Ik vond de overstap keurig gaan !
Fijn om te horen! Welkom bij de Essent familie :)
Juffrouw bij BCC Amsterdam Buitenveldert weet veel en is ook belangstellend, dat scheelt. Krijgt van ons geen 10, maar een 11.
Ahw wat lief, Johan! Hartelijk dank voor dit top bericht :D Ik ga mijn best doen om te kijken of ik de betreffende collega kan achterhalen om deze positieve review ook aan haar over te brengen ;-) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Zonder problemen online overgestapt en alles geregeld.
Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring, Miranda :) Welkom bij de Essent familie!
Goed was al jaren klant. Ben ik overgestapt naar budget ivm korting op laptop mediamarkt. Zo dom.
Fijn om te horen dat je weer terug bent in het oude vertrouwde nest, Coby :) Op naar nog vele mooie jaren samen! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Snelle en probleemloze overstap. Mijn cadeau was er zelfs al voordat het contract inging.
Oh wow, dat is super snel inderdaad :D Fijn om te horen dat de overstap probleemloos is verlopen, Hans. Welkom bij de Essent familie! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Mijn ervaring niet zo leuk, ik moet een boete betalen van 200 euro voor contract breuk. Hoeveel maanden nog moet ik mijn oude leverancier blijven betalen als ik ben overgestapt naar jullie
Fijn dat ik je zojuist telefonisch heb kunnen spreken, Sandra ;) We zien je boeteaanvraag graag tegemoet! Je kan de volledige eindrekening toesturen naar: [email protected] Mocht je later nog vragen krijgen of onze hulp kunnen gebruiken, dan horen we graag weer van je! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Heeft geen moeite gekost alles is goed gedaan.
Fijn om te horen, Nelly :D
de ervaringen met de contacten zijn positief. alleen is er bij de overstap door mij aangegeven dat ik de gaslevering van de camping ook bij essent wil dat is me toegezegd, maar na een paar maal contact hierover in de eerste 2 weken is er niets gebeurd. Nadat ik dan zelf maar contact heb opgenomen (vandaag) lijkt het geregeld te zijn.
Hoi hoi! Hmm, balen om te horen dat je er zelf zo achteraan hebt moeten zitten om de gaslevering op de camping geregeld te krijgen! Wel fijn om te horen dat het vandaag uiteindelijk allemaal toch is geregeld :) Mijn excuses voor het ongemak! Mocht er in de toekomst iets zijn waar we je mee kunnen helpen, dan horen we graag weer van je. Groetjes Tessa | Webcare Essent
Ik heb er niks aan hoeven doen alles werd voor mij geregeld!
Super bedankt voor je positieve review :D Mocht er in de toekomst iets zijn waar je onze hulp bij kunt gebruiken, dan horen we graag weer van je! Groetjes Tessa | Webcare Essent
vriendelijk contact, maar soms wat snel over de inhoud
Hi Loes, Fijn om te horen dat je het contact als vriendelijk hebt ervaren :) Niet prettig dat het soms wat te snel voor je ging! Heb je dit ook wel aangegeven in het gesprek zelf? Het is uiteraard natuurlijk erg belangrijk dat alles duidelijk en helder voor je is! Mocht er toch nog iets onduidelijk zijn, dan horen we dit uiteraard graag nog van je ;) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Mijn termijnbedrag dat werd voorgespiegeld, is verhoogd en daardoor nog hoger dan bij mijn vorige leverancier!!!
Hoi Ton, Fijn dat ik u zojuist telefonisch even heb kunnen spreken. Zoals beloofd heb ik u correspondentiekanaal gewijzigd naar post. Nogmaals mijn oprechte excuses wat betreft de onjuistheid van het verbruik bij uw aanmelding. Groetjes Tessa | Webcare Essent
Na 20 dagen, terwijl er maximaal 7 werden beloofd, ontving ik de bevestiging dat de opzegboete die de vorige leverancier mij opgelegd had, zou worden betaald door Essen. Niet dadelijk, nee binnen vier maanden. Ook de beloning van 100 euro voor de overstap wort pas na een jaar overgemaakt. Het lijkt mij dat dit allemaal wel wat sneller kan...
Hi Paul, Bedankt voor je review! Ik kan begrijpen dat je beide bedragen liever nog vandaag dan morgen ontvangt. Had je overigens wel gezien dat we in je overeenkomst ook/al vermelden dat je de compensatie opzegvergoeding uiterlijk 4 maanden na start levering ontvangt & dat je de cashback bij ons na 12 maanden ontvangt? Hoe dan ook nemen we je feedback zeker mee ter verbetering ;-) Groetjes Tessa | Webcare Essent
ik voel me bedonderd . Heb een contract aangegaan voor 110 euro , na 1maand veranderd dit in 130 euro. Er is telefonisch niet gezegd dat dit voor 5 jaar is . Ik voel me als oudere gewoon bedonderd. Dacht dat ik mensen vertrouwen kon , DUS NIET.
Beste, Wat balen om te horen dat je je bedondert voelt! :( Uiteraard willen wij graag jouw vertrouwen weer terug winnen! Om de situatie met je te bespreken heb ik zojuist (anoniem) gebeld naar het bij ons bekende telefoonnummer, helaas heb ik je niet mogen treffen.. Wat betreft de looptijd, heb je dit niet teruggezien in de meerdere mailbevestigingen die we je hebben toegestuurd? Mocht je nog vragen hebben of wil je met ons ergens over in gesprek gaan.. dan horen wij graag weer van je! Je mag ons in dat geval altijd bellen op 0900-1550 (Alleen de gebruikelijke belkosten) of berichten via Facebook of Twitter. Groetjes Tessa | Webcare Essent
Verkeeerd voorgelicht. Boete zou op de achtergrond met vorige leverancier verrekend worden. Nu blijkt dat ik hem zelf moet betalen en 4 maanden later terug krijg
Hi Robin, Balen om te horen dat het op voorhand niet (helemaal) duidelijk voor je was hoe de boetevergoeding in zijn werk zou gaan! Wist je overigens dat geen een leverancier een compensatie van de opzegvergoeding uitkeert aan de oude leverancier maar altijd aan de klant zelf, dit i.v.m. de privacy? Ik zie in ieder geval dat je aanvraag is goedgekeurd. Je zal het bedrag binnen uiterlijk 2/3 maanden van ons ontvangen ;-) Groetjes Tessa | Webcare Essent
geen problemen gehad
Thanks voor het delen van je review, Tom :)
Fijne overstap naar Essent.
Wow, bedankt Thomas :D Op naar een mooie toekomst samen!
Niets van gemerkt, dus prima gegaan.
Inderdaad Lia ..geen nieuws, is goed nieuws :D Bedankt voor het delen van jouw ervaring!
prima service, makkelijk overstappen, heel vriendelijke personeel. Alles is perfect.
Oh wow, super bedankt voor deze mooie review! Deze steken we mooi toch maar weer in onze zak ;-) Thanks! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Altijd vriendelijk geholpen
Dat is precies hoe wij het ook graag hebben, Okko. Bedankt voor het delen van jouw ervaring :) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Na een zeer formeel telefoongesprek waarbij je zeer goed moest luisteren wat de verkoper vertelde is de overstap vlekkeloos verlopen en zijn de afspraken nagekomen.
Hoi Kees, Is het gesprek ondanks dat het erg formeel was, wel vriendelijk en helemaal duidelijk verlopen? In ieder geval fijn om te horen dat de overstap vlekkeloos en zoals afgesproken is verlopen :) Welkom bij de Essent familie! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Niet volgens mondelinge afspraak. Wil niet meer overstappen.
Hoi Rian, Ohnee toch! :( Ik zie dat je gisteren contact met ons hebt gehad via Facebook. Zijn al je vragen hiermee beantwoord? Mocht er nog iets onduidelijk zijn of mocht je nog iets anders willen bespreken, dan mag je ons uiteraard altijd weer berichten via Facebook! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Ik ben nog niet helemaal tevreden bedrag klopt niet en het zou de vijfde van de maand afgeschreven worden
Hoi Martin, Jammer dat je nog niet helemaal tevreden bent, hier brengen wij graag verandering in. Ik weet niet over welke bedragen het gaat. Ik heb je hierover zojuist proberen te bellen, maar helaas zonder resultaat. Zou je ons kunnen bellen op 0900 - 1550? Dan kunnen wij met je mee kijken. Groetjes, Webcare Essent
Ben op 2 november jl, na enige aarzeling, overgestapt van Budget Energie naar Essent. Doorslaggevende reden was dat uw adviseur Dhr. Gert Mulder mij toezegde dat A L L E kosten die Budget Energie mij in rekening zou brengen voor het voortijdig beëindigen van hun contract door Essent zouden worden vergoed (maximum Euro 250!!) De rekening van Budget Energie heb ik aan U toegestuurd met daarop de kosten van Euro 250 wegens contract beëindiging Tot mijn verbazing krijg ik nu een bericht van U dat U mij slechts Euro 150 zal vergoeden. Dat is niet de afspraak en daarmee kan in niet akkoord gaan!!
Hoi Aldert, Fijn te lezen dat je voor Essent hebt gekozen. Mijn collega heeft niets gezegd wat niet waar is. Wij vergoeden inderdaad de boete van de vorige leverancier. ( €150,- ). De boete die je vorige leverancier, van de daarop vorige leverancier heeft vergoed ( €100,- ); vergoeden wij uiteraard niet. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan kun je het beste even bellen naar: 0900 - 1550 Groetjes, Webcare Essent
Na een uitstap van twee jaar bij Delta ( geregeld door een vriend, die na het overlijden van mijn man mij geholpen heeft met de administratie) word ik telefonisch weer bij Essent binnengelokt door een buitengewoon aardige meneer. Er worden afspraken gemaakt over een vast maandbedrag, zelfs een eenmalig "geschenk" van 100 euro. Zonder enig overleg wordt nu plotseling eenzijdig mijn maandbedrag verhoogd van 179 naar 203 euro. dat noem ik nog eens misleiding! Het is voor mij onbegrijpelijk dat Essent zich hieraan schuldig maakt. U hoort nog van mij, Mr. J.T.W. Toonen-Vergeer
Beste, Ik begrijp inderdaad dat dit niet gewenst is. Dit is absoluut niet wat je van Essent mag verwachten. Mijn excuses hiervoor. Ik zie dat je inmiddels telefonisch contact hebt gehad met mijn collega, en dat het termijnbedrag is gewijzigd naar €179,-. Wat betreft het eenmalige geschenk van €100,-. Deze wordt binnen 12 maanden op je rekening gestort. Groetjes, Webcare Essent
Overname is goed verlopen. Maar ik vind het absurd dat ik 4 maanden moet wachten op 100 euro die ik heb moeten betalen aan Vattenfall omdat ik eerder dan 2 jaar mijn contract heb opgezegd. Je krijgt dan aan de telefoon gezegd dat is geen probleem dat betaald Essent wel maar niet dat je 4 maanden moet wachten. Als ik dat had geweten had ik de overstap niet gemaakt. 100 euro is een boel geld voor AOW’ers.
Hi Hetty, Welkom bij Essent! :) Leuk dat je voor ons hebt gekozen. Begrijpelijk dat je 4 maanden lang vind. Echter is dit allemaal geautomatiseerd en kan ik hier niets aan veranderen. Anders deed ik het gelijk voor je. Sorry! Hopelijk ontvang je de opzegvergoeding snel. Groetjes, Webcare Essent