geen mening, te kort klant
Tot op heden ben ik zeer tevreden met de overstap van Vattenvall naarEssent. Het is heel vlot en overzichtelijk verlopen.de mails die ik van Essent ontvang,stel ik zeer op prijs. Ik hoop op een langdurige en prettige samenwerking.
Ik ben pas sinds september 2020 aangesloten..dus nog maar kort
de kosten die het met zich mee zou brengen zouden volledig worden vergoed, maar later kreeg ik er niet echt een goed gevoel bij.
Met Essent heb ik goede ervaringen, het is zeker een aanrader, deurverkoop niet meegerekend. Mijn tante kreeg iemand aan de deur, die informatie gaf die van geen kant klopte. Hij adviseerde haar een contract voor 5 jaar af te sluiten en dan kreeg zij 250,00 euro welkomstpremie. Hij zei en dan kunt u naar 1 jaar alweer opzeggen. De welkomstpremie mag u dan gewoon houden. Mijn tante vroeg: "en de boete voor contractbreuk, hoe zit het daarmee? " Hij zei: "dat neemt de nieuwe leverancier over". Ja, ja, de nieuwe leverancier is Sinterklaas niet! Helaas werkt de aanmelding voor Thuisvoordeel ook niet goed. Ik heb mij al diverse keren aangemeld, krijg dan de melding "het feest kan beginnen", maar in mijn account zie ik nog steeds niet dat ik 5% korting krijg.
Het probleem zit hem in de terugbetaling van de overstapkosten van Vattenfall. Ik kan niet inloggen met mijn klantnummer en overige gegevens en krijg ook geen inzage in de rekening.(Weet dus niet wat er betaald moet worden) Toen er een rekening gestuurd werd bleek de link niet te werken en verdween meteen uit de mail, rara. Klantenservice is ook niet te bereiken...... Ik overweeg de betalingen aan Vattenfall stop te zetten met een beschuldiging van het verzenden van valse mails. Tot zover wat er mis is gegaan; kunnen jullie hier iets aan doen?
Hey Peter, Hartelijk dank voor je review! Het is vervelend om te horen dat het niet allemaal goed gaat. Ik neem aan dat je de eindafrekening bedoelt? Helaas hebben wij geen inzicht in deze gegevens dus daar kan ik je niet bij helpen. Mijn advies is om hun een e-mail te sturen wanneer ze telefonisch niet bereikbaar zijn of een bericht via Facebook. Geef duidelijk aan dat je de rekening nodig hebt voor de terugbetaling van overstapkosten. Mocht het niet lukken dan hoor ik dit graag! Je kan ons altijd een berichtje sturen via Facebook, twitter of per e-mail. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar! :) Groetjes, Dial Webcare Essent
Duidelijke info. Makkelijk te begrijpen. Er worden geen moeilijke of overbodige gegevens en/of handelingen gevraagd.
je merkt er niets van..
En dat is precies de bedoeling! Top! :)
Helaas ...vorig jaar met mooie beloftes overgestapt van energie direct naar Essent.Duurde uit 48.euto p.maand..Voor mij pakt het dus..SLECHTER..uit
Bedankt voor je review! Wat jammer om te lezen dat je ontevreden bent over de overstap! Het termijnbedrag is altijd gebaseerd op je verbruik. Is je termijnbedrag wel op het juist verbruik ingesteld? Maak je gebruik van de verbruiksmanager om dit in de gaten te houden? Ik zou graag je hierbij willen helpen om dit te controleren. Mocht je daar behoefte aan hebben dan ontvang ik graag een berichtje via Facebook, twitter of per e-mail naar [email protected] Groetjes, Dial Webcare Essent
De verbouwing, verhuizing, plaatsing van de zonnepanelen en de communicatie was uitstekend. We zijn zeer tevreden hoe alles verloopt.
Fijn om te horen dat alles zo goed geregeld is Roos! Mocht je nog vragen / opmerkingen hebben dan staan we altijd klaar om jou te helpen! ;) Nu hopen op veel zonnige dagen! Groetjes, Dial Webcare Essent
ik ben blij dat ik weer bij essent hoor ik heb het altijd naar mijn zin gehad groeten van tineke kwant
Als vrijwilliger adm. dienst aan huis heb ik al ruim 14 jaar ervaring wat betreft het klant zijn bij Essent. Vragen die mijn cliënten hebben, worden direct beantwoord. Bij verhuizingen, opzeggen contracten e.d. wordt alles direct geregeld, zonder problemen. Zelf ben ik ook klant van Essent, al vele jaren, nooit problemen gehad!!!
Hey Helena, Hartelijk dank voor het grote compliment! Het is fijn om te horen dat je onze service zo prettig ervaart. We hopen dat we jou nog jaren en jaren als klant mogen behouden! :) Groetjes, Dial Webcare Essent
De overstap daar heb ik eigenlijk niets van gemerkt. En zo hoort het ook toch?
Ik be zeer tevreden
wij zijn al zolang lid bij jullie wij verandert niet
ik heb al jaren geen klachten, dus ik ben een tevreden klant . OEI betaal ik dan al jaren niet teveel?
Mijn "oude" leverancier heeft mij een factuur gezonden, met € 500,- aan kosten voor de overstap. Hij brengt 2x overstapkosten in rekening; - Kosten contractbreuk € 250,00 - Vergoeding contractbreuk voorgaande leverancier € 250,00 Dat betekend dat ik in eerste instantie geen besparing zie in mijn energiekosten, maar gedwongen wordt om nu € 500,- extra te betalen. Dit met de verwachting, dat ik daarvan € 250,- binnen een tijdbestek van 4 maanden vergoedkrijg.
geweldig goede ervaring, mede dankzij Uw vriendelijke en duidelijke verkoper aan huis, een zekere Lex.
Alles is goed verlopen.
Alles is goed en snel verlopen. Persoon was ook klantvriendelijk. Alleen jammer dat je langer moet wachten op de kosten die jullie vergoeden (omdat je overgestapt bent en bij de andere leverancier en daarvan een boete moet betalen) Dit bedrag heb ik namelijk al moeten betalen en jullie vergoeden dit wel alleen dat heb ik dan nog niet ontvangen. Dat zou fijn zijn als dat dan ook meteen werd afgehandeld.
geen klagen tot nu toe.
Essent, komt niet elke week met mails, Bij Essent, is de klant heel belangrijk, bij vragen, altijd een correct, vriendelijk antwoord. Af en toe, die leuke verrassingen. Regelmatig een bericht, over het verbruik van je elektriciteit, Ik ben een tevreden klant.
overstap goed verlopen er is mij gezegd dat als ik overstap van budget energie essent de boete betaald dat is tot nu toe niet gebeurd en neb ik wel de boete moeten betalen mijn vraag hoe zit dit