Is allemaal vlot verlopen
Heel netjes en goed geregeld
Zie bovenstaande..
Is goed gegaan
De overstap verging vlot en vlekkeloos.
Daar is de tijd nog te kort voor. Maar tot nu toe is alles goed verlopen
Vóór de 2e x terug bij Essent en nu ga ik noooooit meer weg ! Bedankt dat ik weer terug mag komen. Super snel geregeld!!!
wij hebben nog steeds geen formulier voor de opzegvergoding en de terugbetalingsregeling. En dit zouden wij heel graag ontvangen, daar onze vorige energieleverancier Huismerk nml. wel al 285,-- euro van onze rekening heeft afgetrokken. Uiteraard is de 35,-- euro ons eigen verbruik van die laatste dagen. Met vriendelijke groet, fam. Gjaltema.
Er is mij beloofd dat de overstapkosten a €175,00 door U vergoed zou worden. Dit is helaas door u niet gedaan. Ik hoor graag van u. Mvg D van Bokstel
Wordt altijd netjes te woord gestaan, en alles wordt goed uitgelegd.
Kan nog moeilijk een oordeel vellen. Ben nog maar kort bij Essent
wordt niet verstuurd
Alles ging soepel zoals ik hierboven al schreef.
gewoon een overstap, ik neem aan dat er nog spoedig contact komt, hoe u de vergoeding gaat verrekenen ( contract breuk met budget energie ) - Kosten contractbreuk € 100,00 - maar dat zal goed gaan komen na uw Telefonische belofte :-)
Als starter goede uitleg gehad en vriendelijk telwoord gestaan. Alle vragen werden in alle rust beantwoord. Misschien niet de goedkoopste partij maar de service is zeker iets waard.
Opzegvergoeding kan wel wat verbetering gebruiken: - op de pagina waar je het kan aanvragen is géén mogelijkheid om de factuur te uploaden - vervolgens krijg je een mail dat jullie niet voldoende gegevens hebben gekregen (ja duhhh als je niets kan uploaden) - dat krijg je een bevestiging en moet je vervolgens 3 maanden wachten op je geld (dat lokkertje trappen we dus niet meer in)
Ik ben heel tevreden met mijn overstap. Moest nog wat betalen aan Budget, maar was niet veel.
U beloofde bij Vattenfall eea stop te zetten. Tot nu toe blijft Vattenfall maandelijks innen. Graag zou ik telefonisch contact met een van uw medewerkers willen, welke betreffende problematieken kunnen oplossen. Ook beloofde u de opgelegde boetes van Vattenfall terug te betalen en uw eigen opgelegde boete (na eerder te zijn overgestapt van Essent naar Vattenfall) te verrekenen..... R. Cuijpers
Maar wel verzoek om boetebedragen van de vorige leverancier zo snel als mogelijk is te vergoeden, omdat we door het grote aantal recente door verhuizingen een heel groot bedrag hebben moeten voorschieten
Sluit nooit een contract af bij essent en ook niet voor 3 jaar vast want ze verhogen gewoon de tarieven en als je opzegt een dag te vroeg dan krijg je 100 euro boete zeer onbeschoft zelfs als je verhuist pas op dan fat ze je het contract niet beëindigen want voor je het weet wordt je afgesloten door enexis echt te belachelijk gewoon a. De jonge
Hallo, de overstap is goed geregeld, maar ik wordt nog bijna wekelijks gebeld door aanbieders die weer goedkope aanbiedingen doen omdat de energie kosten weer lager zijn geworden en mij aanraden om weer over te stappen en dan betalen ze ook nog de boete voor de overstap dus is mijn vraag of u ook de tarieven nog wil aanpassen met vriendelijke groet, P.Hesse
Men zou alles regelen als ik de overstap zou maken naar Essent en naar nu blijkt heb ik 2 x een boete a 125 euro gekregen van mijn vorige energie leverancier en nu ik deze terug claim van Essent krijg ik geen antwoord meer, denk dus goed na voor je met hun in zee gaat ! Ze zijn nog niet van mij af, ik wil die 250 euro terug zoals het hoord.
Na een 5 jarig contract bij Essent eens overgestapt na een concurrent. Na 2 maanden werdt ik door Essent gebeld waarom wij overgestapt waren, en of we niet weer klant wilden worden... ik heb toen aangegeven dat wij contractbreuk pleegden met onze nieuwe leverancier. Dit alles was geen probleem, enkel op de Essent site bij opzegvergoeding aangeven €125,- gas en €125,- stroom dan betalen wij de boete. Dit ook netjes gedaan maar geen reactie van Essent... klantenservice bellen... ja meneer kunt u de eindafrekening van uw vorige leverancier ook mailen? Tuurlijk! Ook dat gedaan, geen reactie.. weer gebeld met klantenservice.. aardige dame trouwens, die "even moest overleggen" waarschijnlijk met een opperhoofd aldaar... daarna leek het wel of deze dame de mond gesnoerd werdt.. heel bijzonder! (Ja ja "webcare" jullie nemen toch op? Luister maar na! Vast al gedaan na mijn revieuw elders en daarom niet gereageerd?! Slap hoor... ) komt er nu dus op neer dat ik na 3 maanden nog niet eens een bevestiging heb over het aan de telefoon beloofde bedrag van €250,- en als ie al komt dat ik dan ook nog 3 maanden op het geld mag wachten. Het grappige is dat als jij je termijnbedrag even "terughaalt" omdat de termijn plus eindafrekening plus de €250,- boete in 1 maand net wat te gek is, ze wel binnen 2 dagen kunnen handelen... misschien ook aan de andere kant even service verlenen Essent. Vooral in deze tijden hadden jullie hier het verschil kunnen maken! Echte bedrijven doen wat ze beloven, Essent wil alleen maar harken.. wees gewaarschuwd!!
Ik werd zeer vriendelijk benaderd, alles werd perfect uitgelegd. Ik heb gebeld en had een vraag over opzegvergoeding, was snel aan de beurt en mij werd heel duidelijk uit gelegd wat ik moest doen. Alles was ook zo geregeld.
Belofte werden nagekomen, vragen netjes en effectief afgehandeld.