Geen enkele reden tot klagen, korter kan ik het niet samenvatten. Al 10 jaar!!
10 JAAR ?! Wat leuk om te lezen dat wij nog zulke trouwe klanten hebben. Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
Al vanaf 1998 eerst in Wijlre daarna in Weert en nu vanaf 2011 in Eindhoven ben ik al klant bij Essent. Daaruit blijkt lijkt mij dat ik een tevreden klant ben.
Duidelijker dan dit kan je het inderdaad niet maken Ton. Wij verhuizen altijd graag met je mee ;) Groetjes, Danisha
Een tien van Piet, toppie :)!
Prima indien nodig 1 telefoontje en ze komen.TOPPPIE
Correcte hulpverlening Super tevreden
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze diensten Tonny. Dankjewel voor jouw compliment! Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
Ik word altijd snel en vriendelijk geholpen n goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen waar ik als klant mee te maken heb.
Wij staan je ook altijd met plezier te woord Gerardus! Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
Zie boven
We gaan de uitdaging graag aan, haha! Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
essent is een eerlijke probleem oplosser en snel vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om je te helpen geen mooie woorden maar daden ik kan het iedereen aanbevelen
Nou een mooier compliment zal ik vandaag niet lezen! Dankjewel Marga. We zullen altijd met je mee denken in oplossingen. Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
Ben al meer dan 10 jaar klant, dus dat wil wat zeggen
Dat wilt zeker ook iets zeggen ja! Dankjewel voor de 10 Katja. Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
Ben normaal niet van de telefonische marketing, maar door de vriendelijkheid (en geduld) van de telefoniste haar toch de kans gegeven om haar verhaal te doen. Uiteindelijk bleek dat ik enorm veel kon besparen en ze liet mij zelf bepalen wat ik wilde betalen, ook al kon het veel schelen. Daarna volgens afspraak contract opgesteld, contact gehouden en nog een kort nazorg-gesprek gehad. Kortom: ontzettend tevreden!
Hi Daphne, Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje stil ben geworden van jouw mooie review! Het komt zelden voor dat ik dit lees van een telefonisch verkoop gesprek. Ik ben daarom heel blij dat je dit ook deelt met ons! Dit is zeker een goed voorbeeld die wij op de werkvloer kunnen gebruiken. Ik ben ook heel blij dat je dit dan ook met ons hebt ervaren. Naast het verkoopgesprek, staan wij iedere werkdag van 8 tot 6 voor je klaar om jou te helpen bij al jouw vragen. Nogmaals bedankt! Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
In de 40 jaar dat ik al klant ben bij Essent nog nooit problemen gehad! Wel een bonus ontvangen! Bedankt!
Geen dank! Er zijn weinig klanten die kunnen zeggen dat ze al 40 jaar klant zijn dus wij waarderen dat enorm Ria. Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
Tot nu toe Prima
Door alle jaren nooit problemen gehad.
Dankjewel voor je review Ben!
altijd correct
klantvriendelijk duidelijke taal binding met de klant
Dankjewel voor jouw compliment Anneke!
goede informatie neemt de tijd voor je
Ik heb wat ik verwacht van Essent en nooit problemen
Fijn om te lezen dat wij jouw verwachting waar kunnen maken Marcel! Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
Al meer dan 50 jaar klant bij hetzelfde bedrijf!!!!!! Dit vraagt niet om meer uitleg.
Via Smarlet alles geregeld voor de overstap naar Essent. De opzegvergoeding was iets ingewikkelder daar je dit binnen 3 maanden moet aanvragen en je uiteraard bewijs voor moet aanleveren dat de vorige leverancier de opzegboete aan jou heeft opgelegd. 2x moeten mailen. Nu toevallig vandaag per e-mail alles goedgekeurd. Stuk goedkoper uit op jaarbasis.
Waarom altijd veranderen nee wij niet Essent altijd geen problemen ooit gehad
Al 46 jaar tevreden, dit zegt toch genoeg.
Ik vind dat ik netjes benaderd ben door Essent! Mooi aanbod gekregen. En vlotten overstap.
Fijn om te horen dat je de benadering als prettig hebt ervaren, Rob. Mocht er ooit iets zijn waar je onze hulp bij kunt gebruiken, dan horen we graag weer van je ;) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Zelf ben ik al van 1993 klant van Essent en heb ik nog nooit energie problemen gehad. Dat is toch geweldig.
Bedankt voor je loyaliteit, Hubertina :) Op naar een mooie toekomst nog samen! Groetjes Tessa | Webcare Essent
nooit geen klachten
Geen nieuws, is goed nieuws ;) Laten we het zo houden! Bedankt voor het delen van jouw ervaring :) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Prima leverancier. Dat wil toch iedereen.
Hopelijk wel! :D Bedankt voor deze mooie review, Margaretha! Groetjes Tessa | Webcare Essent