Alles goed gegaan.

Zonder problemen over gestapt .

Mijn ervaring is goed

Nu afwachten of de jaar afrekening ook gunstig uit valt ?

Het is prima verlopen

Alles is heel soepel verlopen ik heb zelf niets hoeven te doen

goed verlopen

heb nog geen eindafrekening gehad van mijn vorige energie leverancier.

Het is goed gegaan

Ik hoop dat het zo blijf.

Goed maar..

Om uit te berekenen of je goed zit kwa maand bedrag moet je weer van alles invullen en bij zoals oxxio geeft gelijk aan hoeveel je terug krijgt of moet betalen dat kan beter

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik voel me als persoon totaal niet gezien.

Als ik met de heer wordt aangesproken terwijl ik een vrouw ben voel ik mij als persoon niet gezien. Idee: na jaren als standaard aanspreektitel de heer nu mevrouw als standaard aanspreektitel instellen. Met vriendelijke groet Janny Braam

• De wijze waarop het contact is verlopen

Spijt van de overstap naar Essent

Ik heb enorm veel spijt dat ik me heb laten overhalen voor de overstap en Eneco naar Essent. 1e. plaats dat mijn Toon® niet dezelfde funcinalieteit meer heeft als bij Eneco, waardoor hij voor mij geen meerwaarde meer heeft. 2e. De belofte (Boete) opzegvergoeding die al is toegezegd met een wachttijd van ongeveer 3 maanden. is nog niet vergoed. Hier wachten ze echt tot op de laatste dag. Ik heb hem al lang en breed moeten betalen aan Eneco. Als het aan mij lig ga ik zo snel mogelijk weer terug naar mijn vorige leverancier. Ik ben er helemaal klaar mee.

• De wijze waarop het contact is verlopen

ik vindt alleen jammer wat jullie beloven niet goed is

als ik over stap zou ik geen boete krijgen en er air mails bij krijgen

Prettige en duidelijke overstap

Overstappen ging gemakkelijk, ook toen er een verkeerde ingangsdatum was ingevuld is het gemakkelijk opgelost.

Tevreden vriendelijk afgesproken

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is prima verlopen maar ik moet een opzegvergoeding betalen van 250 euro en weet niet hoe ik deze van Essent terug moet ontvangen.

goed en snel geregeld

zeer snel en goed verlopen alles

• De wijze waarop het contact is verlopen

Mijn boete is afgeschreven terwijl dit niet zou gebeuren.

Mevr. Jip v.d. Berge heeft alles geregeld op 12-8-2020 met een maandbedrag van € 65,00. Is reeds afgeschreven. Vandaag heb ik van Budgetenergie een afrekening gekregen. Ik krijg € 540,74 terug. Hierin is € 100,00 berekend terwijl dit niet zou worden berekend. Hoe zit dit? Wil Sinke van Hoven.

Fantastisch, prettig, professioneel, vriendelijk

Ik ben heel goed geholpen. Er waren wat onduidelijkheden wat betreft de overgang van Budget Energie naar Essen, maar dit is door Essent professioneel opgelost. Alles werd duidelijk uitgelegd. De overgang verliep daarna vlekkeloos. Complimenten.

Onprofessioneel

Gebeld met Essent om te bekijken of ik weer klant kon worden. Hiervoor wilde ik graag een offerte en kreeg een jonge dame aan de lijn. Meerdere (?) oude klantnummers in het bestand, hiervoor moest ze er 1 op actief zetten. Dit duurde vrij lang maar uiteindelijk gelukt. Ze deed in eerste instantie een aanbieding voor een contract van 1 jaar om het gebruik van de gemiddelde meterstanden terwijl ik de exacte meterstanden bij de hand had. Uitgelegd dat ik een goede vergelijking kan maken als ze dezelfde standen gebruikt. Dit heeft ze gedaan en ondertussen had ik zelf ook maar een vergelijking gemaakt op de site. Zij kwam op een maandbedrag uit met € 100,- cashback, ik had hetzelfde maandbedrag maar dan met € 125,- cashback. Vreemd. En dan de vraag over de boete die ik krijg ad € 100,- van mijn huidige leverancier aangezien mijn contract nog ruim een jaar doorloopt. De dame wist met 100% zekerheid te vertellen dat deze vergoed zou worden, eerst contract afsluiten en dan formulier indienen. Tot 3x toe gevraagd of dit correct was en dat was het volgens haar. Ik wilde dit graag zwart op wit. Uiteindelijk na aandringen van mij toch nagevraagd en wat bleek, bij 1 jarig contract geen vergoeding van de boete. Conclusie: word ik weer klant bij Essent? U mag het zelf invullen...

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

Volksverlakkerij

Essent belooft 400 euro cashback, maar vertelt er niet bij dat je die slechts verkrijgt als nieuwe klant. Bestaande klanten hebben er dus geen recht op. Copy con: DB Essent, Radar

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap was gemakkelijk geregeld. Momenteel in afwachting van het verrekenen van de opzegvergoeding

Overstap is goed en snel geregeld door de Essent verkoper. Mondeling is beloofd dat de Opzegvergoeding wordt verrekend. Als die verrekening niet plaats vindt, zal ik minder tevreden zijn. Lagere kosten was voor mij de reden om over te stappen naar Essent.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Is dat ik altijd vlug geholpen word.

Als prettig.

invoice to be refunded

Hello I just received an invoice of budget energy you told me you should have refunded me for the fine and the cadeau bon . What must I do to be refunded? Where can I send that invoice?

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

alles gaat volgens afspraak

stroom is stroom van wie het komt vind ik niet belangrijk maar wat ik wel belangrijk vind is dat ik een goed overzicht krijg van mijn gebruik en dat ik niet lastig gevallen word met allerlei flauwekul verhalen en aanbiedingen.

Overstap naar Essent.

Aangezien ik nog maar nèt naar Essent ben overgestapt, kan ik nog geen steekhoudende beoordeling geven. De overstap op zichzelf is heel soepel gegaan; alles wordt prima geregeld. So far so good....

• De wijze waarop het contact is verlopen

ben zeer tevreden met de overstap

mijn overstap ging vlekkeloos en vlug ben zeer tevreden hiermee

• De wijze waarop het contact is verlopen

De onderhandeling tussen Essent en mij is goed en duidelijk verlopen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch