Goed geregeld!

Alles is goed verlopen . Ik heb zelfs niks hoeven opzeggen ,dat hebben jullie voor mij gedaan.

fijne en betrouwbare leverancier

Essent is al jaren mijn energieleverancier,en ik ben ook al jaren heel tevreden. Hun email verkeer is erg duidelijk in gewone taal, en geordend. Gegevens die ze doormailen zijn altijd overzichtelijk gerangschikt. Ik hoop dat Essent zo door blijft gaan.

Vlekkeloos verlopen, heldere communicatie

perfect geregeld

geen poespas maar eerlijk

• De wijze waarop het contact is verlopen

Duidelijk geïnformeerd en snel overgezet zonder omslachtig gedoe.

Essent, Ga zo door!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap is goed geregeld.

Er verder geen gedoe mee gehad.

• De wijze waarop het contact is verlopen

alles is probleemloos verlopen, prima dus!

Na een prettig verlopen telefoon gesprek, heb ik besloten over te stappen naar Essent, tot op heden d.i. 1 maand heb ik nog geen problemen of klachten, dus ik ben tevreden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Deze mindere ervaring niet verwacht van Essent

Ik werd gebeld door adviseur Kenzo Julsing om terug te komen bij Essent. De tarieven (maandbedrag) zou lager worden dan oude leverancier. Dus aantrekkelijk. Boetes zouden betaald worden (is uiteraard standaard). Echter was ik overgestapt naar mijn vorige aanbieder met een welkom check bij Mediamarkt. Deze zou ik terug moeten betalen. Volgens de adviseur zou dit ook vergoed worden. Nu na de overstap, blijkt dit niet zo te zijn. Dit is dus erg misleidend en vraag me af of dit opzet gezegd is en achteraf niet zo blijkt te zijn (om maar klanten binnen te halen, waar waarschijnlijk voor de adviseur een bonus oplevert.)

redelijk

De overstap ging vlot en gemakkelijk. de teruggaaf van de onkosten bij andere energiemaatschappij voor de overstap (100 euro) was makkelijk aan te vragen, maar dat moet je dan wel weten. je wordt er niet vanzelfsprekend op attent gemaakt. alleen slechte ervaring met energiewacht voor onderhoud verwarmingsketel. Die kraakten deketel, die altijd in onderhoud is geweest, meteen helemaal af. en wilden denk ik alleen nieuwe verkopen al is de ketel inderdaad niet de nieuwste meer (2008)...

alles heel goed verlopen

vlotte verloop, makkelijke overstap

Het is goed verlopen

De overstap is goed en volgens afspraak verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

zeer goede ervaring. alles keurig geregeld.

de aansluiting is op tijd geregeld en op de juiste datum ingegaan. ook het dashbord van Mijn Essent is duidelijk en heel handig om je verbruik te zien en eventueel het termijnbedrag aan te passen

Geen voldoende

Ik was onaangenaam verrast door de rekening die ik de tweede dag ( na de overstap) al op de mail kreeg.

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Prima, alleen geen mails en reclame!!!

Ik ben momenteel 35 jaar, mijn eerste contract met essent is 14 jaar geleden. Heb nooit een andere energie leverancier gehad. Ben er tevreden mee. Vind het alleen vervelend dat deze mail wordt gestuurd en die reclames. Hetzelfde als die zonnepanelen reclame waarvoor ik wordt gebeld. Tevens waarom ik nu al mijn gegevens moet invullen? Mail, adres etc. ??? zijn toch bekend bij essent word net gemaild.

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

te lang wachten op terugbetalen boete

ik heb 100 euro boete moeten betalen waarom moet ik 3 maanden wachten op terug storten. ik heb dat zelf al betaald ik heb dat niet geweten en er is niets gezegd jammer dat jullie zo te werk gaan dat had ik anders verwacht

Waardeloos

Mijn ervaring is op zijn zachts gezegd waardeloos bij het benaderen door Essent mbt het overstappen van leverancier.Ik werd benaderd door de firma West Coach uit Leiden om eens na te denken om over te stappen naar Essent.Ik heb gelijk gezegd dat ik niet veel interesse had maar de beste man zei dat ik 14 dagen bedenk tijd had.Ik heb hem 2 dagen later terug gebeld dat ik er van af zag om over te stappen.Echter hadden zij mijn gegevens al doorgegeven aan Essent en tot mijn verbazing moet ik nu 5 jaar stroom en gas afnemen terwijl ik dat niet wilde.Ik vind het een schande en ik ga zeker nog een overstap doen

Positieve ervaring

Duidelijke uitleg. Doen wat ze zeggen. Ik ben zeer tevreden.

Goed geregeld

Moet ik nog ervaren

Denk wel goed

Waarom zit ik deze maand op dubbele kosten zowel 144,00 aan Vattenfall maar ook maandbedrag aan Essent , dat was niet de bedoeling

Gewoon top

Gewoon. Goed

Zoals hierboven geschreven

Makkelijke overstap.

Goede aanbieding

• De wijze waarop het contact is verlopen

Word alleen veel gebeld op een onbekend nummer. Dat is wel jammer .

Snel geregeld

• De wijze waarop het contact is verlopen

De goedkoopste en zonder gedoe.

Voor het eerst op mezelf, onbekend in de wereld van gas en elektrisch. Op weg geholpen door o.a. Essent en ook gauw ontdekt dat Essent (in ons geval, destijds) de goedkoopste was. Aantrekkelijke extra’s en ook super flexibel.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch