PERFECT

GOED

• De wijze waarop het contact is verlopen

Geen problemen tot nu toe

zie bovenstaande

Gedegen,deskundig en volledig

ik twijfel nog

Mijn contract bij Eneco was ongeveer gelijk. De aanbiedingen van Essent worden pas aan het einde van het eerste jaar (gezinskorting - 10% korten op stroomtarief en de cashback) verrekend. Ik ben benieuwd want als ik mijn aanbieding wil zien zegt het "systeem": uw aanbiedingen zijn opnieuw aan u verstuurd. alleen heb ik geen overzicht meer van uw aanbiedingen die ik heb geaccepteerd/toegekend gekregen. Ik ben benieuwd over 1 jaar. Onoverzichtelijk allemaal en te gecompliceerd.

Verkeerde informatie over teruggave

Mij is verteld dat k geen resterend bedrag (afrekening hoefde te betalen). Dit zou berekend zijn aan de hand van de meterstanden die ik heb doorgegeven. Ik zou zelfs geld terugkrijgen en het zou verekend worden, teminste dat werd mij verteld. Vervolgens krijg k een afrekening van 100,-, die k moet betalen. Of je hier nou tevreden over moet zijn? Nou ik weet het niet hoor! Er zitten ook domme mensen bij de klantenservice.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Prima aanbod. Zonder enige moeite een vlotte overstap.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ongemerkt de overgang ervaren.

Na mijn aanmelding is alles snel verwerkt, wel heb ik nog gebeld om de ingangs datum pas te laten ingaan als het lopende contract is afgelopen.

Alles goed geregeld

Goed geregeld zoals ik al schreef en belangrijkste natuurlijk, de maandelijkse kosten zijn lager.

ben steeds goed behandeld

ben al jaren bij Essent zonder klachten

Heel fijn geholpen

zoals hier boven,perfect

Via contactpersoon prima verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Belofte maken en niet nakomen.

Goedemorgen Essent, Klantnr:0172266093 Ik ben totaal niet tevreden omdat na de overstap in april dit jaar de overstap boete van de vorige energiemaatschappij ENGIE groot €250,- niet is voldaan wat de verkoper van ESSENT die bij BCC was mij vertelde. Mvg. Rino Elzinga

Meer begeleiding

Op grond van onder andere voordeel bij Essent overgestapt van Vattanfall Nu krijg ik van Vattanfall een afrekening van €. 390,30 hierbij zit de overstap boete. Wanneer krijg ik mijn overstap vergoeding terug van Essent?

• De wijze waarop het contact is verlopen

altijd klaar staan voor de klanten.

Ben nu bijna 50 jaar klant, nooit klachten gehad, ben zeer tevreden, ben vaak benaderd om ergens klant te worden, maar nooit gedaan Met vriendelijke groetjes. Lenie Vos

overstap niet volledig

Aangezien mijn vorige energiemaatschappij Totao Gas Power nog steeds incasseringen vraagt vermoed ik dat u niet de overstap goed heeft geregeld. Uiteraard ben ik ook met hun hierover in gesprek maar heb hier nog geen bevestigend antwoord op ontvangen. Dus nogmaals de vraag, zou u de overstap volledig kunnen maken zodat ik niet dubbel betaal. Mocht dit inmiddels gebeurd zijn dan dank ik u hiervoor.

niet prettig

na een tel gesprek dacht ik goed koper uit te zijn.wat bleek bij de eerste rekening was ik duurder uit 8 EUR.IK ben al drie keer benaderd daar heb ik geen zin in. Ook mails terwijl de levering nog moest beginnen.

zijn goed

via vereniging eigenhuis heb ik deze keuze gemaakt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Professionele en betrouwbare organisatie, goede en duidelijke communicatie.

Wij hebben met Essent een geruisvolle overgang gemaakt, goede communicatie en afspraken. Gemakkelijk bereikbaar en netjes en correct te woord gestaan. Alle lof voor Essent

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben heel mijn leven al klant bij essent en vind deze goed geen klachten hoor

Zeer goed bedrijf nooit geen klachten ga zo door

• De wijze waarop het contact is verlopen

geen oude stroom maar vers

geen last van geurtjes van bedorven stroom

• De wijze waarop het contact is verlopen

Niets van deze overstap gemerkt.

Na mijn aanmelding die in alle rust werd uitgevoerd kreeg ik alleen de melding dat ik per 1 juli ben overgestapt naar essent. Wacht nog even op de eind afrekening van budget energie om de eventuele overstap boete te declaren

Goed bevallen

Is goed gegaan.

Heel goed geregeld

Online in 1 keer kunnen regelen. Prima.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed gelopen n met overstappen

Vlot gegaan en makkelijk

Kan beter

Natuurlijk is een overstap snel en simpel geregeld. Je hoeft er niets voor te doen. Helaas heb ik alleen te klagen over de afspraken die telefonisch zijn gemaakt maar niet helemaal worden nagekomen. Helaas wordt er niet gesproken over de mogelijkheid dat het maandbedrag kan worden verhoogd door inflatie. Dat blijkt in de voorwaarden te staan die je door moet lezen. 10 tellende pagina's. Je moet er maar zijn in hebben.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch