niet over om naar huis te schrijven

Geachte, Jammer dat de afspraak niet word na gekomen dat heel mijn opzegging vergoed word, mijn hele vergoeding bedroeg 350 euro nu word er maar 250 euro vergoed, dat is niet volgens de telefonische afspraak. Jullie waren zo blij dat wij weer klant bij essent geworden zijn, dit blijkt dus niet als jullie het zo afhandelen. Ook vind ik het schandalig dat ik minstens 4 maanden op het bedrag moet wachten, mijn voornemen is nu dat ik als ik een goede aanbieding krijg en deze wel de hele overstap boete betalen mijn contract mogelijk ga opzeggen bij essent. Met vriendelijke groet, T. Libregts

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima overstap, heb er bijna niks van gemerkt.

super

snel en makkelijk overgestapt geweldig

• De wijze waarop het contact is verlopen

Per mail niet te bereiken

Heb in maart een mail gestuurd over mijn opzegvergoeding welke ik terug kon krijgen. Net de mail weer geprobeerd maar kreeg de mail nu terug. Vr gr Afz Jan de Boer [email protected]

leuk

ik hoor bij de it specialisten

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben overgestapt naar Essent vanwege een aankoop van een TV bij de BCC. Ik ben daarbij goed geholpen door een medewerker en kreeg daarbij direct 85,= euro korting op mijn aankoop. Essent zou ervoor zorgdragen dat er bij mijn toenmalige energieleverancier eea opgezegd zou worden. Nou dat is prima gegaan, totdat ik de afrekening van NLE kreeg. Daar moet ik 50,= euro betalen omdat ik het contract heb opgezegd. Dus per saldo schiet er weinig mee op !!!!! Is wel heel bijzonder dat jullie dat niet voor jullie rekening nemen. Verder moet ik nog afwachten hoe jullie overzichten van mijn verbruik uit gaan zien. Dus is eea best lastig te beoordelen.

Soepele overstap

DE overstap verliep heel soepel. Essent doet wat het beloofd. Alleen jammer dat mijn Toon de informatie van Essent niet af kan lezen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Een soepele overgang op vriendelijke wijze begeleid

Ik ben netjes te woord gestaan en de overgang is keurig geregeld. Alleen de boetebetaling bij de vorige provider laat lang op zich wachten! Dat is jammer :-(

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed , goede comunicatie ( mail )

Heb tot nu toe goede ervaring en ben erg tevreden daarmee.

geen

Ik heb van mijn vorige energie €150 boete gehad . Wat moet ik nu doen .

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben zelf naar Essent overgegaan

Ik heb zelf de stap gezet om over te stappen naar Essent maar ik vind het triest dat ik hier niet voor beloond ben. De persoon die mij te woord stond vertelde de het nachttarief om 21.00 begint. Ik las dat dit 23.00 lag. In de reclame zie ik dat jullie nieuwe klanten een cadeaubon van €250,00 geven en ik kreeg een grote mond toen ik liet weten dat mijn gemeente meedeed aan een collectiviteit aanbod. (Telefoon gesprek). Ik zou graag zien dat ik ook een cadeaubon kreeg. Vriendelijke groet Mw. F. A. van den Aardweg

Prima over stap

• De wijze waarop het contact is verlopen

Khalid ken ik van Ziggo en doet nu ook Essent, dus ging al zijn Ziggo klanten even bezoeken.

Heerlijk zo'n Khalid die heel goed Roermonds dialect spreekt en echt zijn best doet voor zijn klanten en toekomstige klanten. Kon hem al van Ziggo en hij dacht: "Weet je ik ga al mijn Ziggo klanten gelijk even af, niet alleen voor een goede deal van Essent maar ook vragen of alles nog naar wens is bij Ziggo." Ik heb een verzekeringsman maar nu dus ook een man voor Telefonie, Internet, TV en Energie en dat is fijn. Waarom 100x wisselen als je weet dat je Khalid maar hoeft te appen en hij gaat gelijk een mooie blijvers deal voor je scoren. Zulke mensen die passie en energie tonen voor hun werk dat is geweldig.

Makkelijk

Zo geregeld

Snel en soepel geregeld

Enige minpuntje is dat je best lang moet wachten op de vergoeding van boete van oude leverancier en je welkomstgeschenk

Nog niets ervaren

Ik zou 100 eur gestort krijgen bij overstap van vattenhal naar jullie volgens jullie verkoper aan de deur een paar maanden geleden. Wanneer wordt dit overgemaakt?

Tevreden

Tevreden

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben erg tevreden over Essent

Alles loopt gesmeerd

Gas Tarief

Hoe komt het dat mijn gas tarief anders is dan bij mijn aan melding?

• De wijze waarop het contact is verlopen

voor me wassneel en duidlijk

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap zelf goed, kosten niet vergoed

Overstap zelf verliep prima, alleen werden de kosten helaas wel verhaald op onszelf, dit was ons anders verteld. Wij hopen dat dit netjes wordt opgelost door Essent.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik blijf nog wel een poosje bij Essent, dat bevalt me goed.

weinig problemen met de stroom en gas toevoer, alleen mogen trouwe klanten wel eens een maandje overslaan met betalen, want als je elk jaar overstapt naar een ander krijg je ook meestal een welkomstpremie, vandaar mijn voorstel. Verder is alles prima naar mijn zin. Fijne feestdagen gewenst van onze kant. Wim.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Eenvoudige en duidelijke uitleg en service

De uitleg vooraf was duidelijk en eenvoudig. Fijn dat er niet veel keuze was. De Instalatie is goed en netjes uitgevoerd, alles zoals afgesproken.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles perfect en snel geregeld

Eigenlijk niets van gemerkt, alles geruisloos gegaan.

Overstap

De overstap naar Essent is probleemloos verlopen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch