Ik heb contact opgenomen met essent via de telefoon. Heb daar de vraag gesteld wat nu voor mij de beste keuze zou zijn. Aangezien ik ook nog een thuisbatterij heb besteld bij Essent. Tevens had ik aangegeven dat ik het belachelijk vind dat nieuwe klanten een beter voorstel krijgen dan trouwe vaste klanten. Ik zou daar over teruggebeld worden. Maar dat is dus niet gebeurd. BELACHELIJK
Hi Fred, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat u niet bent teruggebeld zoals afgesproken – dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zeker niet wanneer u juist even wilt sparren over wat in uw situatie, mét de thuisbatterij, de beste keuze is. Ik snap ook goed dat het vervelend voelt als het lijkt alsof nieuwe klanten een ander aanbod krijgen dan vaste klanten. Als trouwe klant mag u verwachten dat we met u meedenken. Zoals zojuist telefonisch afgesproken bel ik u vanmiddag op een moment dat het beter uitkomt, zodat we alles rustig kunnen doornemen en samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie bij Essent. We spreken elkaar straks! 😊 Energieke groet, Cam
Alles is op te zoeken zowel online als in de app. Snelle reacties. Mail te herinnering.
Hi Vivian, Dank voor je mooie review, waarderen wij! Fijn om te horen dat je alles zo positief ervaart. Dat vinden wij erg belangrijk! Bedankt voor dit mooie cijfer! Groet, Jo
Essent is een goede leverancier.nooit problemen gehad. Houden zo
Dankjewel voor deze mooie review Douwe, waarderen wij!
geen problemen gehad
Top Koos, dankjewel! Probleemloos energie leveren is voor ons van groot belang :)
altijd wordt men goed en op tijd gebracht bij de ontwikkeling van de tarieven gas/stroom wat de keuze gemakkelijker maakt bij het bekijken van op dat moment afgesloten contract en waarbij u een andere keuze kan maken. of het maand tarief aanpast.
Dankjewel voor deze heldere review, waarderen wij Johan!
Maar daarintegen heb ik dan wel nog nooit problemen met jullie gehad. Ik vertrouw op jullie !!!!!!!!
Hi! Dank voor je review. Wat jammer om te horen dat je het vermoeden hebt dat we niet transparant zouden zijn! Zou je ons via een privéberichtje op Facebook of Instagram een bericht kunnen sturen met daarin postcode, huisnummer en geboortedatum zodat wij met jou contact hierover kunnen opnemen? Mag ook altijd via [email protected] Ik hoor graag van je! Groet, Jo
Goed om te horen, dankjewel Ronald!
Een no nonsens bedrijf, die goed weet wat er in de markt gebeurt, goed voor de vaste klanten, misschien wel duurder dan andere aanbieders, maar voor mij hele goede service en makkelijk bereikbaar.
Top om te horen Rob, super dat je dat zo ervaart. Deze feedback is voor ons heel waardevol. Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer! Groet, Jo
snel geregeld zonder ellende en onnodige vragen
Super om te vernemen dat je dat zo ervaart Stefan, dank voor dit super mooie cijfer. Waarderen we! Groet, Jo
Wij hebben gekozen voor de zekerheid van Essent. Een lagere energierekening met een vast contract van 3 jaar. Binnen een paar stappen online ons contract verlengd. Heel eenvoudig. En mooi voordeel aangezien we al meerdere jaren klant zijn.
Bedankt voor de 10 die je ons geeft, Ruud! Fijn om te lezen dat het verlengen zo eenvoudig ging en dat je een mooi voordeel hebt. Groetjes, Will - Essent webcare
Ik hoef nergens aan te denken, ik word op tijd geïnformeerd. Wel vond ik het bericht over contractverlenging niet geheel duidelijk.
Bedankt voor je feedback, Hans. Ik hoor graag via: [email protected] wat er volgens jou beter kan in de communicatie over een contractverlenging. Groetjes, Will Essent webcare
De overzichten van mijn gebruik zijn duidelijk en altijd een vergelijk met dezelfde maand van het vorig jaar. Een duidelijke uitleg op de site over de teruglevering. Wel stap ik over naar een leverancier die geen terugleverkosten gaat berekenen, in 2027. Vooralsnog verbruik ik de meeste opgewekte zonne energie zelf.
Goedemorgen Jacob, Bedankt voor je review. Fijn dat je blij bent met de overzichten en onze uitleg. Ik kan mezelf voorstellen dat je toch overstapt om terugleverkosten te voorkomen. Ik hoop je in de toekomst nog eens terug te zien met een mooi aanbod. Groetjes, Will Essent webcare
Ik ervaar het klantcontact beneden peil. Je geduld wordt op de proef gesteld door een niets wetende ChatBot. Ik vraag me af waaron het dan zo druk is bij de klantenservice, komt omdat er veel onduidelijkheden of dingen ondoorzichtig zijn gemaakt? In een jaarafrekening zie ik niks terug over de terugleverkosten b.v. Vroeger kreeg je een mooi overzicht, nu is het een brei van data...
