Ik ben tevreden dat ik weer bij Essent ben.

Ik heb helaas vorig jaar gekozen voor budgetenergie ,dat is best wel een goed bedrijf maar ben heel blij dat ik weer terug gegaan ben naar Essent alleen al vanwege de goede service en de goede klantenservice want van budgetenergie krijg ik geen hoogte en ook de bereikbaarheid van budget energie is waardeloos.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik maak me zorgen over de eindafrekening

Voor de maand juli heb ik nu 2x betaald. De overschrijf datum is noet duidelijk en ik hoop maar dat ik in ieder geval 1x terug krijg.

Zeer slechte helpdesk

zeer slechte helpdesk werken langs elkaar heen. De 1 veranderd dit en een andere medewerker veranderd weer wat anders . Zoals klantennummer, rekeningnummer, adressen en betalingen. Een en al ellende. Zodra mijn contract afloopt stap ik snel over.

Top service

Eigenlijk zonder problemen verlopen

Altijd even wennen aan andere manier van communiceren, maar in principe rimpelloos verlopen met 1 uitzondering. Wat hinderlijk is, is dat bij het voorbereiden van het overstappen, dus het slotstuk van het zg verkoop gedeelte niet wordt gemeld dat de opzegboete niet bij ingang van het contract wordt verrekend, maar dat je daar 3 maanden op moet wachten. De vlotte babbel stelde: “ die opzegboete nemen wij van u over tot 125 euro per leveringssoort, daar hoeft u zich geen zorgen om te maken”. Nou jammer dan, die moet je dus 3 maanden voorschieten! Dat kan dus beter, veel beter!

• De wijze waarop het contact is verlopen

IK HEB ME TOCH OM LATEN PRATEN.

iK WAS NIET VAN PLAN OM OVER TE STAPPEN, TOCH MAAR GEDAAN. HET VOELDE WEL GOED, OF HET IN DE TOEKOMST OOK GOEDKOPER IS MOET IK MAAR AFWACHTEN. iK MOET WEL 50EURO OVERSTAP BOETE BETALEN BIJ DE VORIGE LEVERANCIER IK HOOP DAT JULLIE DAT VOOR MIJ BETALEN, DAT WAS AFGESPROKEN.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.

Goed maar kon beter

Op zich prima geholpen en te woord gestaan. Wel vergeten uit te vragen over mijn dubbele tarief dat enke had moeten zijn. Kan ik nu pas later wijzigen. Ook de startdatum dusdanig vooruit geschoven om dubbele incasseren te voorkomen. Echter: deze maand een dubbele afschrijving ( an zowel oude leverancier als Essent)

Top service

kost me weinig moeite. Alles snel online gedaan. En per mail de contracten en voorwaarden ontvangen. Duidelijk en helder. Daarnaast een bon ontvangen die ik goed kan gebruiken.

• De wijze waarop het contact is verlopen

blij om weer terug te zijn

Wanneer komt de boete? En hoe wordt deze behandeld door jullie?

Prima iets te snel

Een beetje mis gelopen met aanmelden mevr hynen zou mij aanmelden als nieuw lid Odasingel 823 maar ik was dit vergeten

Klantvriendelijk, deskundig

Goed bereikbaar, klantvriendelijk en deskundig

• De wijze waarop het contact is verlopen

Vorige aanbieder blijf moeilijk doen

Overstap is na mijn idee goed gegaan. Alleen vorige leverancier heeft nog steeds de eindafrekening niet terug gestort en hebben het steeds over boetes. Hopelijk lost essent dit op

Prima verlopen

Alleen jammer dat de overstap ons veel geld heeft gekost. We hadden beter wat later in het jaar moeten overstappen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goede telefonische hulp bij vragen

Het is allemaal keurig geregeld bij het overstappen en het doorgeven van de meterstanden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb er niks voor hoeven doen ging gelukkig van zelf .

gewoon goed

Makkelijk en vlot

Geen problemen ondervonden

Heldere communicatie

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is prima verlopen en de service van Essent is uitstekend

De service van Essent is uitstekend. Via de website is alles zeer gemakkelijk te regelen Ik ben een zeer tevreden klant

nvt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima service via telefonisch contact

Vriendelijke en duidelijke gesprekspartner die snel van begrip was. Had e.e.a. in een handomdraai geregeld.

bijna geruisloos verlopen

door de tussenpersoon verkeerde KWH doorgegeven

Is prima verlopen.

De overstap is goed verlopen. Alleen dat je bijna drie maand moet wachten op de overstap boete/ 250 euro vind ik niet kunnen. Dit duurde te lang. Ik leef van een minimum loon en dan is 250 euro veel geld.

top

goed geregeld

Is goed gegaan.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles wel goed gelopen maar moet deze maand dubbele kosten omdat ik ook nog 200 vergoeding moest bet

Vind alleen belachelijk dat ik 3 maanden moet wachten op mijn vergoeding van 200 betaal deze maand dubbele kosten voor mijn stroom en gas

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch