correct en geduldig.Een zeer goede hulpvaardige klantenservice! Grote klasse!! Bedankt alle medewerkers Essent voor uw prettige klantvriendelijkheid!!

Een GROOT DRAMA FINANCIEEL KAALGEPLUKT

Na 17 jaar vaste klant te zijn geweest werd na einde van mijn contract binnen 2 maanden mijn voorschot met 2 x 20 euro verhoogd zonder duidelijkheid dus met 40 euro prompt verhoogd voor 1 persoons huishouden 166 euro. Ik zou na mn klacht geld terugkrijgen..niets ontvangen!!! Bedankt Essent!! Hierna NOOIT MEER!!!

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

De weg terug naar Essent ging rap.

Slim van Essent om een afdeling te hebben, die ex-klanten benadert met een voorstel om weer klant te worden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

In mijn ogen syaan jullie altijd klaar voor de klant.

Nooit probleem gehad met Essent. Beste service ever! Ik ben zeer tevreden met jullie.

alles ok !

Alles is goed gegaan, maar ik moest wel € 200 afsluitkosten betalen bij Eneco. Ik had eigenlijk begrepen dat Essent die zou afrekenen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

veel gepraat, weinig actie en heel klantonvriendelijk

Ik kreeg een heel vervelende en vasthoudende verkoper aan de lijn en ben ten slotte gezwicht en klant geworden. Voordat het dan allemaal geregeld is, ongelofelijk veel telefoontjes, vaak met dezelfde vragen en mails waar je dan weer op moet reageren. Iedere keer weer of het klopt en of ik inderdaad wilde overstappen, of de gegevens klopten, echte ergernis. Uiteindelijk nadat ik klant was kreeg ik toegang tot mijn eigen account en zag op de site het volgende. Ik kreeg een korting, eerst van € 150, na vele telefoontjes werd dat plotseling € 200. Op de site zag ik echter dat je ook een tv kon ontvangen. Ik heb een armlastige zus met een oude tv en vroeg of ik niet kon ruilen, die tv ipv de € 200. Dan kom je er achter hoe hoog Essent zijn klanten heeft staan. Kansloos, mijn bedenktijd was voorbij, de mensen aan de telefoon vonden het heel nobel dat ik liever voor een ander een tv wilde, maar de leidinggevenden konden alleen maar zeggen de bedenktijd is voorbij en de tv kon niet. FOEI Essent, het blijkt als je als klant binnen bent ze je laten vallen als een baksteen en gewoon keihard zijn. U snapt wel hoe lang ik bij Essent blijf!!!

leugenaars. slecht bedrijf.

Altijd van Essent gehoord dat het een goed bedrijf was. Helaas van een voetstuk gevallen, alleen maar ellende. Zonde.

Overstap ging goed.

Overstap ging goed.

Oke

Apart dat het boete bedrag binnen drie maanden pas terug betaald wordt!!!

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

Ik Ben weer goed geholpen zo als het hoort

Gewoon prima geregeld

Gewoon goed geregeld.

gewoon zoals altijd

Ik stap ieder jaar over van energieleverancier. 5 minuten werk en simpel, Overstap naar Essent zoals ik gewend ben. Probleemloos. Als verbeterpunt: je kunt pas bij je persoonlijk gedeelte van de Essent site vanaf de dag van levering en niet vanaf het moment dat Essent je als klant inclusief contract heeft geaccepteerd. Kostte mij een telefoontje om duidelijkheid te krijgen.

Geen problemen gehad

Bij mijn eerste maand betaling was het al een voordeel.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb er nog niets van gemerkt

Behalve een bericht dat mijn vorige leverancier het jammer vond dat ik vertrok, heb ik er weinig van gemerkt....... Ik denk dat ik pas kan oordelen als ik de jaarnota's kan vergelijken, dat duurt dus nog even.......tot dan.......

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

goede informatie gekregen en alles is goed verlopen.

heel goed

uit stekend