ik heb mij over laten halen om naar total energie te gaan . heel mooi voorstel gekregen maar er klopte niks van ,zou 12 euro per maand minder gaan betalen maar ze hadden mij 1000 kw lager ingeschaald als gezegd . dus vandaar die 12 euro minder dan bij essent . na diverse telefoon gesprekken moest ik net zo veel betallen als bij essent . heb mee op gezegd en ben weer met essent in zee gegaan . vandaar weer terug bij essent
Beste heer Voermans, Bedankt voor uw terugkoppeling. Welkom terug bij Essent! Fijn dat u onze service op deze manier beoordeeld. Transparante communicatie werkt in alle gevallen het beste zeg ik altijd! Mocht u in de toekomst vragen hebben aan ons, stel ze dan gerust. We staan u meer dan graag te woord. Dat kan telefonisch, maar via social media is dat uiteraard ook mogelijk. Wij zijn blij dat u bij ons terug bent als klant! Een warme groet, Joël
Goede informatie gekregen. Zelf niets anders hoeven te doen dan de overstapboete van mijn vorige leverancier te declareren (wat ik overigens nog steeds moet doen)!
Hi Peter, hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring! Wat betreft de boete, wacht je niet te lang, haha. Voordat je het dadelijk nog vergeet terug te vragen ;-) Je kunt de aanvraag voor de compensatie gemakkelijk indienen door je volledige eindrekening te mailen naar --> [email protected] Ohja, ik heb je zojuist eenmaal (anoniem) gebeld. Dan weet je dat de gemiste oproep van mij is :) Groetjes Tessa | Webcare Essent
De omschrijving is goed gegaan, alleen jammer dat je zelf moet regelen opzegvergoeding.
Bedankt voor het delen van jouw review, Elvira! Ik kan begrijpen dat het prettig zou zijn als we de boete compensatie ook volledig voor je zouden overnemen/regelen.. De reden dat dit niet gaat is omdat wij niet kunnen inzien of checken wat de hoogte van jouw boete zal zijn. Daarvandaan dat je de aanvraag zelf in dient te dienen ;-) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Hebben jullie de kosten die Vattenfall voor het verbreken van mijn contract vergoed?
Goedemiddag :) We vergoeden de boete van de oude leverancier niet automatisch. Dit omdat wij geen zicht hebben op de hoogte van de boete die iemand krijgt. Maar geen zorgen! Als je de eindrekening van Vattenfall naar ons toestuurt per e-mail, dan betalen we de boete alsnog aan je terug. Je kunt de eindrekening (waarop de boete vermeld staat) toesturen naar --> [email protected] Ohja, om dit met je te bespreken heb ik je zojuist gebeld naar het bij ons bekende thuisnummer. Ik heb je niet mogen treffen, maar dan weet je dat de gemiste (anonieme) oproep van mij is! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Binnen enkele weken is mijn termijnbedrag behoorlijk aangepast. Ik heb vandaag de jaarcijfers gekregen van mijn vorige leverancier en hieruit kan ik opmaken dat ik in afgelopen jaar 2030 m3 gas en 6000 KWh elektra heb verbruikt. Graag ontvang ik een reactie op uw berekening. Grt Cor. Onderwerp: Je termijnbedrag is aangepast Beste heer Tholen, Fijn dat je je onlangs hebt aangemeld bij Essent! We beloven dat je bij ons altijd goed zit, ook wanneer je straks je jaarrekening krijgt. Nu we zijn gestart met leveren hebben we van je netbeheerder informatie ontvangen over het energieverbruik op het adres: Het Aangelag 26, Wintelre Dit verbruik is hoger dan het verbruik waar het maandelijkse termijnbedrag op is gebaseerd. Je termijnbedrag is aangepast Om een bijbetaling op de jaarrekening te voorkomen hebben we je termijnbedrag per januari 2021 aangepast van 233,00 euro naar 285,00 euro. Energieverbruik We hebben je termijnbedrag tijdens de aanmelding berekend aan de hand van het volgende energieverbruik per jaar: Stroom hoog: 2.437 kWh Stroom laag: 2.558 kWh Gas: 2.199 m3 De netbeheerder heeft onlangs het volgende energieverbruik per jaar aan ons doorgegeven: Stroom hoog: 2.877 kWh Stroom laag: 3.434 kWh Gas: 2.622 m3 Aanpassen termijnbedrag Verwacht je minder stroom en/of gas te verbruiken, pas dan je termijnbedrag eenvoudig aan via Mijn Essent. Vragen? We helpen je graag, op onze website vind je snel antwoord op de meeste vragen die klanten ons stellen en hoe je op verschillende manieren contact met ons kunt opnemen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Essent
Hoi Cor, Wat een vervelende situatie! Ik begrijp dat je hiervan baalt. Ik heb je proberen te bellen maar helaas zonder resultaat. Zou je ons willen bellen op 1900 - 1550? Dan kijken we samen naar de situatie. Wellicht dat we het jaarverbruik kunnen aanpassen, het termijnbedrag, of een nieuwe berekening voor je kunnen maken. Groetjes, Webcare Essent
Door mij werd volgens de regels en met de benodigde afrekennota van mijn vorige energieleverancier, de opzegvergoeding bij Essent aangevraagd. Dd 10 december j.l werd mij door Essent bericht, de aanvraag te hebben ontvangen en dat binnen 7 dagen bericht zou volgen of ik in aanmerking zou komen voor deze vergoeding. Nu 06 januari 2021 nog steeds nog geen antwoord.
Hoi Jan, Wat balen om te horen dat je niet tevreden bent :( Uiteraard kan ik begrijpen dat je graag de bevestiging wilt krijgen of je aanvraag is goedgekeurd ja of te nee. Ik heb gezocht op basis van je e-mailadres, maar op basis daarvan kan ik helaas geen klantgegevens vinden. Is het voor je mogelijk om of telefonisch contact met ons op te nemen óf via Facebook of Twitter? Graag kijken we dan voor je na wat de status en uitkomst is van jouw aanvraag! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Essent weet hoe het hoort!!
Dank je wel, Ad. Kort maar krachtig! :D
Snelle afhandeling
Overstap is soepel en probleemloos verlopen. Prachtig tv als welkomst cadeau, wat ook perfect ging.
Hi Yvon, bedankt voor die mooie 9! Ik wil je bij deze van harte welkom heten bij de Essent familie én uiteraard nog heeeel veel kijkplezier wensen! :D Groetjes Tessa | Webcare Essent
iemand die clienten behandeld zoals het hoort !! niet van maar dit maar dat, ze vroeg ik vertelde en gelijk was mijn vraag beantwoord !! hou die in ere !! het is wel eens anders geweest!! een troel van boven de Maas die alles wist en kende , N HOLLANDSE !!??? DAAROM WEGGEGAAN VOOR EEN JAAR . was ontevreden daarom ,weggegaan en weer teruggekomen !!!
Wow, super bedankt voor deze mooie positieve review! We vinden het super fijn dat je je weg weer terug hebt weten te vinden naar ons :D Hopelijk blijf je nu wel een poosje toch? Op naar nog vele mooie jaren samen! Groetjes Tessa | Webcare Essent
Zonnepanelen hebben na de overstap 3 dagen niets opgeleverd. Nooit eerder problemen gehad. Niemand die me kon vertellen wat er precies aan de hand was (essent, enemies, installateur) en vooral hoe het probleem op te lossen. Uiteindelijk via klantenservice van vorige energieleverancier gehoord over een harde reset van de panelen. Dit heeft geholpen. Verder prima tevreden over overstap en betaling overstapvergoeding.
Hi Ralph, Fijn dat je inmiddels duidelijkheid hebt gekregen over hoe het probleem op te lossen! Ik ga er vanuit dat het nu allemaal helemaal op rolletjes zal blijven lopen ;-) Mocht je nog vragen krijgen, dan mag je ons uiteraard altijd berichten of bellen. Groetjes Tessa | Webcare Essent
Deze toppers is het gelukt om een dementerende dame van 92 over te laten stappen. Prachtige prestatie! Een normaal mens zou kunnen denken dat, te zien aan het geboortejaar en het feit dat zij in 1 a 2 minuten al niet meer weet wat ze gezegd of er tegen haar gezegd, je haar beter even met rust kunt laten en zeker geen misbruik van haar kunt maken. Maar intussen gezien dat er wel heel veel negatieve ervaringen zijn met dit bedrijf dus het lijkt er op dat het ze niet zo veel kan schelen
There is no accurate number for the gas and stroom Consumption
Zie boven dit veld
Super bedankt, Franz! :)
De aanmelding is snel en geheel goed verlopen.
Fijn om te horen, Rein! Hartelijk dank voor die mooie 10 :D Groetjes Tessa | Webcare Essent
Geen omschrijving
Kort maar krachtig! Bedankt Alex :D
Wij zijn 1 jaar geen klant geweest bij Essent. Gelukkig zijn wij weer terug en weten wat we dat jaar gemist hebben. We worden telefonische goed en vriendelijk geholpen en krijgen een eerlijk antwoord en nog advies ook.
Erg goed geholpen
Beste mevrouw Langevoort, Bedankt voor uw mooie beoordeling, daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen. Mocht u in de toekomst vragen hebben aan ons, laat het dan gerust weten. We staan u meer dan graag te woord bij Essent! Een warme groet, Joël
oke
Bedankt, Nico :)
We waren zo over naar Essent, opzegging van oude leverancier werdt geregeld. Fijn dat het zo kan!
Fijn om te horen dat de overstap soepel is verlopen, Astrid! Mocht er ooit iets zijn waar je onze hulp bij kunt gebruiken, dan mag je ons altijd berichten (via Facebook of Twitter) of bellen ;-) Groetjes Tessa | Webcare Essent
nvt
Geen nieuws, is goed nieuws :D
Ik ben niet zo,n overstapper ik heb ruim tien jaar bij Eneco klant geweest maar ben blij nu bij Essent klant te mogen zijn en hoop dat ik het lang mag volhouden
Dat hopen wij ook, Jan! Van harte welkom bij de Essent familie :) Groetjes Tessa | Webcare Essent
Echter heeft Essent mijn maandelijks tarief in eens uit zich zelf verhoogt en dat vind ik niet prettig: graag correctie! 0628278259 A.Roborgh Tielekeshoeven 110 5242KG Rosmalen
Goedemiddag, Ik kan me goed voorstellen dat je enorm bent geschrokken van de verhoging. Wij hebben dit gedaan omdat je anders eind van het jaar voor een flinke bijbetaling komt te staan. Dit willen wij natuurlijk graag voorkomen. Graag had ik je dit telefonisch willen vertellen, maar ik kreeg je niet te pakken. Graag wil ik je adviseren om een mail te sturen naar [email protected] om het termijnbedrag te verlagen. Groetjes, Danisha. P.s Jouw privé gegevens staan nu openbaar op Klantenvertellen. Graag wil ik je adviseren om deze te verwijderen om te voorkomen dat andere mensen misbruik kunnen maken van jouw gegevens.
ik ben pas klant geworden we zien het wel
We gaan van het beste uit he Theo! Welkom bij Essent ;)
De overstap van Eneco naar Essent ging zonder problemen voor mij. Essent heeft alles geregeld!
Dankjewel voor jouw review! Welkom :)