geweldig

zeer goed geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

Niks van gemerkt is prima gegaan.

Is prima verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overschrijving is goed verlopen

We zijn goed ingelicht en het was goedkoper, maar dan krijg je weer bericht van de vorige leverancier en dan kan dat weer goedkoper.......

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Het kwam erg drammerig over.

Ik heb nog geen ervaring in deze nieuwe periode met Essent, doch hoop wel dat als de prijzen dalen Essent met een aanbieding komt. Anders moet ik weer veranderen, omdat mijn ervaring met andere leveranciers ook prima is. Ik word thans elke dag gebeld om over te stappen. Sinds de marktwerking is ingesteld, telt enkel de prijs die de klant betaald. Dus het spreken over ervaring heeft voor mij een zeer beperkte reikwijdte.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap is prima en soepel verlopen

Snelle overstap. Klantvriendelijk contact met uw medewerkster.

snelle overstap geregeld.

Recentelijk overgestapt van Essent naar DGB , maar na een maand weer teruggekeerd bij Essen wegen slechte ervaring met DGB.

Tot nu toe goed.

Prettige persoonlijke benadering. Hoop dat dat ook in de toekomst zo blijft.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overgang naar Essent is probleemloos verlopen.

Prima, en conform afspraak verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

tevreden alleen ik heb een probleem

Hallo M De Groot Ik zou contact met je op kunnen nemen als er problemen waren. en die zijn er Ik heb een boete gekregen omdat voor het aflopen van het contract heb op gezegd Nou zou ik dat via jullie site terug kunnen vragen maar mijn pc is stuk geweest en doet het nog niet best. Als het niet zou lukken kan ik contact met jou op nemen. Nou met dit mailtje zou jij kunnen regelen dat ik mijn 150,00 euro terug krijgt ik krijg het niet voor elkaar, En ik zou altijd contact met jou op kunnen nemen dus m de groot help mij. H De Groot Vogelwikke 11 0486453279 .

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb nog stroom en gas, dus dat is goed, maar...

Met Essent is overeengekomen dat jullie de overstap vergoeding betalen voor onze contractbreuk met Engie. Ik wil dit via de website aanvragen, maar daar lees ik nadat ik inlog dat Essent nog niet levert op mijn adres... Ik heb echter wel al een factuur gehad van Essent en deze betaald, maar ook betalingsoverzicht kan ik niet openen op mijn Essent Volgens mij gaat dat niet helemaal goed, dus... kunt u dit eens nakijken. Of ik krijg ik nu nog geleverd via Engie? Ik zie ook in uw mail dat Essent een probleem heeft met de 'ö' in de naam Köppen. Wellicht dat daar een probleemoorzaak in zit?.. Dat heb ik al eens eerder gehad namelijk bij een andere leverancier. Daarom gebruik in mails gewoon de naam Koppen

Fijne ervaring

Fijn en openlijk contact met eerlijk advies

alles onmerkbaar verlopen

gemakkelijk overgestapt. alles zonder moeite en problemen verlopen.

slecht

Ik heb drie keer moeten bellen. Ze hadden de verkeerde ingangsdatum , verkeerde meterstand , en voorschot. Het klopt niet echt.....Heb alles zelf heel goed in de gaten moeten houden....

geruisloos verlopen

Niets van de overstap gemerkt. Alleen mijn app werk nog niet naar behoren ik moet nog uitzoeken welke van de twee het beste is

Perfect geregeld

snel en makkelijk overstappen, verder niets hoeven regelen met de vorige aanbieder

• De wijze waarop het contact is verlopen

goed de overstap is netjes afgewerkt

medewerkers zeer vriendelijk

Wat n i e t werkte was dat de foutief genoteerde email op internet n i e t doorgevoerd werd. 3x geprobeerd omdat aan te passen. Kreeg steeds een mail dat het binnen 5 werkdagen aangepast zou worden. Nooit is er contact met ons hierover opgenomen. Nooit een bevestiging dat ons emailadres aangepast was. Pas na een telefoontje werd het juist emailadres genoteerd. Dit werd als zeer onprofessioneel, niet functionerende site, en als zeer zeer ergerlijk ervaren. Ronduit slecht. Het is dat de medewerkers zo vriendelijk en behulpzaam waren, maar om iets op uw site te kunnen corrigeren werkt dus absoluut niet.

ging probleemloos

heb 1x gereageerd per e-mail. daar wij ingeschreven staan bij kamer van koophandel, zou ik graag een zakelijke aansluiting zien, maar nog geen bericht gehad.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Niet heel erg goed, wou contract van mijn ex vrouw overnemen.

Contract overnemen van mijn ex vrouw. Is onmogelijk. Door scheiding krijg je al genoeg ellende. Hoef je alleen maar de naam en e-mail te veranderen, en dan kan dat niet. Het adres en bankrekening bleef gelijk. Hierdoor een boete van 375 euro. Onnodig in mijn beleving.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Hoor niets of het allemaal geregeld is

Ik hoor niets van jullie of ik stroom terug lever vanwege de zonnepanelen?

Onduidelijk voorlichting overstap

Ben overgestap van zakelijk naar particulier essent, al 60 jaar klant bij Essent. Bij zakelijk essent werd mij verteld dat de opzegboete €100 zou bedragen, bij de particuliere afdeling werd verteld dat ik deze boeten terug kun vragen, nadat ik een jaarcontract had afgesloten. Wat blijkt nu, krijg een factuur van €218,— , terwijl ik bij Essent blijf maar had deze voor 3 haar af moeten sluiten,. Helemaal niet klantvriendelijk, na dit jaar nooit geen Essent meer!!!!!

Tot nu toe prima.

altijd tevreden geweest

ik ben al jaren klant bij Essent dat zegt toch wat

Aanmelding verliep prima.

Als boven.

Ben erg tevreden

Alles is goed geregeld en krijg ook nog de opzegvergoeding terug van Essent Dat is super, dankjewel

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch