Soepele overgang naar Essent

Goede toelichting. Scherpe prijs. Prima communicatie.

IN HET ECHT, ESSENT NOOIT NODIG GEHAD

veel jaren geleden moest boiler vervangen worden, en was snel gedaan

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Nooit problemen

hebben niet zo veel ervaring omdat we na zoveel jaren nog nooit problemen hebben gehad.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Bijna alles naar wens gegaan

Ik heb er weinig van gemerkt. Ik vindt alleen de de boetevergoeding die ik aan mijn vorige leverancier moest betalen en van Essent terugkrijg lang op zich laat wachten. Tussen nu en 4 maanden krijg ik die terug, ik vindt dit erg lang.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ben ik wel klant u zegt van niet

Krijg op mijn mail welkom wij leveren nu energie aan u Probeer mijn boete terug te krijgen van Nuon van Essent Maar u zegt wij leveren nog niet aan u

is prima gegaan

is heel goed gegaan

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ging sneller en soepeler dan ik dacht

Prima, betrouwbaar , terzake kundig telefoongesprek. Hoop dat het beloofde inderdaad op termijn klopt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

heel erg slecht lange wachttijd en onnozele hals aan de telefoon

zie boven

Meer dan 5 jaar klant bij jullie Maar vind ik niet zo leuk meer

Na afgelopen 5 jaar abonnement ik ga weer nieuw abonnement , ik krijg binnen 14 dagen mag wel anders abonnement 2 Jaarlijkse En ontvangen Ontvang een kado tv Samsung waarde 500€ Jammer Dat mag niet. Het brief binnen 14 dagen mag wel verders de. Vind ik niet zo leuk meer, en mijn vriend Ook klanten vind ook niet goed Ik hoop dat jullie moet antwoorden geven Groetjes. Do

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Een heel prettig en informatief kennismakingsgesprek aan de deur.

Het kennismakingsgesprek aan de deur verliep in een prettige sfeer. De jonge man - de heer Janssen - luisterde goed en gaf mij duidelijke antwoorden op mijn vragen. Daarnaast verstrekte hij uit zichzelf informatie over Essent die ik heel interessant vond. Eén ding bleek achteraf niet te kloppen: De overstap levert me - naast een voordeliger energietarief - niet sowieso €200 op zoals hij mij vertelde, maar €100. Dit komt doordat ik aan mijn vorige leverancier niet alleen een overstapboete van €100 moest betalen (die door Essent wordt vergoed), maar óók de overstapkorting ad €100 die ik van mijn vorige leverancier heb ontvangen toen ik klant werd. Per saldo ga ik er financieel evengoed op vooruit, dus ik ben nog steeds tevreden over het feit dat ik ben overgestapt. Toch zou het handig/beter zijn als de verkopers van Essent hier alert op zijn en het even checken, want het kan ook negatief uitpakken voor een nieuwe klant.

Overgang is prima verlopen

Goede voorlichting duidelijke taal

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overgang is goed verlopen,ik mis nog 100 euro opzegkosten.

De overstap ging zonder moeite,hoefde zelf niks te doen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zonder problemen over gestapt.

geen problemen gehad met mijn vorige energie leverancier.

Van Essent uit goed

Jullie hebben mij prima op de hoogte gehouden. Het wachten is nu nog op de jaarafrekening van genot.

Overstap probleemloos

Zie bovenstaande

Slecht

Kan nog steeds niet inloggen en ontvangt nog steeds geen E mail. Ben al vanaf 23/7/2020 dit voor mekaar te krijgen. Dit IS WAARDELOOS ¡!!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Je moet overal achteraan een de rekening komt vroeg

1. Eerst gedoe bij het niet ontvangen van het welkoms cadeau. 2. De overstap kosten (boete van vorige energieleverancier) zijn nog niet vergoed, wel mailtjes gestuurd naar [email protected] maar geen reactie. 3. Het eerste termijn bedrag wordt op hetzelfde moment afgeschreven als de laatste van energie direct waardoor ik dubbele lasten heb.

goed..

tot nu toe loopt alles goed zoals afgesproken,, hopelijk blijft het zo!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Telefonische werving drammerig; boetevergoeding moet apart worden aangevraagd.

Matig

Heel goed.

Altijd goeie service bij Essent .... :)

Prima verlopen

Alles volgens afspraak afgehandeld. Chapeau

• De wijze waarop het contact is verlopen

zover ik het nu kan overzien, is de overstap naar Essent van andere energie leverancier goed verlopen

Duidelijkheid over de vergoeding

Je mag eerste via mijn Essent de bedragen invullen voor vergoeding en misschien moet je als nog uitdraaien opsturen van je oude energie maatschappij of het is nee of ja dat is duidelijk

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overgang is duur en onvolledig

Ik ben blij om weer bij Essent te zijn maar de overgang is niet vlekkeloos verlopen. In het overgangsgesprek heb ik gegrepen dat ik gecompenseerd zou worden voor het voor tijdig afbreken van mijn vorige energiecontract. Echter blijkt in de klein lettertjes te staan dat de compensatie van het afbreken van het contract daarvoor (was Essent) bij de eindnota weer volledig in rekening wordt gebracht. Naast elektriciteit en gas waren er nog twee dingen bij Eneco. Een abonnement op Toon en een CV onderhoudscontract. Deze zijn niet tegelijk opgezegd. Dus hier moest ik nog achteraan. Tevens kom ik hier pas later achter als er nog een onverwachte incasso plaats vond. Ik had dus verwacht van Essent dat ze alles op zouden zeggen bij mijn vorige energieleverancier. Dus de overgang heeft mij onverwachte extra kosten gegeven en ik ben niet volledig ontzorgd.

ben tot nu toe tevreden

De dame aan de telefoon was standvastig waardoor ik ben over gestapt.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch