Kan er nog niet veel van zeggen, ik wacht nog op afrekening vorige leverancier.
Snell geregeld zonder gedo
Duidelijk en gemakkelijk
Snel en correct, nu nog in afwachting van de terugbetaling van de boete of dat ook echt geregeld wordt. Door mij reeds betaald.
Hoi Joke, De afhandeling van de boete kun je vinden in de contractsvoorwaarden. De boete krijg je van ons terug als je 3 maanden klant bent, daar kun je van uitgaan ;) Groetjes, Webcare
Correcte telefonische benadering en verdere afhandeling.
Tevrede
Duidelijke uitleg. Alles goed verlopen.
Een zeer geslaagde ervaring.
Ik heb er werkelijk geen omkijken naar gehad!
Gebeld en het was zo geregeld
Ik heb zelf eigenlijk niks hoeven doen wat erg relaxt is! Ik zou zeker aanraden om over te stappen. Veel mensen zijn bang dat ze dan veel verandering doormaken, maar ik heb er niks van gemerkt!
Dat klopt helemaal Roxanne, we maken het onze klanten zo makkelijk mogelijk! Fijn dat je klant bent geworden en welkom bij Essent. Groetjes Webcare
De aansluiting is goed verlopen ,ik vind het jammer dat als je wordt gebeld dat alles mooier word voorgeschoteld dan de uitkomst zal brengen zeker in de afrekening. Je krijgt als waar wel twee maal 125 € voor gas en elektriciteit maar als je daarvoor ook al eens een overstap hebt gemaakt deze kosten niet worden vergoed en ook je afrekening kan zwaar tegen vallen zo moet ik voor 4 kun gas totaal met alle transportkosten 75€ aftikken en ook voor elektra . Dus de konclusie is dat alles geen moer opleverde met het overstappen . Het gaat de energie bedrijven om de contracten en verder niets !!!!
Beste klant, Ik vind het jammer om te horen dat de overstap niet zo voordelig is als je had gehoopt. Wij vergoeden inderdaad de eventuele boete van je vorige leverancier. Echter kan je vorige leverancier bepaalde afspraken met je hebben gemaakt over de boete vergoeding van de leverancier ervoor. Dit zijn afspraken dat we niet kunnen controleren. Als klant heb je natuurlijk ook de verantwoordelijkheid om na te gaan of een overstap voor je voordeliger is en welke afspraken er gemaakt zijn. Groetjes, Webcare
Ik ben pas echt tevreden als jullie mij de boete betalen maar daar heb ik alle vertrouwen in
Hoi Gerard, Fijn dat je klant bent geworden en ik weet zeker dat we je een tevreden klant gaan maken. De boete krijg je van ons terug als je 3 maanden klant bent. Groetjes, Webcare
Tot nu toe zeer tevreden
Alles is bijna goed gegaan allen de overstap is aangemeld door mijn zoon 6077CW 3 en wij zouden beide € 25.00 ontvangen. Helaas dat is nog niet in orde gemaakt.
Waardeloos Bende is het na 40 keer bellen en jullie meerdere keer naar ons veel problemen vanaf dag één al toen nog Geen klant waren ging al mis Collega’s die grote fouten maken Echt slecht als dit wist was ik niet Overgestapt !!!
Blijf het vreemd vinden dat ik word welkom geheten als nieuwe klant ( alle oude verbruiksgegevens verdwenen) terwijl ik al zolang ik op mezelf woon bij Essent ben( 28 jaar!) Dit omdat ik het contract wilde verlengen voor 5 jaar met een altijd daltarief, echter bleek het contract op zakelijk te staan (Geen idee waarom en nooit eerder wat over gehoord) en werd deze gelijk omgezet naar particulier, dus nieuwe klant en geen vorig verbruik meer in te zien
Ik heb het gevoel dat ik er in ben gestonken. Ik ben lid geworden door een deur aan deur verkoper. Hij overtuigde mij dat Essent het goedkoopste was en dat mijn zonnepanelen het meeste opbrachten bij teruglevering via Essent. Later zag ik dat dat niet het geval was. Dit vond ik niet het ergste. Waar ik me wel bedonderd door voel is het feit dat ik geen 3 maar 5 jaar aan jullie vast zit. Het eerste jaar krijg ik geen bonus terwijl dat wel was beloofd. Ik kan na 1 jaar overstappen, maar krijg dan niks terug. Ik was van plan om in ieder geval 3 jaar bij jullie uit te zitten omdat ik 3 jaar lang kortingen zou krijgen, nu ben ik over een jaar weg, omdat ik me bedonderd voel.
Some of your people who loking on the steet for a new clinet his leaing to me ...
Bovendien werd bij de overgang naar Essent medegedeeld dat ik 100 Euro zou ontvangen
De eerste keer overstappen ging niet goed omdat er blijkbaar een ander contract liep. Boete van 250 euro gekregen van jullie voor 1 dag levering. Vervolgens toch de overstap nog gemaakt. Van de andere maatschappij ook 250 euro boete en er werd een verkeerd maandbedrag door jullie geïncasseerd. Dat heb ik ondertussen zelf rechtgetrokken. Door over te stappen nu wel 500 euro lichter en als ik daar een deel van terug wil mag ik er zelf achteraan bellen...
Uw medewerker kwam langs en heeft uitgerekend wat we konden besparen en ons verder goed voorgelicht
Vanaf het begin (1981) klant geweest tot 1 jan 2019 vanwege verkoop van het huis. Daarop tot 15 okt op een tijdelijk adres gewoond waar huur en nutsvoorziening all in was per 18 sept 2020 de sleutel gekregen van ons nieuwe appartement en opnieuw klant geworden bij Essent omdat we nooit problemen hebben gehad zolang als we klant waren.