Alles goed verlopen

Goed verlopen

Overgang van Eneco naar Essent

Ik was op een gegeven ogenblik aangekomen bij de laatste drie maanden van mijn contract van mijn vorige energieleverancier Eneco dus ik was mij al een beetje aan het oriënteren of er nog aanbieders tussen zaten met een betrouwbare aanbieding. Betrouwbaar omdat er tegenwoordig zat bedrijfjes tussen zitten met duistere aanbiedingen dus ik ga graag voor zeker bij één van de drie grote in Nederland. Een adv. op Facebook van Essent gaf mij gelijk een goed gevoel. Een 50 Inch Samsung Led TV met een drie jarig contract en net zoveel betalen als altijd. Mijn overgang naar Essent verliep trouwens prima zonder gedoe en zo. Ook dat was allemaal prima geregeld. Zo zit je de ene maand bij je oude en de maand daarna weer bij een nieuwe energieaanbieder. Mijn overgang was Top en prima geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

De begin afspraak werd niet aangehouden.

Ik was naar aanleiding van u aanbod voor de premie overgestapt naar jullie en achteraf had ik een andere keuze gemaakt volgens jullie zodat ik geen aanspraak had op de premie van 250euro. Dit had te maken met de overstap boete van mijn vorige leverancier.die ik achteraf niet hoefde te betalen.ik vind dit niet netjes.maar ben toch overgestapt naar jullie.

Top!!

Geweldig hoe snel het allemaal is gegaan!

Prima geregeld

Via de mail goed geïnformeerd

Vriendelijk

Vriendelijk geholpen Snelle afhandeling.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Super goed gegaan Als de prijs ook zo laag blijft Helemaal top

zonder problemen verlopen

telefonisch contact gehad en daarna werd alles soepeltjes geregeld door Essent

Redelijk

Heb het geld van de boete nog niet binnen

Super slecht !!!

We kregen een super aanbieding omdat Essent ons terug wou... we waren jaren vaste klant. De verkoper die ons belde was super aardig en we gaven aan oké we willen wel terug maar geen vast contract. Nee dat kon je elk jaar opzeggen ( werd ons niet verteld dat er een boete aan vast zat ) Leugen nummer 2 want 15 dagen nadat we ons contract getekend hadden kwam er een verkoper aan de deur. Essent had een leuke aanbieding voor als we terug kwamen kregen we 350 euro terug gestort nu kregen we 100 euro als we een jaar bij ze bleven. Scheelde 250 euro. Dus wij bellen waren we net een dag te laat voor de nieuwe aanbieding. De klanten service vertelde ons dat het was als een PlayStation kopen bij de media markt elke dag andere deals. Ik vind het heel slecht was dan niet bij kind aan de deur gekomen... en die mega deal was geen mega deal. ( maybe voor de verkoper ) en ons niet vertellen over de boete mochten we willen overstappen na een jaar. Staat in ons contract maar ik gaf aan de telefoon aan dat we nergens meer aan vast wouden zitten en elk jaar weer konden opzeggen. Na een jaar gaan we de boete betalen en weer weg bij Essent en zal nooit meer terug keren ook al zijn ze de goedkoopste vind niet dat je zo met klanten kunt omgaan.

Slecht

Ons beloftes beloven van Dhr. Kenzo Julsing dat jullie de boete betalen en dan erbij zeggen dat het cadeau wat we toen van Buget Energie kregen van 175 euro ook wordt vergoed en nu horen we dat het cadeau niet wordt vergoed. We gaan volgend jaar weer terug naar Buget Energie zo wie goedkoper als Essent hebben we uit gerekend. Dus bij deze geen goede service dus we blijven een jaar bij Essent en dan ergens anders naar toe

Goed service bij essent

De overstap was goed geregeld bij essent

Netjes en vriendelijk geholpen

Vriendelijke medewerker,alles goed uitgelegd heel tevreden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstappen naar Essent? Geen centje pijn!

We hebben van de hele overstap niks gevoeld, alleen natuurlijk de incasso voorbij zien komen. Scheelt weer enkele tientallen euro per maand. Heel blij en tevreden waren we ook over onze contactpersoon, een dame die heel vriendelijk, deskundig en transparant was en goed met ons heeft meegedacht. Alles werd door Essent geregeld, natuurlijk heeft onze "oude" energieleverancier nog geprobeerd om ons vast te houden met een aantrekkelijk aanbod wat hen niet is gelukt. We zijn weer terug bij de energieleverancier die in ons leven kwam toen we ons eerste huis kochten 20 jaar geleden. Bedankt Essent!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nog niet te beoordelen te kort klant

Perfect verlopen

Alles goed en snel geregeld

ging vlekkeloos

overstap ging zonder problemen en kreeg ook nog een mooie tv, en als t goed is m n overstap boete ook nog!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed ik betaal nog steeds energie aan de vorige energiecie leverancier

Ik begrijp het niet

Goed verlopen

heel goed verlopen geen problemen met de oude leverancier

Snel en vriendelijk

Top geregeld