Uitstekend geholpen

De overstap was goed en snel geregeld,en de verdere afhandeling was correct volgens de afspraak.

100% tevreden

goede ervaring

Prima overgang naar Essent

Niets van gemerkt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap is soepel verlopen. Het duurt wel iets lang voordat de overstap vergoeding uitbetaalt wordt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles werkt goed en goed bereikbaar

Snelle service bij aansluiting en geen problemen tot nu toe

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed geholpen tijdens de overstap

Alles werd duidelijk uitgelegd, geen tijdsdruk om te beslissen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Bij Essent weten ze wat ze doen

Ik werd gebeld door een andere leverancier om over te stappen, echter konden ze geen nieuwe tarieven geven Vervolgens heb ik Essent gebeld, wat mijn toekomstig beeld zou worden. Bij Essent heeft men mij toen duidelijk gemaakt, wat ik in november zou gaan betalen, als mijn huidige contrakt is afgelopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

de levering van zowel gas als electriciteit werkt goed.

de levering is goed. ik hoop een reactie te krijgen op mijn mail met het verzoek de wijze van betalen goed te regelen. Ik wil graag een automatische overschrijving en dacht die ook afgesproken te hebben tot ik een waarschuwing kreeg, waarna ik gelijk betaald heb.

Teleurstellend@

Wilde verdere informatie inzake 150 euro korting bij isolatie. Via de telefoon geprobeerd maar deze medewerkster Ayan, snapte mijn vragen niet. Dus al mijn vragen zijn niet beantwoord. Probeer vandaag nogmaals. M. Bannet kl.nr. 0102001989

duur

het gevoel dat ik op een of andere manier te veel betaal. Vorig jaar was mijn verbruik gelijk aan een 2 pers. huishouden. En nu zit ik tussen de 4 en 5 pers. huishouden met de zelfde installaties etc.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Kei slecht aanhalend contract..

Wel wou besparen omdat ik zelf vrij weinig energie consumeer. Nu dat ik toch niet vond dat Essent een goed bedrijf was besloot ik om ergens anders te gaan zit momenteel bij mega.. liet mijn contract afsluiten en het heeft 3 maanden geduurd voordat mijn contract klaar was beetje begrijpelijk toch met de Corona toestand?? Wat een lacher... Maar ja zal het maar betalen omdat het (MOET) vind het maar verloren geld voor bedrijven die vinden dat ze alles mogen aan laten slenteren. In mijn ervaring zou ik nooit meer naar Essent gaan maar ja je weet wat er dan gebeurd ,verander de naam en probleem opgelost.. berekening klopte helemaal niet voor het energie dat ze zouden leveren en prijs was hoger dan dat ze zeiden.. goeden verkoop truc zal voortaan naar de namen kijken in plaats van de officiële bedrijfsnaam maar ja gaat dat ook veranderen? M.v.g, ...................

Werkelijk fantastisch

Zonder al te veel moeite ging de overstap naar Essent en dat was in het verleden weleens anders? Ook ben ik blij met de uitmuntende service die Essent me geeft ga zo door dit is echt goed

Eneco energie is voordeliger

Beter af bij eneco

• De wijze waarop het contact is verlopen

als je belt voor nieuwe tarieven kunnen ze niets doen

ik ben benaderd door een andere energie leverancier en voor ik wat afsluit benader ik Essent. reactie was ze kunnen voor ons geen goedkopere energie leveren. dus zijn we over gestapt. en dan word ik in een keer gebeld dat jullie wel goedkoper kunnen leveren, de boete van andere leverancier en de boete die ik bij jullie heb betaald word allemaal door jullie betaald. nu hoop ik wel dat ik mijn boete ook daadwerkelijk terug krijg.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

overstap nog niet volledig

Overgestapt naar Essent maar de electriciteitslevering is nog niet meegegaan.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Snel duidelijk en vriendelijk!

valt toch tegen

valt allemaal toch tegen , die vergoeding 150 euro komt pas later; 150 euro is boete die vergoed word , nu lees ik overal word klant bij Essent en ontvang 350 euro vreemd allemaal ik krijg maar 100 euro, valt vies tegen

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Een keer wat anders :)

Voorlopig ga ik niet meer weg !!

Goed gedaan

Goed verlopen overstap

• De wijze waarop het contact is verlopen

Too geregeld. Ben ovegestapt via internet met daarbij een goeie uitleg.

Prima verlopen

Alleen heb ik nog geen bericht ontvangen op mijn verzoek voor teruggave van het overstapgeld alhoewel ik in mijn mail gevraagd had om een bevestiging van ontvangst daar het een keertje misgelopen was .

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik wacht nog op mijn eerste maandelijkse rekening en wil graag betalen via automatische incasso. Hoe gaat dat?

tevreden

Pas 1 maand overgestapt naar Essent dus kan er nu nog niet zo heel veel van zeggen

Prima overstap

Geruisloos over naar Essent.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch