De overgang naar Essent is zonder problemen verlopen. Heb via mail de eind-nota van UnitedConsumers gekregen en dit was een leuke kerstgratificatie.
Nou dat waren dan eens 2 vliegen in een klap ;)
Alles ging soepel. Een klein puntje: het contract staat op naam van mijn vrouw en die kun je niet kwader krijgen dan met ‘meneer’ aan te spreken. Maar het is inmiddels geregeld.
Oh oepss, gelukkig hebben wij dit weer netjes recht gezet! Ik hoop dat ze inmiddels al minder boos is op Essent. Groetjes, Danisha Klantenservice Essent
hele goede service
Goed advies en perfecte service
Mijn vragen n.a.v. het contract werden duidelijk en snel behandeld.
Geen verstoring en goede klantenservice.
De overstap heeft een dubbele maandlast gekost. Dit is bij het afsluiten van het contract NIET vermeld!!!
Goedemiddag Jessica, Ik kan me voorstellen dat het gek overkomt dat je een termijnbedrag betaalt voor zowel je oude als je nieuwe leverancier. Ik zie dat we eerder een paar keer contact met je hebben gehad om uit te leggen hoe dit zit. Ik heb je gebeld, omdat ik het graag even goed met je wil bespreken. Ik mocht je niet treffen, vandaar dat ik hier reageer. Je betaalt nooit meer dan wat je daadwerkelijk verbruikt. Wij brengen het eerste termijnbedrag binnen twee weken na de startdatum van levering in rekening. Bij de jaarrekening kijken we naar wat je in totaal hebt betaald en hoeveel je daadwerkelijk hebt verbruikt. Bij het berekenen van het verbruik, kijken we natuurlijk naar de meterstanden van de dag waarop de levering is gestart. Als je teveel hebt betaald, krijg je dit gewoon terug. Je oude leverancier doet hetzelfde bij de eindrekening. Geen zorgen! Je gaat niet dubbel betalen voor hetzelfde verbruik. Groetjes Maithe
Ik heb in december 2× betaald. Bij u, en bij de oude leverancier
Goedemiddag Marion, Logisch dat dit op het eerste gezicht vreemd lijkt! Ik heb je gebeld. Het was fijn om je even gesproken te hebben! Je hoeft je geen zorgen te maken. Wij brengen het eerste termijnbedrag altijd binnen 2 weken na start levering in rekening. Het kan voorkomen dat je in dezelfde maand ook nog een termijnbedrag betaalt voor je oude leverancier. Dit betekent niet dat je dubbel hebt betaald voor hetzelfde verbruik. Het termijnbedrag is eigenlijk een voorschot voor de jaarrekening. We kijken bij de jaarrekening wat je in totaal hebt betaald en verbruikt. Bij het berekenen van het verbruik, kijken we natuurlijk naar de meterstanden van de dag waarop de levering bij ons is gestart. Als je teveel betaald hebt, krijg je dit ook gewoon terug. Je oude leverancier doet hetzelfde bij de eindafrekening. Ik wens je nog een fijne dag! Groetjes Maithe
Mijn over stap was prima geregeerd.
Gebeld door Essent zelf. Een jaar geleden overgestapt naar Vattenfall, maar gezien mijn jaren lange levering door Essent weer terug gegaan. Elke keer weer overstappen van de een naar de ander heeft weinig zin, je moet er zelf aan denken om je vergoeding weer te terug te krijgen en bij één leverancier blijven loont tegenwoordig ook door de korting die je krijgt als je langer afnemer bent.
Ik heb er niets voor hoeven doen en dat vind ik fijn.
Zie scores
alles heel goed gegaan geen problemen.
Goede service, vriendelijke klantenservice die ons meteen gebeld hebben na het versturen van een email.
Mijn overstap van Budgetenergie naar Essent is geruisloos verlopen,ben nog wel in afwachting van mijn opzegvergoeding maar dat zal vast ook goed gaan komen.
Van de overstap op zich merk ik verder niets, wel over het feit, dat de opzegvergoeding van mijn vorige energie leverancier op zich laat wachten. Bij mijn vorige leverancier was dit binnen 2 weken geregeld, bij Essent geldt hiervoor een termijn van maximaal 4 maand. Deze vergoeding werd inmiddels van mijn rekening afgeschreven, de vergoeding werd inmiddels door Essent goedgekeurd. Dit heb ik inmiddels via 2 mails aangekaart, maar er wordt vastgehouden aan de termijn van 4 maand. Ik begrijp niet waarom dit niet sneller kan. Dit wekt bij als nieuwe klant irritatie op, hetgeen van beide kanten toch niet de bedoeling zou moeten zijn.
Goede communicatie, begon al bij BCC. Mooie regeling bij aanschaf product BCC. Goede uitleg over consequenties overstap. Prima berichtgeving per mail. Enig minpuntje: ik krijg de boete vergoed BINNEN 4 maanden! Dit vind ik wel heel lang duren. Waarom?
Het online overstappen was snel gebeurd. In de bevestiging van Essent stond een verkeerde ingangsdatum en na mijn wijzigingsverzoek lijkt alles door de war geraakt te zijn. Krijg bijv. alleen een voorschot voor stroom terwijl ik ook gas afneem. Gelukkig heb ik wel stroom en gas in huis en ik vertrouw er ook op dat alles geregeld wordt maar dit is de eerste keer met Essent dat ik heb moeten reageren na een overstap...
Ik ben goed voorgelicht en heb betreffende energielevering geen problemen ondervonden.
Overgang naar Essent verliep dermate probleemloos dat we hier in feite niks van gemerkt hebben. Keurig begeleidende info via e-mail. Dik tevreden.
wij moeten een boete betalen bij onze vorige leverancier en dit zou direkt na aanvraag terug betaald worden volgens de verkoper aan de deur.....nu moeten wij daar ms 4 maanden op wachten?? niet grappig in de december maand
Goedemiddag Karin, Fijn om je even telefonisch gesproken te hebben! Ik heb je klacht intern doorgezet. Ik neem contact met je op als ik meer weet. Voor nu wens ik je een hele fijne dag! Groetjes Maithe
ik ben al eerder klant geweest metsucces
Alles is goed en snel geregeld. Overstap is goed gegaan
Via Gas/licht.com overgestapt en alles is door beide partijen de overstap zeer netjes afgehandeld. Open, eerlijk en transparant.
Mijn abonn. is 26/11 '20 pas ingegaan. Ik verwacht er goede van!