weinig van gemerkt.

Wat verbaasd over berekening maandbedrag. Eea ging mij wel wat snel

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ben als nieuwe klant telefonisch direct geholpen bij het selecteren van het abonnement en het invullen van mijn klantgegevens. Tijdens het gesprek wordt er bij elke belangrijk onderdeel altijd gevraagd of men akkoord gaat.

heel bekende bedrijf

heb vertrouwen in essent

goede service.

Ben twee maanden geleden overgestapt naar Qwind, maar dat viel zo tegen dat ik onmiddellijk weer terug naar Essent ben gegaan. Dus weer een tevreden klant.

• De wijze waarop het contact is verlopen

overstap is zonder problemen verlopen

Overstap is zonder problemen verlopen. Geen boete ontvangen van vorige energieleverancier zoals beloofd door Essent.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is goed gegaan.

alles is goed gegaan

Was bij bcc in Nijmegen en daar stond stand. Ze hadden een leuke aanbieding en dacht van waarom niet. Alles was goed geregeld.

geen moeilijk gedoe

tot nu toe prima

• De wijze waarop het contact is verlopen

Het niet nakomen van gemaakte afspraken

Goede dag Ik zal toch erg graag hebben dat dit uitgezocht gaat worden Via de telefoon ben ik in juni benaderd of ik wilde overstappen naar de essent Hij heeft me kunnen overhalen omdat hij vertelde dat er totaal geen kosten voor mij aan verbonden zijn Mijn oude leverancier heeft twee weken geleden ruim 200 euro in rekening gebracht als afzegvergoeding ofzo ik weet niet hoe ze dat noemen Maar 200 euro afgeschreven dat is voor mijn inkomen een gigantisch bedrag En zal dus van het eten moeten afgaan Met mijn inkomen kan ik geen spaarpotje gaan maken Tot mijn schrik heeft u als essent zijnde de vergoeding van uw kant maar 50% is DIT US ECHT NIET AFGESPROKEN TIJDENS DE OVWRSTAP en zal ik graag de totale overstapvergoeding 200 nog wat euro vergoed zien zoals de afspraak was Ook is die vriendelijke meneer want dat was hij wel Vergeten te zeggen dat de vergoeding die ik terug krijg pas aan het eind van het jaar uitbetaald word Ik moet zeggen Verlopig ben ik echt niet blij met de overstap naar essent En hoe het er nu voor staat ik ook zo snel mogelijk weer weg ga Helaas een contract getekend Mvg. Arthur Hoogendijk Gibbon 44 Heerhugowaard 0657567227

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Veel belofte’s dit krijg je niet

Telefonisch beloven ze veel maar t is niet Wat je krijgt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ging prima, met hulp van de colporteur

Tot nu toe nog weinig contact gehad. De overstap-onkosten zijn nog niet binnen, jammer dat dat zo lang moet duren, terwijl je die onkosten wel hebt moeten maken.

zeer snel afgehandeld

het vlot verlopen van de overstap

probleemloos verlopen

De contractomzetting en ook de afwikkeling van de vorige provider (greenchoice) is goed verlopen. Er was ook een penalty in rekening gebracht door greenchoice (2x 50Euro), maar ook dat was makkelijk te declareren bij Essent en is inmiddels bevestigd dat dit terugbetaald wordt.

---

Heb mij ernstig gestoord dat, blijkbaar op het laatste ogenblik, het maandelijks termijn bedrag werd verhoogd. Terwijl het eerder bevestigde bedrag al relatief hoog was. Uiteindelijk maakt het natuurlijk niets uit, maar als dat representatief is voor gemaakte en bevestigde afspraken is dat buitengewoon kwalijk

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Als wij iets willen weten kan dat

Voldoende

Ervaring is voldoende.

vlekkeloze overstap

Niets van de overstap gemerkt en dat is positief. Vooraf alles duidelijk gecommuniceerd via email.

snel en makkelijk

Switchen naar Essent zonder problemen en snel. Correcte afwikkeling.

Overstap goed geregeld

heb wel een kanttekening, op diverse sites ,advertenties en media doen jullie aanbiedingen, premie's en voordelen maar daar heb ik tot op heden weinig van gemerkt.

al 48 jaar klant deze maand van Essent, heette voorheen natuurlijk anders

de klantenservice is heel goed van Essent, wij zijn nu deze maand al 48 jaar klant en we willen niet eens een andere . het thuisvoordeel is ook heel leuk, ze doen veel voor je en die cadeautjes zijn heel erg leuk. wij zullen niet veranderen, wij zijn heel tevreden met Essent !!!

Tevreden

Heel goed

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Ik kan nog steeds niet inloggen er is een technisch probleem, ook bij verbruiksmanager en ik heb 2 klantnummers en welke is de juiste

Nooit problemen gehad

Vlotjes en glad verlopen