ben weer terug bij essent

ik heb mij over laten halen om naar total energie te gaan . heel mooi voorstel gekregen maar er klopte niks van ,zou 12 euro per maand minder gaan betalen maar ze hadden mij 1000 kw lager ingeschaald als gezegd . dus vandaar die 12 euro minder dan bij essent . na diverse telefoon gesprekken moest ik net zo veel betallen als bij essent . heb mee op gezegd en ben weer met essent in zee gegaan . vandaar weer terug bij essent

Geen probleem

Goede informatie gekregen. Zelf niets anders hoeven te doen dan de overstapboete van mijn vorige leverancier te declareren (wat ik overigens nog steeds moet doen)!

• De wijze waarop het contact is verlopen

De omschrijving is goed gegaan, alleen jammer dat je zelf moet regelen opzegvergoeding.

Okay

Hebben jullie de kosten die Vattenfall voor het verbreken van mijn contract vergoed?

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Eerste instantie goedw afspraken over termijnbedrag daarna snel aanpassingen

Binnen enkele weken is mijn termijnbedrag behoorlijk aangepast. Ik heb vandaag de jaarcijfers gekregen van mijn vorige leverancier en hieruit kan ik opmaken dat ik in afgelopen jaar 2030 m3 gas en 6000 KWh elektra heb verbruikt. Graag ontvang ik een reactie op uw berekening. Grt Cor. Onderwerp: Je termijnbedrag is aangepast Beste heer Tholen, Fijn dat je je onlangs hebt aangemeld bij Essent! We beloven dat je bij ons altijd goed zit, ook wanneer je straks je jaarrekening krijgt. Nu we zijn gestart met leveren hebben we van je netbeheerder informatie ontvangen over het energieverbruik op het adres: Het Aangelag 26, Wintelre Dit verbruik is hoger dan het verbruik waar het maandelijkse termijnbedrag op is gebaseerd. Je termijnbedrag is aangepast Om een bijbetaling op de jaarrekening te voorkomen hebben we je termijnbedrag per januari 2021 aangepast van 233,00 euro naar 285,00 euro. Energieverbruik We hebben je termijnbedrag tijdens de aanmelding berekend aan de hand van het volgende energieverbruik per jaar: Stroom hoog: 2.437 kWh Stroom laag: 2.558 kWh Gas: 2.199 m3 De netbeheerder heeft onlangs het volgende energieverbruik per jaar aan ons doorgegeven: Stroom hoog: 2.877 kWh Stroom laag: 3.434 kWh Gas: 2.622 m3 Aanpassen termijnbedrag Verwacht je minder stroom en/of gas te verbruiken, pas dan je termijnbedrag eenvoudig aan via Mijn Essent. Vragen? We helpen je graag, op onze website vind je snel antwoord op de meeste vragen die klanten ons stellen en hoe je op verschillende manieren contact met ons kunt opnemen. Met vriendelijke groet, Klantenservice Essent

NIET tevreden

Door mij werd volgens de regels en met de benodigde afrekennota van mijn vorige energieleverancier, de opzegvergoeding bij Essent aangevraagd. Dd 10 december j.l werd mij door Essent bericht, de aanvraag te hebben ontvangen en dat binnen 7 dagen bericht zou volgen of ik in aanmerking zou komen voor deze vergoeding. Nu 06 januari 2021 nog steeds nog geen antwoord.

Probleemloos !!

Essent weet hoe het hoort!!

Goed snel en doeltreffender

Snelle afhandeling

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap is soepel en probleemloos verlopen. Prachtig tv als welkomst cadeau, wat ook perfect ging.

• De wijze waarop het contact is verlopen

tien en een gouden griffel , 2 banken vooruit !!!

iemand die clienten behandeld zoals het hoort !! niet van maar dit maar dat, ze vroeg ik vertelde en gelijk was mijn vraag beantwoord !! hou die in ere !! het is wel eens anders geweest!! een troel van boven de Maas die alles wist en kende , N HOLLANDSE !!??? DAAROM WEGGEGAAN VOOR EEN JAAR . was ontevreden daarom ,weggegaan en weer teruggekomen !!!

Spijtig van de zonnepanelen

Zonnepanelen hebben na de overstap 3 dagen niets opgeleverd. Nooit eerder problemen gehad. Niemand die me kon vertellen wat er precies aan de hand was (essent, enemies, installateur) en vooral hoe het probleem op te lossen. Uiteindelijk via klantenservice van vorige energieleverancier gehoord over een harde reset van de panelen. Dit heeft geholpen. Verder prima tevreden over overstap en betaling overstapvergoeding.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Een dementerende vrouw van 92 een contract aan smeren?? Goed gedaan jongens!

Deze toppers is het gelukt om een dementerende dame van 92 over te laten stappen. Prachtige prestatie! Een normaal mens zou kunnen denken dat, te zien aan het geboortejaar en het feit dat zij in 1 a 2 minuten al niet meer weet wat ze gezegd of er tegen haar gezegd, je haar beter even met rust kunt laten en zeker geen misbruik van haar kunt maken. Maar intussen gezien dat er wel heel veel negatieve ervaringen zijn met dit bedrijf dus het lijkt er op dat het ze niet zo veel kan schelen

Delay

There is no accurate number for the gas and stroom Consumption

• Would you recommend us? No

Prima verlopen, all ok

Zie boven dit veld

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Goede afwikkeling bij aanmelding.

De aanmelding is snel en geheel goed verlopen.

Gewoon uitstekend

Geen omschrijving

• De wijze waarop het contact is verlopen

Snelle service en eerlijke antwoorden.

Wij zijn 1 jaar geen klant geweest bij Essent. Gelukkig zijn wij weer terug en weten wat we dat jaar gemist hebben. We worden telefonische goed en vriendelijk geholpen en krijgen een eerlijk antwoord en nog advies ook.

perfect

Erg goed geholpen

oke

• De wijze waarop het contact is verlopen

Makkelijk en snel geregeld.

We waren zo over naar Essent, opzegging van oude leverancier werdt geregeld. Fijn dat het zo kan!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe is alles gegaan zoals het moet

nvt

Ben erg blij met Essent

Ik ben niet zo,n overstapper ik heb ruim tien jaar bij Eneco klant geweest maar ben blij nu bij Essent klant te mogen zijn en hoop dat ik het lang mag volhouden

Prima verlopen

Echter heeft Essent mijn maandelijks tarief in eens uit zich zelf verhoogt en dat vind ik niet prettig: graag correctie! 0628278259 A.Roborgh Tielekeshoeven 110 5242KG Rosmalen

ben tevreden

ik ben pas klant geworden we zien het wel

Probleemloze overstap

De overstap van Eneco naar Essent ging zonder problemen voor mij. Essent heeft alles geregeld!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch