Goed geregeld

Ik ben overgestapt naar Essent en goed geholpen en geregeld.

Slechte ervaring

Op het moment die ik een contract had accepteren van Essent kreeg ik veel problemen. Het is niet een goede ervaring en tot nu heb ik geen goede gevoel over Essent, Ik hoop dat het tijdens mijn contract verrandeert.

• De wijze waarop het contact is verlopen

niet helemaal wat ik verwacht had

Ik ben overgegaan naar Essent en jullie zouden de opzegging regelen bij mijn oude leverancier waar ik voor gas en elektriciteit samen 100 euro boete moest betalen. Dit was voor mij wel een tegenvaller waar ik niet op gerekend had.

Contact was goed

Mijn ervaring is dat ik niet blij ben, sterker nog ik wilde dat ik hrt nooit had gedaan, mij was verteld dat essent alles zou afhandelen en nu heb ik alsnog een boete van vattenfal te pakken, zit deze maand me dubbele kosten, die ik me niet kan permiteren! Jammer dat er geen woord gehouden is

overstapkosten nog niet geregeld

met de adviseur besproken dat ik een langlopend contract had met mijn vorige leverancier. Hij verzekerde mij dat Essent de kosten om over te stappen voor zijn rekening zou nemen. Toen ik de rekening van 250 euro kreeg met deze rekening naar dezelfde adviseur gestapt. Deze heeft verzoek om vergoeding op de website ingevuld, ik vroeg of hij de rekening nodig had en dat was niet zo. Ik was daarom verbaasd dat na 2 weken Essent alsnog via de mail vroeg om deze rekening te sturen, hij was nodig om na te gaan of in aanmerking kwam voor vergoeding(?!?!), Na wederom 2 weken bericht van Essent dat zij de kosten hadden goedgekeurd dus betaling zou volgen binnen 4 maanden. Inmiddels wel de vorige leverancier betaald. Ik vind dat u dit van te voren moet delen - dit is geen goed start met Essent.

Dik tevreden

Goed en snel geholpen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Essent is een betrouwbare en goede energieleverancier!

Wij waren al jaren klant bij Essent. Na een korte overstap naar Energiedirect zijn we na 1 jaar weer terug bij Essent. Alleen is het termijn bedrag hoger dan bij de overstap ia afgesproken. Was 83 euro afgesproken. Er is 87 euro in rekening gebracht.

Wacht nog op afsluiting.

De aansluiting bij Essent ging goed, maar contract bij oude leverancier loopt nu een maand later nog steeds. Essent zou dit opzeggen.

Overstap makkelijk kunnen regelen

zie boven

Overstap

De overstap naar Essent en de acceptatie van de overname van de boete van de vorige leverancier verliep erg vlot.

Niks van gemerkt

Zonder problemen over gegaan.

• De wijze waarop het contact is verlopen

vlot en correct verlopen.

Na vervelende ervaringen waardoor ik destijds ben overgestapt hoop ik dat de tot nu toe correcte behandeling blijft bestaan.

Alles moeiteloos verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Niet van gemerkt gewoon top

na wat begin problemen uiteindelijk alles goed verlopen !!

voldoende

Helaas ging de overstap niet zo netjes. De aanmelding naar essent ging snel maar de opzegging bij engie liep verkeerd waardoor ik nu een maand extra en dus dubbel moet betalen.

Komen beloftes niet na

ik heb duidelijk aangegeven dat de boete voor het overstappen voor mij cruciaal was. Er werd mij toen toegezegd dst ik binnen een week het boetebedrag terug zou krijgen!!! Netjes het boetebedrag van de vorige leverancier doorgegeven en per direct mail gekregen dat essent mij het boetebedrag terug zou betalen OVER 3 MAANDEN!!!! Dat was dus niet de afspraak en helaas het kon niet anders. Ik ga dus ook zo gauw het kan weg bij Essent. Ik heb het namelijk meerdere keren gevraagd voor ik overstapte,, nee binnen 1 week !!! Ik houd niet van liegen en loze beloftes!!!

Niet goed in gelicht!!

Eris mij verteld ,dat de boete,door jullie word geregeld,maar dat is niet waar,ik kreeg de boete via mail,dat het binnenkort werd afgeschreven,en na gebeld met jullie kreeg ik te horen,dat ik dat moest aanvragen en dat het bedrag,wel 3 maanden pas uitbetaald word,dus zit ik nu met een enorm probleem,financieel kan ik dat niet aan!!

Beloofde kostenverlaging blijft uit

Op basis van verbruik uit afgelopen periode is bij de contractovergang een maandvoorschot voorgesteld dat veel lager was dan nu uiteindelijk is geworden. Daarmee, m.u.v. de eenmalige bonus, nihil verschil met de vorige leverancier

• De wijze waarop het contact is verlopen

Blij dat ik bij Essent terug ben

Echter heeft de man die mij alles aan de deur heeft verkocht, mij verteld dat in mijn geval Essent alles zou regelen met de stadsbank. Echter kwam ik er na vandaag achter dat dit niet was gebeurd wat ik een kwalijke zaak vind. De mevrouw aan de telefoon vertelde me dat ik alles zelf moet regelen. Zij heeft mij er perfect mee geholpen. Chapeau voor haar.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe is alles netjes en duidelijk geregeld.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Duidelijk wanneer de overstap was

• De wijze waarop het contact is verlopen

ik ben nog niet tevrede.

eerst moet het termijn bedrag omhoog 100 euro. en het moet geen 72euro blijven.

Goed door Essent geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Uitstekende service voor een nieuwe klant

Ik ben op mezelf gaan wonen, en werd perfect geholpen tijdens het aanmelden als nieuwe klant. Voelde niet dat me iets werd aangesmeerd, maar er juist met me mee werd gedacht. De app werkt ook top!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch