Wij zijn overgestapt door de verhuizing en dat is prima gegaan.
Het bestaande contract zou nog 16 maand doorlopen. Geen probleem. Overstap eenvoudig en snel geregeld aan de deur ondanks Covid-19
Alleen in mijn mail stond met de overeenkomst stond dat het automatische van de giro afgehaald zou worden. Maar dat is niet gebeurt ik hoop wel dat het vanaf nu wel beter gaat.
een gelopen excercitie
Bij het overstappen zou het wat duidelijker moeten zijn waar je als "ontvangscadeau" kunt kiezen. Ik kreeg aangeboden de eventuele boete van Energiedirect terug te ontvangen maar er is dus NIET gesproken over een welkomsbon van €300,00 vr.gr. M.I. Sagius
Ik heb nog geen bericht gehad over de opzeg vergoeding. Heb een paar weken terug al een kopie gestuurd van de opzegvergoeding maar nog niets gehoord?
Alles is prima verlopen volgens verwachting, trouwens.
Ik weet niet wat er gaande is maar er is dus iets niet goed gegaan, waardoor ik nu bij Greenchoise ben. Dus dit bedrijf zegt dat er een fout gemaakt is door hun of door mij. ze regelen nu alles. want ik ben er helemaal klaar mee, en ik wil door niemand meer gebeld worden.
Alles is goed gegaan ,alleen krijg ik de app niet geopend Komt elke keer een oude app te voorschijn van mijn vorige opzegging Dat is balen , kan nu ook niet mijn overstapboete doorgeven Dus die heb ik op de post gedaan Hopen dat het goed komt
ik weet nog niet of de termijn van terugbetaling/betaalvergoeding aan BudgetEnergie is ingegaan. Zo nee, wanneer hoor ik dat dan? Zo ja, waarom heb ik dat dan nog niet gehoord?
Ik ben overgestapt van Vattenfall naar Essent. Essent had toegezegd de opzegvergoeding voor haar rekening te nemen. Via de website heb ik een aanvraag gedaan om in aanmerking te komen voor de opzegvergoeding. Dus eerst was het zeker dat de overstapboete voor rekening Essent zou zijn, en nu blijkt het dat er eerst gekeken moet worden of ik ervoor in aanmerking kom. Alles ingevuld en een mail ontvangen dat ik binnen 7 dagen reactie zou ontvangen. Dit laatste is nooit gebeurd.
Beste Michael, Welkom bij Essent! Ik zie inderdaad dat u nog geen reactie heeft ontvangen op de aangevraagde opzegvergoeding. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten, waarvoor mijn excuses. Om de opzegvergoeding te kunnen vergoeden, hebben wij de eindrekening van Vattenval nodig waarop de in rekening gebrachte opzegvergoeding terug te zien is. Zodra wij deze hebben ontvangen, krijgt u binnen 7 werkdagen een reactie, wanneer u het bedrag ongeveer op uw rekening kunt verwachten. Zou u de volledige eindrekening willen sturen naar [email protected]? Alvast bedankt voor de genomen moeite. Ik wens u een fijne dag. Groetjes, Debbie
bla, bla. Geen woorden maar daden. Kom alle afspraken na, zonder dat daar weer over gebeld/geschreven moet worden.
Er wordt gewoon electra en gas geleverd en daar zijn wij blij mee.Ik hoop dat Vattenfall doorgegeven heeft dat wij geen hoog en laag tarief voor electra gebruiken. Wij gebruiken alleen normaal tarief. Bedankt zover, groetjes Diny Otten-Kuppen
De overstap naar Essent is probleemloos verlopen , daar ben ik erg blij mee.
Alles tot in detail geregeld zoals bij het telefonisch contact was toegezegd.
Goed en snel verlopen.
Weer vertrouwd
Door een Callcenter medewerker er ingeluisd met zogenaamd een goedkoper tarief. Zeer waarschijnlijk zo ingesteld en zo goedkoop dat ik straks een enorme nabetaling moet doen. Tegelijkertijd weet ik nog niets over de vergoeding van de boete premie, die Essent zou compenseren, die ik moet doen aan Vattenfall. Ik verwacht €250,- maar als dit lager wordt ben ik dubbel genaaid.
Bij de overstap is mij beloofd dat ik de boete opgelegd door Eneco door Essent vergoed zou krijgen echter Eneco telt €500 boete en Essent geeft mij maar een vergoeding van €250 dit is niet volgens afspraak Rieny Kleeff.
Ondanks dat ik net een half jaar geleden was overgestapt heeft de adviseur mij verzekerd dat de opzegging mij geen geld zou kosten....er wordt namelijk tot €250,- vergoed aan de vorige leverancier...nou, dat waren precies mijn overstapkosten, dus geen probleem, toch? Hij heeft mij alleen niet verteld dat er ook nog - naast de voortijdige opzegging - een 'boete' aan vast kan zitten.....namelijk €100,--. Dit moet hij ongetwijfeld geweten hebben, dus voel ik mij op zijn Hollands gezegd, toch 'genaaid'.
Er werd aan mijn deur niet duidelijk verteld dat ik 4 maanden moest wachten tot ik de overstap boete terug kreeg, En dat ik moest mailen enzo. nadat ik gebeld had werd me dit pas duidelijk. ik ben hierdoor in geld problemen geraakt.
We hebben de eindafrekening vanVattenfall ontvangen . En de eerste afrekening van Essent.
Wat ik vragen wilde waar blijft mijn schriftelijk energie contract?
makkelijk overstappen
Ik ben tot voor kort eigen huisbezitter geweest. Toen liep alles als gesmeerd. Nooit problemen gehad met energieverbruik. Ik ben zelf ook nooit een wispelturige switcher geweest. Ik houd het altijd vertrouwd. Ik wil dan ook graag met de tijd de voordelige veranderingen duidelijk kunnen vernemen. Daar ontbreekt het soms aan. Iemand uit een Callcentre kan mij daar niet op attenderen en is daar vaak erg verwarrend in, vooral als ik aangeef dat ik al jaren abonnee ben van die club. Daar moet dan duidelijker naar de gebruiker overgebracht worden wat dan zijn voordelen zijn.