Het ging heel makkelijk allemaal
Alles verliep soepel, zonder enige problemen overgestapt.
Bij overstappen is de afspraak gemaakt dat de overstapkosten door essent vergoed zullen worden. Ik heb nu de rekening van greenchoise binnen en zij rekenen 2x75€ dus 150€ totaal. ik hoop dat u dit wil compenseren, Vr GR Frans v d Made
Heel duidelijke, professionele en vriendelijke uitleg
Alleen hoor niets van de opzegvergoeding van greenchoice. Heb deze per post verzonden.
Zie boven
Goed om te horen dat de overstap naar tevredenheid is gegaan. :) Welkom bij Essent!
Alles is goed geregeld
Super bedankt voor je review! :D
ik heb een goede ervaring met de verkoper van essent
Hi Martin, Wauw een 10, wat een mooi cijfer. Bedankt voor de positieve review, fijn dat je een goede ervaring hebt gehad met onze verkoopmedewerker. Groetjes, Lotte
Met behulp van medewerker bij de BCC overgestapt, alles vlot en probleemloos geregeld.
Hi Ruth, Top, snel en probleemloos. Dat vind ik fijn om te lezen. Hopelijk heb je iets moois kunnen kopen bij de BCC! Groetjes, Lotte
Super overstap geen omkijken naar. Alles tot in de puntjes goed geregeld.
Beste J.H. van Wijk, Van harte welkom bij Essent. We waarderen het enorm dat u een positieve review voor ons achterlaat. Bedankt en op nog meer positieve ervaringen in de toekomst! Groetjes, Lotte
Ik zou binnen 7 dagen een bericht krijgen of ik in aanmerking zou komen voor een overstapvergoeding van 2x 75 euro. Na 14 dagen nog geen bericht.
Hoi Dirk, Vervelend dat je nog geen bericht hebt gekregen van ons.. Heb je de boete daarnaast wel ingediend bij ons en zo ja, hoe? Omdat ik bij jouw e-mail geen gegevens kan vinden, wil ik je verzoeken om even telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice. Je wordt dan ongetwijfeld verder geholpen :) Groetjes, Webcare Essent
Ben eigenlijk altijd bij Essent geweest super bedrijf
Wat een geweldige review, super bedankt daarvoor! Groetjes, Debbie
Zie boven
Fijn om te horen dat alles tot nu toe goed gaat. Zo hoort het ook en ik ga ervan uit dat alles goed blijft lopen! Welkom.
De overstap gaat tot nu toe soepel. De contacten verlopen soepel.
Bedankt voor de review. Fijn om te horen dat de overstap soepel is verlopen. Welkom bij Essent!
Leuk contact met de verkoopster aan de andere kant van de lijn. Maandbedrag is verlaagd.
Ah dit is nog eens een mooie review Toine! Dankjewel hiervoor :)
Alles staat al in de zin hierboven, Jammer van die 5 jaar. Rest goed geregeld Groetjes Marita
Hoi Marita, Jammer om te horen dat de looptijd niet helemaal duidelijk was in het begin. Fijn om te horen dat de rest goed geregeld is. Op dit moment zijn de tarieven erg laag, dit wil zeggen dat je nu wel de volledige 5 jaar van deze lage tarieven gebruikt maakt, dat is mooi meegenomen ;) Welkom bij Essent en een fijne dag gewenst.
ik heb er niets van gemerkt dat ik over ben gestapt, dus het lijkt mij dat het helemaal goed is gegaan.
Welkom als klant bij Essent, Irma! Fijn om te zien dat alles goed is gegaan! Bedankt voor je positieve review en een fijne dag toegewenst! Groet, Gizem Webcare Essent
Klantvriendelijkheid, vakkundige medewerkers echt top!
Wat een mooi compliment Danny! Bedankt voor je feedback, super lief :) Geniet van je dag! Groet, Gizem Webcare Essent
Totaal geen overlast.Alles correct en zonder problemen verlopen.
Bedankt voor de review! Welkom bij Essent.
heel goed
Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en het prima bevalt! Fijne dag. Groetjes Debbie
Heb er nauwelijks omkijken naar gehad
Dankjewel voor je review Ron!
Zonde problemen
Bedankt voor de review! Fijn dat alles goed geregeld is. Welkom bij Essent :-)
Degene die mij belde was heel vriendelijk, maar een beetje te snel tijdens het telefoongesprek, prettige stem, legde ook alles goed uit, dat was het niet, maar ik ben zelf niet zo snel van begrip!!! Ik bedoel met snel, dat als je de telefoon opneemt en voordat je je naam kunt zeggen er al van de andere kant gezegd wordt wie er belt en waarvoor, dat vond ik niet zo prettig. Er werd een afspraak gemaakt voor een vervolggesprek op een bepaalde tijd, en dat werd uren later, maar hij loste dat prima! op door te zeggen: ik heb beloofd te bellen en dat doe ik ook!! Ja inderdaad, dat gebeurde ook. Ik hoop dat ik nu niemand benadeel, iedereen moet leren!! En daar is en mens nooit te oud voor!!
Ah wat een fijne review! Dit is toch inderdaad wel een aandachtspuntje dat we het gesprek begrijpelijk moeten houden. Ik hoop natuurlijk dat je in het gevolggesprek al je vragen hebt kunnen stellen en dat het inmiddels allemaal al een stuk duidelijker voor je is geworden. Welkom bij Essent ;) Groetjes, Danisha Webcare
Zie boven
Super fijn dat alles goed is verlopen! Geniet van je dag! Groet, Gizem Webcare Essent
Altijd goede service en kwaliteit levert essent. Ik ben er ZEER TEVREDEN over.
Super fijn om te zien dat je zeer tevreden bent, Andre! Wij zijn ook super blij met jou als klant :) Geniet van je dag... Groet, Gizem Webcare Essent