Jammer om te lezen dat je nog niet naar tevredenheid geholpen bent via de chat. Ik zou graag met je in contact komen om samen persoonlijk alle onduidelijkheden te bespreken. Stuur je een mail met je gegevens en telefoonnummer naar: [email protected]? Dan nemen wij spoedig contact met op. Ik zie je reactie graag tegemoet. Groetjes, Will - Essent webcare
Laat altijd maandelijks een vast bedrag afschrijven zodat ik weet wat mijn maandlasten zijn.
Slim Riny, dan weet je altijd waar je aan toe bent! Groetjes, Will - Essent webcare
Nog niet te kunnen. Wilson telnr:0657966460
Wat jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt 😔 Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik heb geprobeerd je telefonisch te bereiken op het doorgegeven nummer, maar ik kreeg je helaas niet te pakken. Ik had je graag verder geholpen om te kijken wat er precies speelt zodat we dit samen hadden kunnen oplossen 💬⚡ Je kunt ons bereiken via: 📞 Telefonisch via de klantenservice 💬 Chat via de website 📱 Of een privébericht via onze socials We hopen je spoedig verder te kunnen helpen. Groetjes Monique
Net contract verlengd. Was natuurlijk duurder als oude contract maar aanbod was duidelijk en goed beschreven.
Dank je wel voor je review! 😊 Fijn om te lezen dat het aanbod duidelijk en goed beschreven was en dat je tevreden bent over het verlengen van je contract. We snappen dat een nieuw contract soms duurder kan zijn, daarom vinden we helderheid extra belangrijk. Bedankt voor je vertrouwen! ⚡👍 Groetjes Monique
Zeer tevreden over Essent, zelfs de ondersteuning met verhuizen was prima!
Wat een mooie compliment! Bedankt voor je positieve review. Heel veel geluk gewenst in je nieuwe woning. Groetjes, Mandy Webcare Essent
Duidelijke uitleg over alles.
Hoi Peter, Fijn dat alles duidelijk was en bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review te schrijven. Mocht je vragen hebben dan staan we voor je klaar. Groetjes, Denis Webacre
Bedankt voor je review Math!
Duidelijke communicatie Duidelijke app
Hoi Rob, Bedankt voor je mooie review. Betrouwbaarheid vinden wij erg belangrijk en fijn dat je het ook zo ervaart. Groetjes, Denis Webcare
Willen jullie met mij een oplossing zoeken voor het spaartegoed van die €300, Heb zonnepanelen, nieuwe cv ketel, verbouwt woonhuis. De aanbiedingen van essent werken niet voor mij. Kom met voorstel?? Groet Jo van der Meulen
Afspraken worden nagekomen en zijn terug te vinden in de overeenkomst welke met jullie zijn afgesproken, met vriendelijke groet, Ton Princen
Hoi Ton, Als energieleverancier vinden we het natuurlijk erg belangrijk om duidelijk te zijn en alle afspraken vind je eenvoudig in de bevestiging of in de app. Mocht je ons nodig hebben dan staan we uiteraard ook voor je klaar. Groetjes, Denis Webcare
Essent. Als energieleverancier kunnen we als trouwe klant geen betere wensen. Altijd functioneel en stabiel zonder zorgen, en dat maakt het grootste verschil in energie en synergie. Overstappen, daar denken we dus geen seconde aan. Goed gevoel dat we op Essent 24/7/365 kunnen vertrouwen. Greetz Ato. NOOT Essent mag wel een leidende rol gaan vervullen op het gebied van huiselijk stroomverbruik en waar voordeel met bezuinigingen te behalen valt. Het zijn vaak heel simpele aanpassingen of vernieuwingen van oude contactdozen en versleten elektrakabels. Om het overvolle stroomnet per huishouden te ontlasten, komt er veel meer ruimte vrij voor extra aansluitingen. Het is maar een idee in positieve profilering en NL-marketing.
Hoi Ato, Bedankt voor je positieve en uitgebreide review. We zullen je idee doorgeven aan de afdelingen die hierover gaan. We zijn uiteraard bezig om dingen te bedenken zodat het energienet minder druk wordt. Wellicht dat je er nu nog niets van merkt maar dat zal in de toekomst wel het geval zijn. Groetjes, Denis Webcare
Betrouwbaar en goede partij
Bedankt voor je review Hans, fijn dat het je bevalt. Groetjes, Denis Webcare
In de drie jaar dat ik klant ben bij Essent heb ik nooit de klantenservice nodig gehad en dat vind ik een goed teken.
Hoi Arie, Dat is inderdaad een goed teken Arie, bedankt voor je review. Mocht je ons ooit wel nodig hebben weet dan dat we voor je klaar staan. Groetjes, Denis Webcare