Vlotjes en glad verlopen

Weet ik nog niet !

Wij wonen nog niet in ons nieuwe huis, dat wordt pas over 4 weken opgeleverd. Vandaar we eigenlijk nog geen ervaring hebben met Essent.

Makkelijk en snel

Zie boven

Redelijk

Overstap is vlot geregeld maar communicatie hierover gaf nog ruimte voor twijfels of alles tijdig in orde was. Vergoeding van eindrekening van vorige leverancier duurt met 4 maanden onnodig veel te lang en format waarin je de eindrekening kom declareren klopte niet. Essent vroeg stroom en gas apart maar ik had n totaal eindrekening, dat kon niet in t Essent format, moest gesplitst.Ik ben ivm een actie impulsief overgestapt, zag later nog goedkopere collectieve alternatieven.

Erg goed

Alleen de boete moet nog komen

tevreden

goed behandeld

Administratie slecht op orde

Moest mijn meterstanden doorgeven, dit kon alleen telefonisch, via een 0900 nummer, niet heel klantvriendelijk. Essent heeft de standen genoteerd, maar niet verwerkt, bleek achteraf. Een aantal weken later moest ik wederom zelf bellen om de meterstanden door te geven, tijdens dit gesprek bleek dat ze de meterstanden inderdaad reeds hadden

Overstappen omslachtig

Voorheen liep alles netjes over als mijn oude contract afliep. Hier hoefde ik niets voor te doen. Blijkbaar bepaald essent zelf nu de start datum en moet je bellen om het aan te passen. Gevolgen als je dit niet door hebt (in mijn geval door een drukke periode) is een boete van je energie leverancier. Toen ik de sms kreeg van de levering heb ik direct gebeld maar de klantenservice kon niets meer betekenen voor me.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het is nog niet afgerond bij budget energie wacht nog wel even af

Het is nog niet afgerond met budget energie heb nog betaald voor september en vanaf 31 augustus ben ik bij jullie heb ook een mail gehad van budget energie dat ik ben gestopt wacht nog op de nota

Prima geregeld

Was eerst over gestapt en nu weer terug

overstappen

het overstappen van de Nuon naar essent is vlekkeloos verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Na enige stappen -ook vanwege mijn leeftijd en digitale kennis- ging alles goed

Verder heb ik geen opmerkingen

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

meeste zaken automatisch geregeld nog geen boete van budget gehad maar kan nog komen budget geeft aan 1 termijn nog af te schrijven, die kan ik bij jullie terug v ragen, alleen hoe is mij niet duidelijk mocht hier sprake van zijn. voor de rest geen problemen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik word niet gehoord, en wanneer ik een klacht indien wordt hier niet op gereageerd.

In november 2019 ben ik overgestapt naar Essent, en zouden mijn 'kosten contractbreuk' en 'terughalen cadeaukaart' worden afgehandeld door Essent. Later blijkt, dat ik hier zelf actie voor had moeten ondernemen. Dit was mij niet helder. Verder heb ik hier op 01-07-2020 een klacht over ingediend, waar nog altijd niet op gereageerd is. Dus ik ben niet tevreden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

omdat jullie een winkel hebben in BCC Beverwijk heb ik deze oversap gedaan. Mijn vorige leverancier kon ik alleen telefonisch of digitaal bereiken; dat voldoet totaal niet

Heel goed.

Dat medewerkster van Essent, Me heeft over tuigt én alles Heeft uit gelegd. En ze zou Helpen met de over stap. Dat heeft ze met op recht Me overtuigd, ik ben blij Dát ik heb gedaan. Met vriendelijke groet, H.bakker

Niets gemerkt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Deskundig en meedenkend met bugetbeheer

Ik heb geen vergelijking met andere aanbieders dus tot nu toe tevreden al zou ik graag zien dat er daadwerkelijk naar mijn contract wordt gekeken om verbeteringen ( lees; voordeliger contract) in en door te voeren.

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

In principe geen omkijken naar. Je wordt per stap geïnformeerd middels een sm bericht.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Niets van de overstap gemerkt. dat is goed toch?

Probleemloos overgestapt, de "boete" die ik bij mijn vorige leverancier moest betalen, is volledig vergoed door Essent

tevreden

maar hoe krijg ik de opzegvergoeding van 125 euro bij Innova terug ?

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.

uitstekend

uitstekend

Ok

Goed geregeld

ben niet blij

De overstapvergoeding wordt niet volledig vergoed. 100 euro, waar ik nog 3 maanden op moet wachten. En contract voor 5 jaar, wat niet duidelijk is aangegeven bij overstap!

• De wijze waarop het contact is verlopen

niet zo leuk geen cadeautje

ik heb mijn bonis besteld en krijg n mail ter bevesteging maar helaas geen puzzel boek en geen reep chocolade

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch