Ben goed geholpen en de overstap is zeer goed geregeld
Alles goed en snel geregeld
verder kan ik er niet zo veel van zeggen alleen dat u wat goedkoper bent is voor mij heel wat heb maar WW
In het verleden ben ik jarenlang klant van Essent geweest. Vorig jaar overgegaan naar andere energieleverancier, vanwege gunstige prijs en voorwaarden. Dit jaar een aanbod van Essent gehad wat nog gunstiger was en waar ik geen 'nee' tegen kon zeggen. Voorstel was duidelijk en nieuw contract was snel geregeld, tegen goede prijs.
Ik heb er helemaal geen erg in gehadenalles tot nu toe prima geregeld
Alles is vlekkeloos verlopen ! Ben altijd een beetje huiverig voor veranderingen ,;maar dit is goed gegaan !
De overstap is verlopen zoals beloofd
alleen het gas is nu bij 2 bedrijven, heb nog steeds geen afrekening gehad.
Netjes en duidelijk geholpen aan de telefoon.
Bedankt voor je mooie terugkoppeling⭐! Daar zijn we blij mee 😊 Groetjes, Webcare Essent
Er moet nog iets geregeld worden
Bedankt voor het gesprek! Zoals zojuist besproken stuur ik u per e-mail een formulier toe waarbij u de boete bij ons kunt indienen. Groetjes en een fijne dag!
Alles was goed geregeld en ik werd goed geholpen bij de klantenservice. Het scheelt toch weer een paar euro per maand.
Super leuk dat je klant bent geworden! Welkom🌹 Fijn om te horen dat je goed bent geholpen.. Groetjes en een fijne dag!
alles is goed geregeld.
Duidelijke en snelle aanbieding
Vlekkeloos overgestapt.
Alles is ons goed uitgelegd en berekend. Het overstappen ging eigenlijk zonder dat we er iets van merkte behalve, dat we er van te voren wel bericht van kregen van Essent. Alles heel goed geregeld.
Bedankt voor je mooie cijfer en review! Fijn dat alles goed en duidelijk is uitgelegd. Mochten je ooit vragen hebben neem dan gerust contact met ons op :) Wij helpen je graag verder. Groetjes, Webcare Essent
Jammer dat de automatische incasso al op de 19e van de maand is. Wij willen dit een week later.
Nog bedankt voor het prettige telefoongesprek! De incassodatum is aangepast naar de 26e zoals gevraagd :)
Mijn ervaring omtrent de overgang naar energieleverancier Essent is voorspoedig en zonder problemen verlopen.
Hoi Servé, Fijn om te horen dat de aanmelding zonder problemen is verlopen! Mocht je ooit een vraag hebben dan mag je altijd contact met ons opnemen :)
Via telefonische overeenkomst lager maandbedrag afgesproken, wat niet is nagekomen
Prima service mooie aanbieding
Prima ervaring zoals de overstap is gegaan. Alleen jammer dat je vragen krijgt over of je ook een geschenk hebt ontvangen van Essent. Ik heb personenen gesproken die ook zijn overgestapt en die dus wel een geschenk hebben ontvangen. Maar verder zeer tevreden
Hoi Antoine, Wat leuk dat je klant bent geworden bij Essent! Ik zie dat je inderdaad geen welkomstgeschenk hebt gekregen bij jouw contract. Echter is het zo dat niet iedereen zo'n cadeau krijgt dus je hoeft je geen zorgen te maken. Mocht je bijvoorbeeld een boete hebben gekregen van de vorige leverancier, dan kun je deze altijd declareren bij ons. Groetjes, Webcare Essent
Goed gesprek en daarna goed verlopen
Ik ben erg blij dat ik heb gekozen voor essent
alles is op zicht wel goed gegaan op 1 ding na!!!! ik heb JA gezegd tegen een contract van 3 JAAR! NIET 5 JAAR namelijk!!!! Daar wil ik nog contact over???
Hoi Manolito, Nog bedankt voor het prettige telefoongesprek! De correctie is voor jou aangevraagd en hopelijk ontvang je snel een update van het verzoek :) Groetjes, Webcare Essent
rima. Vraag mij alleen af wanneer de boete komt die ik zou moeten betalen.
Hoi Evelien! Van harte welkom bij Essent. Wanneer je nog een lopende overeenkomst had bij je vorige leverancier, dan kan het zijn dat ze nog een opzegvergoeding in rekening brengen. De opzegvergoeding vind je altijd terug op de eindafrekening. Wanneer er een opzegvergoeding in rekening is gebracht. Dan kan je deze terugvragen op www.essent.nl/opzegvergoeding. Dan wordt je aanvraag in behandeling genomen en de boete aan je terug betaald! Groetjes, Mandy | Webcare Essent
Het was prettig om zaken met hem te doen.Aardige jongen aan de telefoon, niet omdringerug.luisterde goed naar je.
Hoi HJ! Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen door mijn collega. Bedankt voor het schrijven van deze positieve review! Van harte welkom bij Essent! Groetjes, Mandy | Webcare Essent.