Overgang naar Essent is prima verlopen.

Overgang naar Essent is vlekkeloos verlopen.

Vriendelijke ontvangst

Ik wil elke maand mijn verbruiksoverzicht inzien...krijg ik die automatisch of moet ik die aanvragen.??

tot nu toe prima

Overstap is probleemloos verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Opvallend correct, efficiënt, professioneel, vriendelijk!!!

zie boven!

Een tien

Nooit een probleem gehad al jaren klant.Dus zeer tevreden

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Alles is goed geregeld

Top service- duidelijk en snel geregeld

Naar behoren geregeld.

Alles op een vlotte en juiste manier verlopen. Heb alleen nog geen antwoord gekregen m.b.t. de gemaakte overstapkosten, welke ik heb aangevraagd.

Zeer klantvriendelijk.

Ik ben zeer snel en uiterst professioneel geholpen met mijn vraag om over te stappen van Vattenvall naar Esstent. Essent heeft alle benodigde administratieve snel en adequaat geregeld. Wel een klein beetje jammer dat ik 4 maanden moet wachten op teruggave van de boete die ik aan Vattenvall heb betaald. Al met al ben ik tot op heden zeer tevreden over Essent. Met vr. gr. Fred van Kesteren

• De wijze waarop het contact is verlopen

Super dat je zelf nergens achter aan hoeft. Alleen ik had wel graag een bericht willen krijgen dat alles geregeld is. Vooral van de andere partij.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles ging soepel en snel, precies zoals het hoort

Alles was snel en simpel geregeld, ook het terugvorderen van de overschrijfboete. Alles ging snel, vriendelijk en makkelijk.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Would like to have communication in English if possible

To whom it may concern, Thank you Essent team for having reached out to me. Overall I’m satisfied with my service, however there is one aspect not fulfilled within the reasons why I’ve moved to Essent. Communication in English. Not being Dutch myself it was mentioned to me that I would receive the communications in English and the application would also be in English. Unfortunately I have not received the expected information in English. Could you please kindly explore if the request to have communications in English is possible? Thank you for your kind feedback and actions. Francesc On the below question - Would you recommend us, currently unfortunately I would not.

• Would you recommend us? No
  • N/A

ik kom tot ondeking dat ik meer betaal dan eerst

ik wacht op antwoord. gegroet karel van oort

geen problemen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Terug betaling boete vorige lecerancier gaat veel omslachtiger als beloofd.

Bij verkoop van overstap zou alles maar dan ook alles geregeld worden door Essent, nu moet ik weer veel moeite doen om boete vorige leveracier terug te krijgen van Essent. Dat zou allemaal door Essent geregeld worden. En dit was de enige voorwaarde waardoor ik toch overstag ging. Helaas spijt van!!!!!! Ontevreden dus. Mick Poot

• De wijze waarop het contact is verlopen

Vervelend telefoon gesprek over meterstanden

Wij zouden op 16 november overstappen naar essent aangezien wij niet tevreden waren met de vorige leverancier. Wij moesten een afspraak maken voor een slimme meter dit deden we bewust ook 16 november vanwege de overstap naar essent maar de 16de hadden wij nog niets gehoord over de stand doorgeven dus bellen met essent. Dit was absoluut geen prettig gesprek word er vertelt dat ons tijdens het gesprek is verteld dat meterstanden van 5 dagen voor tot 5 dagen na de 16de kunnen gevraagd, maar dit is ons nooit verteld dus ik wordt niet graag voor leugenaar uitgemaakt. Wij hebben zonnepanelen dus ik wilde graag dat het goed ging met de standen aangezien er tegelijk ook een nieuwe meter werd geplaatst

Kort, duidelijk en snel

Juiste levering en overzichtelijk

De aanbieding

Helaas zag ik een mooie app voor heerlijke koffie als je nu overstapt Ben net overgestapt en baal er wel van

Ging vanzelf

Goede ervaring

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.

Prima goed verlopen.

Perfect verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

ik ben al drie jaar bij jullie , maar had me om laten praten.

Goed geregeld

Goed en snel kunnen overstappen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Had dit veel eerder moeten doen

Fijn gevoel

Prima en geruisloos verlopen

Probleemloos en afspraken prima nagekomen. Alleen het maandbedrag is een klein beetje verhoogd zonder overleg. Klein minpuntje.

Gewoon goed

Ben een nieuwe klant,en alles was snel en goed geregeld

Beetje opdringerig

Denk wel weer een goede keuze ,maar normaal krijgt men een welkoms geschenk ,maar de jonge dame aan de telefoon ,heeft daar helemaal geen enig gebaar naar gegeven en was wat opdringerig, en heb naar mijn zeggen te snel ja gezegd,later iemand van essent aan de lijn gehad en die vertelde dat dat eigenlijk wel normaal was,maar dat dat nu niet meer kon Dus dat is wel jammer .

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch