Alles perfekt

Voor de eerste keer stroom van essent En ben tevreden

Overstap kost geld

Overstap kosten worden vergoed , tot 250 euro! Maar er worden ook nog 2 x 50 euro in rekening gebracht! Zo kost de overstap dus wel extra geld ! Dit is niet wat mij verteld is , de overstap zou geen extra geld kosten !! Hoe kan dit???

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

uitstekent geregeld

ik word altijd goed te woord gestaan als ik julie bel en er wordt mij duidelijk uitgelegt wat de huidige staat is van de kosten en het overzicht van het gebruik van mij

• De wijze waarop het contact is verlopen

Doen wat er is beloofd is prettig!

"Uitstekend"

Beste mevrouw,meneer, Mijn ervaring met Essent als klant sinds kort,uitstekend,is mijn ervaring tot nu toe. Dank u.

geweldig

een en een griffel

Duidelijkheid

Overstappen verliep zonder problemen. Mijn vragen werden duidelijk en begrijpbaar uitgelegd. En overstapcadeau werd al binnne twee weken geleverd ipv zes weken. En alles is ook zo te regelen in mijn Essent

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap goed verlopen, alleen een aanvraag voor mijn overstap vergoeding gedaan . Is nu bijna 2 weken geleden maar nog steeds niks gehoord van jullie. Ik deze aangevraagd bij [email protected] zoals mij gezegd is geworden te doen . Gelieve mij hierover te informeren.

goede communcatie

overstap is goed verlopen

E meterstanden via essent bevestigd, gasmeterstand stond er niet bij, eindstand wel bekend bij eneco, Omdat ik aangemeld ben als nieuwe klant via mijn dochter die jullie gepromoot heeft heb ik de helft van de €50 bonus ook snel ontvangen, Mijn dochter heeft tot op heden nog geen €25 op haar rekening bijgeschreven gekregen. Loopt dus niet goed.

Ben tevreden

Alles is duidelijk weergegeven! En als ik vragen heb word ik vriendelijk geholpen.

Transparant zodoende duidelijk

Al mijn contact met Essent verliep vlot en duidelijk. Boetegeld voor de andere maatschappij stond al ruim voor afboeking oude maatschappij op de rekening. Omdat ik binnen een half jaar weer terug kwam word mijn opzegboete van Essent weer teruggeboekt. Dit is inmiddels bevestigd per mail.

Prima geregeld

Tot dusver verloopt alles naar wens. vlot en duidelijk e-mail verkeer.

Prima overzichtelijk.

Oké.

• De wijze waarop het contact is verlopen

prettig gesprek tijdens overstap, zonder moeilijke vragen

op een klantvriendelijke manier geholpen door de klantenservice, zonder opdringerig gezeur.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Super tevreden heb er niets voor hieven te doen

• De wijze waarop het contact is verlopen

De ervaring is als goed te beschouwen.

Zeer tevreden.

ging prima duidelijk

Overstap verliep probleemloos.

Ben al sedert september 2003 klant van Essent voor een 2e (recreatie)woning in Drenthe (alleen stroom). De aanbieding van Essent voor energie (zowel stroom als gas) voor mijn vaste woning was interessant gelet mijn ervaring zoals hiervoor genoemd.

misleidend

Ik vind het toch wel misleidend, ik was al overgestapt en zat nog maar 2 maanden bij Delta. Toch aan de deur overgehaald dat het goedkoper kan, scheelt weinig. Ik zei dat ik geen zin heb om een boete te betalen omdat ik er nog maar zo kort zat. Dat zou helemaal goed komen, geen probleem dat wordt vergoed. Nu puntje bij paaltje is dat dus helemaal niet het geval. Als je er nog maar zo kort zit wordt het niet of amper vergoed. Ik vind dit erg misleidend want in deze dure decembermaand heb ik nu een afrekening met boete/opstapvergoeding van de vorige leverancier en een maandelijkse premie van jullie. Dit komt superslecht uit en had ik graag duidelijk willen weten van tevoren want dan had ik het niet gedaan! Dit is niet ok, zo komen mensen in de problemen die het al zwaar hebben. Dus ik heb spijt maar kan geen kant meer op.

Is goed verlopen

Zie boven

optimaal

Merk weinig van de overgang alles blijft bij het oude alleen het bedrag van de rekening is 19 euro per maand lager. Prima.

Top geregeld!

Mooie aanbieding!

Overstap is probleemloos verlopen

Mijn ervaring staat hierboven vermeld.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch