Zie hierboven. De tarieven in de uiteindelijke bevestiging zijn net weer even anders als in het 1e contact.
De overstap is snel en probleemloos verlopen. De communicatie via mail en de app zijn prima.
Bedankt voor je review Hans! Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben dan kan je dit altijd telefonisch 0900-1550 of via Social Media (bijv Facebook of Twitter) doen. Groeten, Webcare Essent
De zin hierboven zegt alles.
Mij is beloofd dat ik het bedrag ad. € 250,== gelijk van u terug zou krijgen. Genoemd bedrag wordt mij van de rekening gehaald op 10 december a.s. Ik verwacht dus het bedrag terug voor eind december en niet na 3 maanden. Dit vind ik te gek. Gaarne Uw bevestiging.
Dag Lidy, Fijn dat u toch eventjes de tijd had om mij telefonisch te woord te staan. Zoals beloofd ga ik een vervroegde uitbetaling voor u aanvragen! Ik kan u niet op voorhand zeggen of dit wordt goedgekeurd maar ik ga zeker mijn best voor u doen. Binnen 2 werkdagen hoort u iets van mij! Maak er een mooie dag van! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Mn welkoms geschenk van €250 heb ik nog niet ontvangen
Dankjewel voor deze mooie review! De code van je cadeau kaart wordt binnen 4 maanden na aanmelding per post naar je toegestuurd :) Hij komt er zeker nog aan! Voor vragen mag je altijd contact met ons opnemen via 0900 - 1550 (gebruikelijke belkosten) of via [email protected] Groetjes, Laura Webcare Essent
Prettig verkoopcontract en voortvarende informatiestroom Achteraf kan ik pas beoordelen of de beloftes worden waargemaakt Ps het maandelijkse vaste kosten component is voor de consumentenmarkt opvallend hoog, hierdoor verdampt een groot gedeelte van het tariefvoordeel
goed kontakt met de helpdesk
Fijn om te horen, Jos! Dankjewel voor deze mooie review.
zeer goede behandeling
Hartelijk dank voor deze mooie review! Als we toch nog iets voor je kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura Webcare Essent
ik heb nog geen problemen gehad met Essent
Laten we dat vooral zo houden, Jan :) Mocht je toch nog ergens tegenaan lopen neem dan gerust contact met ons op. Groetjes, Laura Webcare Essent
Het voorschot was niet conform de opgave bij de aanmelding. Is inmiddels door mij zelf gecorrigeerd. Kan geen info vinden over hoog- en laagtarief
Tot nog toe is alles vlot en netjes verlopen.
Wat fijn om te horen! Welkom bij Essent ;)
succes vol verlopen
Hartelijk dank voor je review! Welkom! Ik heb je direct een informatie e-mail gestuurd over Thuisvoordeel. Dat is speciaal voor onze klanten! :) Mocht je interesse hebben dan kun je je aanmelden via de e-mail, zo niet? Dan verwijder je mooi de e-mail! :) Groetjes, Webcare Essent
de over stap is goed verlopen, niks van gemerkt.
Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen en dat is ook precies oe we het willen! ;) Ik heb je ook direct een informatie e-mail gestuurd over Thuisvoordeel. Dat is speciaal voor onze klanten en geeft leuke extra's ! :) Mocht je interesse hebben dan kun je je aanmelden via de e-mail. Groetjes, Webcare Essent
Duidelijk, goede communicatie, alles in orde
Welkom! Fijn om te horen dat alles duidelijk en in orde is! ;) Dat willen we allemaal toch! PS; Ik heb je een e-mail gestuurd over Thuisvoordeel. Het is geheel gratis en biedt leuke extra's voor jou als klant! ;) Mocht je interesse hebben dan kun je via de e-mail aanmelden. Zo niet dan kun je de e-mail in de prullenbak gooien! ;) Groetjes, Webcare Essent
De overstap was snel naar essent. Ze hebben vrijwel alles geregeld. Met meterstanden doorgeven wel wat gedoe. Moest meermaals bellen omdat er wat fout was gegaan. Qua gas hebben wij geen gasmeter. Dat begrepen de mensen bij essent ook niet.
Welkom! Fijn om te horen dat de overstap snel verlopen is. Ik zie inderdaad dat een raadsel was met gas maar ze zijn ermee aan de slag gegaan. Groetjes, Webcare Essent
het aangeven van enkeltarief ipv hoog en laag ging niet helemaal goed. isnaar tevredenheid opgelost
Hartelijk dank voor je review! Welkom! Fijn dat het inmiddels opgelost is. Natuurlijk kan er een fout gemaakt worden maar gelukkig wordt dit ook direct goed gecorrigeerd. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag. Groetjes, Webcare Essent
Vriendelijk en goede info.
Fijn om te horen! Welkom! :)
De overgang van mijn oude leverancier naar Essent is in het hele proces super gedaan.
Heel netjes geholpen door het personeel
Fijn om te horen! Zoals het hoort! ;) Welkom!
tot nu toe goed verlopen
ging vanzelf
Top! :)
Goed.
Wij missen de maandelijkse rapporten die we bij ENECO gewend waren
Dag Johannes, Allereerst hartelijk welkom :) Geen zorgen! Vanaf januari ontvang je je eerste, maandelijkse Energierapport! Ook kun je in onze Verbruiksmanager+ je verbruik op dagbasis bijhouden. Maak er een fijne dag van! Groetjes Joyce Team Webcare Essent
Ik was al klant bij Essent, maar de DGB heeft mij omgepraat, totdat er een mevrouw van Essent mij vroeg waarom ik weg was gegaan, ik mocht zo weer terug komen en dat heb ik toen gedaan, nu ben ik daar wel blij om en ga nooit meer veranderen.
Gisteren 3 keer met klantenservice gebeld, door mij leeftijd begreep ik niet alles. Het geduld dat u medewerker hadden daar wil ik hun voor bedanken. Echt Een compliment waard.