Alles is prima verlopen

ik hoop dat de levering en samenwerking zo blijft

Durchschnittlich gut

Sehr geehrte Damen, sehr geehrte Herren, Bei der Übergabe zu Ihnen verlief soweit alles gut, nur bin ich unzufrieden mit dem Abbuchungstermin. Ich bestehe weiterhin darauf, dass Sie weiterhin zum 1‘den des Monats abbuchen. Vielen Dank! Mit freundlichen Grüßen, Emel Kisakol

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

gewoon goed.

oke

Prima verlopen,

Telefonisch aangemeld, afhandeling goed verlopen, heb alleen de beloofde deurbel nog niet mogen ontvangen. Misschien komt hij nog???

Tot zover prima

Moeiteloos en onmerkbaar verlopen

Goede informatie en begeleiding vooraf en ook erna bij de afwikkeling van de vorige leverancier Budgetenergie

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima overstap, jammer dat kosten contractbreuk niet volledig betaald worden zoals wel gezegd is

Aardige dame en heer aan deur gehad. Was overtuigd van goede overstap. Ben goed geïnformeerd via e-mail. Krijg nu nog een eindafrekening van voorgaande energie leverancier dat jullie kosten voor contract breuk niet volledig vergoeden! Is wel gezegd dat dat gedaan zou worden. Moet nu nog 54 euro betalen!

Goed.

Door een aankoop bij BCC in Almere werden wij geattendeerd op de mogelijkheid over te stappen van energie leverancier wat kon betekenen dat we korting op onze aankoop konden krijgen. Na goede voorlichting door de medewerkster van Essent en vergelijking met het huidige contract hebben wij besloten tot de overstap.

heel soepel

niets hoeven doen, alles goed geregeld

mogelijk een misverstand!!

Beste Essent, Een maand geleden heb ik via een van uw nieuwe medewerkers (Valerie) een nieuw contract afgesloten op hetzelfde adres. Dit omdat er een foutje zat in de tenaamstelling. Ons oude contract stond op naam van hengelsportvereniging Elden waarvan ik de voorzitter ben. Hoe dit ooit is ontstaan was even onduidelijk, dit kan met BTW-teruggave te maken hebben. Hiervan heb ik overigens nooit gebruik gemaakt. Het nieuwe contract staat nu gewoon op mijn eigen naam: John Beijer. Uit het gesprek met Valerie kwam naar voren dat evt overstapkosten naar nieuwe contract zouden worden vergoed. Tot mijn verbazing werd 2 weken geleden ineens 150 Euro door Essent ingehouden op mijn rekening. DIT KAN NATUURLIJK HELEMAAL NIET!! Kunt u dit voort mij rechtzetten? Met vriendelijke groet, John Beijer Notarisappel 42, 6662JR, Elst

• De wijze waarop het contact is verlopen

jammer dat de belofte om mijn juist te verwerken niet na is gekomen.

Hoewel mijn naam op het contract juist is, zie ik dat deze email ook begint men mijn onvolledige naam. Ik heb hier trouwens al in het begin al over gebeld en er is mij toegezegd dat dit in orde gemaakt zou zijn als het contract definitief zou zijn. Helaas is deze belofte niet nagekomen. Ik vind dit heel slordig.

• De wijze waarop het contact is verlopen

heel makkelijk. wel veel mailverkeer

geruisloos

weet ik nog niet

Ik heb op 24.8.2020 een opzegvergoeding aangevraagd en zou binnen 7 dagen reactie krijgen. tot heden niets gehoord!!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Laat je nooit overhalen door een telemarketeer

Dus toch duurder uit dan mijn vorige contract. Zo'n man werkt voor zijn bonus en hem zal het een worst wezen. Beter is gewoon direct op de website zelf te kijken.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

snel geregeld

was gebeurd zonder dat ik het merkte

Redelijk

Montage cv ketel is keurig geplaatst maar rook afvoer pijpje schoorsteen stand na 4 dagen al scheef op de schoorsteen. Dit is pas na 3 weken rechtgezet en monteur welke het recht heeft gezet vertelde dat hij garantie kan geven dat deze recht blijft staan. Verder heb ik voor een airco gekozen bij de actie aanschaf CV ketel na ongeveer 5 weken kwam deze pas, helaas heb ik er niets aan omdat er een buiten aansluiting op zit en die mogelijkheid heb ik niet Er was van te voren ook niet verteld wat voor een type airco het was had zelf gedacht dat het een airco welke zo in de kamer geplaatst kon worden zonder toeters en bellen.

snelle en gemakkelike overstap met all info

snelle en gemakkelike overstap met all info

• De wijze waarop het contact is verlopen

de overstap is prima gegaan, maar nu wil ik de TOON app op een nieuwe telefoon installeren, dit lukt niet meer, omdat ik geen klant meer ben bij Eneco. er is beloofd door jullie medewerker dat ik TOON kon blijven gebruiken.

Overgang vlekkeloos verlopen.

Goede vertegenwoordiger van Essent. Goed gesprek. Goede en snelle afhandeling. Snelle levering.

overstap is prima verlopen

De adviseur heeft in alle rust de voorwaarden voor overstap met mij doorgenomen; zijn (na) zorg kwam vriendelijk en terzake over. Helaas is het met de 1e maand afrekening verkeerd gegaan. Een hoger bedrag dan was afgesproken, is telef. direct gecorrigeerd

ben lij via Cool Bleu die Essent aanbevolen

tot heden toe zeer te vreden

Goed geregeld

Heb weinig zelf hoeven te regelen

Blij mee

goed geregeld