nvt

te kort klant

Oke

Overstappen ging prima! Jammer dat ik nog steeds wacht op de betaling v d boete van het overstappen.

zeer makkelijke overstap.

Geen gedoe met uploaden van rekening vorige leverancier. Kortom Essent regelt de dingen tenminste klantvriendelijk. Super ga zo door.

Heel fijn en duidelijk

De meneer aan de deur was heel duidelijk en erg vriendelijk.niet opdringerig.

Geen probleem

• De wijze waarop het contact is verlopen

Jammer dat ik nog niets gehoord heb van mijn boete terug betaling

Mijn afrekening van eneco heb i k Julie toegestuurd ivm.boete terugbetaling Maar heb helaas nog niets vernomen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Heb tot nog toe goede ervaringen

top

geen klachten

Prima geregeld

Zonder dat ik er moeite voor hoefde te doen heeft Essent de overstap voor mij geregeld.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Voorlichting was goed, doch het vervolg was gebrekkig

Bijv. Wij zouden de meterstand via internet kunnen doorgeven. In de e-mail werd dat gevraagd. Echter bleek, dat dit niet mogelijk was. In het blokje stond, dat deze alleen telefonisch doorgegeven kon worden. Ik heb twee keer gebeld. De eerste keer werd gezegd, dat dit vanzelf goed kwam. De tweede keer heb ik weer de standen doorgegeven, deze bleken niet opgenomen te zijn in het systeem. Pas bij de derde keer ging het goed. Dus het blokje met het verzoek om de standen via internet door te geven klopt niet en er wordt langs elkaar heen gewerkt. Niet fijn om te ervaren als je overstapt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

ik neem zomaar aan dat het mijn tekortkoming is maar ik ben een beetje de weg kwijt

heb tijdens aankoop bij bcc een contract afgesloten, maar of ik nu een 'goede deal' heb gemaakt is mij niet echt duidelijk geworden.

Alles prima geregeld.

Alles ging vanzelf en goed.

• De wijze waarop het contact is verlopen

alles is snel en soepel verlopen

ben net klant nog geen mening

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ervaren profesioneele mensen in callcenter

Tot nu toe heb ik goede ervaring. Men luistert goed naar klant en weet het juiste mogelijkheden aanbieden.

Niet tevreden

Gewoon telefonisch niet te bereiken en daardoor zeer ontevreden!!! Mijn maandbedrag verhoogd zonder overleg of uitleg Natuurlijk is het klant worden snel geregeld maar eenmaal binnen niet te bereiken dus!

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

N.v.t.

In mijn contract die Ik bij jullie heb afgesloten,zouden jullie de afkoopsom Voor jullie rekening nemen. Dit is een bedrag van €150.00 wat NLE in rekening brengt. Hopelijk is deze Informatie zo voldoende. Klantnummer 0172107649

Betrouwbaar

Duidelijke manier van communiceren, tijdige informatie en indien nodig makkelijk bereikbaar

• De wijze waarop het contact is verlopen

Mooie woorden, werden niet waargemaakt

Aan de deur mensen gehad, heb me er toch in laten praten. Maandbedrag wat ze voorstelde kan niet, ik zou nog gebeld worden om door te geven of ik door wilde gaan met het contract, geen informatie meer ontvangen en ineens was ik over.

Heel goed

Vriendelijk geholpen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik vond de aanloop niet zo fijn omdat ik een opdringend persoon aan de telefoon had. Niet van Essent. Maar van een energie bemiddelaar. Maar van Essent is alles prima geregeld en hoop ik dat ik mijn overstapboete door budgetenergie opgelegd vergoed krijg door Essent.

• De wijze waarop het contact is verlopen

net als voorheen ouderwets goed

duidelijk , helder en eerlijkheid geboden . !

goede communiecatie

Slecht

Geachte heer/mevrouw, De overstap naar Essent ging goed. Maar later wilde ik ook onderhoudscontract afsluiten maar het ging niet goed. Ze geven onvoldoende informatie en verder moet je zelf zoeken. Servicepartner van Essent zou contact met me nemen om over die contract te hebben maar het ging niet goed. Als u meer wilt weten, moet u in emailbericht kijken die ik met Essent heb uitgewisseld. Daarom heb ik besloten het contract bij een ander bedrijf aan te sluiten. In bijlag vindt u een brief die ik aan energiewacht West jullie servicepartner heeft gestuurd. Het is niet goed gegaan. Met vriendelijke groet, Amina Umwizeye Ngumire

Vlekkeloos

Het overstappen is/was heel vlekkeloos. Nu aankijken of de app ook zo vlekkeloos gaat!

Eses

Goedemorgen, ik heb vandaag een brief ontvangen dat ik wordt afgesloten van elektriciteit en gas omdat ik geen contract heb getekend. Dus mijn vraag is: wilt u ons contract aan enexis melden?

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch