Ik heb er niets van gemerkt, behalve dat ik nu Essent maandelijks doneer.

Eigenlijk staat alles al hierboven. Er werd snel gereageerd op de claim van de vorige leverancier met betrekking op de "boete" voor het voortijds beëindigen het contract. De rest zal in de loop der tijd moeten blijken.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe is alles perfect

Overzichtelijk

Aardige en persoonlijke verkoop op straat en menselijk

Een goede leverancier

Ik. Ben tevreden over essent

Goed geregeld

Goed geregeld, alleen het terug betalen van de boete duurt eel erg lang

Prima verlopen nu

Overstap goed gegaan, alleen blijft vattenfall geld afschrijven en daar moet ik nu achteraan.

Niks op aan te merken

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nu nog de boet die ik heb moet betalen, terug krijgen van Essent

Makkelijk geregeld

Alles ging vanzelf

Geweldig Jullie willen mee denken Bedankt

Ben zeer tevreden Onder vervelende omstandigheden eerst weggegaan Iets wat ik niet wilde maar binnen een week terug zonder extra kosten Bedankt

• De wijze waarop het contact is verlopen

Keurig geregeld, goed voor elkaar.

We hebben er niets van gemerkt. Pas toen ik mijn afschriften zag wist ik dat we aangesloten waren. Geen vijf berichten of envoppen, maar lekker discreet. Wij zijn tevreden.

Alles goed geregeld

Alles duidelijk en goed geregeld

Alles is netjes geregeld

De overstap is na het tekenen van het contract verder goed geregeld. Tot op heden zonder problemen. Het enige minpunt is wat mij betreft de lange duur voordat de compensatie van de overstapvergoeding wordt uitgekeerd.

• De wijze waarop het contact is verlopen

dat is de reden dat ik bij essent blijf.

de duidelijkheid.

goed en fijn geregeld

ging vlot en gemakkelijk

Alles prima geregeld door Essent

De verkoper was niet opdringerig en heel correct. Hij legde mij alles duidelijk uit. Zijn oordeel over de vorige energieleverancier hield hij voor zich en oefende op die manier totaal geen druk uit om over te stappen. Kortom: prettig contact.

Alles fantastisch geregeld

Zeer positieve ervaring met duidelijke vriendelijke uitleg.

Is perfect verlopen

Lang klant geweest nu weer fijn dat ik terug ben

Heel correct zonder problemen

Zeer correct conform de verwachting bij Essent

(Te)veel fouten

Het was snel en fijn geregeld, in 1 telefoongesprek, om klant bij Essent te worden. Echter de zorgvuldigheid waarmee de medewerker mijn gegevens heeft genoteerd en mondelinge afspraken/toezeggingen heeft gedaan, valt enorm tegen. Er zijn wel heel veel fouten gemaakt: 1) bij het noteren van mijn e-mailadres, ondanks mijn standaard uitleg over mijn achternaam en dus ook mijn e-mailadres (Bouman zonder -w-, de goedkope tak) is er toch een fout gemaakt in mijn mailadres (dus met w). Daardoor kon ik Mijn Essent niet openen (registreren). 2) Ik heb mijn contract niet per post of mail toegezonden gekregen. Bij het door moeten geven van de meterstanden had ik geconstateerd dat ik me niet voor Mijn Essent kon registreren wegens een fout in het mailadres. Dat eenmaal opgelost, bleek dat het contract in Mijn Essent stond. Dus niet per mail of post toegezonden. 3) Ik wilde voor de 1e termijnbetaling graag een acceptgiro ontvangen om grip te krijgen op mijn financiën. Mij was dan ook toegezegd dat ik, om de 1e termijnbetaling te doen, een acceptgiro zou ontvangen. Tot op vandaag nog niet ontvangen. Wel 3 betalingsherinneringen. Ik heb vandaag betaald maar de gemaakte afspraak is tot op heden niet nagekomen. 4) Vandaag ontdekte ik overigens ook dat het in het systeem van Essent een bankrekening is genoteerd die ruim 10 jaar geleden door mij is opgezegd. Ik had geen rekeningnummer doorgegeven, ivm het bovenstaande verzoek . Er is ook niet gecontroleerd of het vermelde nummer een bestaande bankrekening van mij. Ik vraag me ook af waar dit rekeningnummer vandaan komt en wie toestemming heeft gegeven om dit rekeningnummer te gebruiken. Daarnaast vraag ik me af of de wettelijke bewaartermijnen zoals de AVG voorschrijft niet zijn overschreven. En daarmee de AVG is geschonden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zonder een enkel probleem overgestapt.

Geen enkel moment gedacht dat het ergens iets fout zou kunnen gaan, dankzij de prima voorlichting en acties.

goede indeuk

nvt

Alles ging snel en goed

Telefonisch contact gehad en een nieuw contract afgesloten. Alles ging soepel en erg vriendelijk. Goed geholpen en alles klopte. Goede informatie gekregen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

ik had graag de automatischeincasso eind van iedere maand b.v.de 28 van iedere maand b.v. eind okt. voor de maand nov. bij voor baat mijn hartelijke dank. groetjes d.smitsman.

hebben me goed geholpen

ben tevreden