Goede ervaring

Als ik de opzeg kosten ook snel terug krijg dan is het super geregeld

Opzegvergoeding klopt niet

Bij het overstappen naar Essent is mij toegezegd dat de opzegvergoeding geheel door Essent zou worden vergoed. Nu blijkt dat er maar 200 euro wordt vergoed. Ik vraag u vriendelijk doch dringend het toegezegde bedrag van 241 euro IPV de 200 euro over te maken.

• De wijze waarop het contact is verlopen

de overstap is tot heden goed verlopen

Op de eindfactuur van budget energie zie ik dat we € 100 contractbreuk moeten, ik had begrepen dat dit onderling tussen essent en budget energie wordt verrekend. Kan ik deze factuur naar jullie doorsturen?

• De wijze waarop het contact is verlopen

Prima overstap, maar cadeau niet ontvangen

Ik ben tevreden over de communicatie. Maar het overstap cadeau heb ik nooit ontvangen. Dit vind ik wel vervelend

• De wijze waarop het contact is verlopen

Soepele, snelle en nette overstap gedaan dooe Essent

Voor en tijdens de overstap werd ik keurig op de hoogte gehouden via email. Eerlijk gezegd heb ik er niets van gemerkt. Netjes geïnformeerd wanneer het maandbedrag ziu worden afgeschreven. Toppie

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goede overgang van zakelijk naar privé

Het koste mij geen enkele moeite om dit te regelen. Omdat ik al bij Essent zakelijk zat, ging dit gemakkelijk.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goede overgang zonder problemen.

Alles was goed verlopen

Alles wat afgesproken was is uitgevoerd

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed verlopen op een punt na

Ik heb een boete betaald bij vattenfall die zou ik van jullie terug krijgen. Heb 3 keer geprobeerd Erik telf 0629542778 te bellen en in gesproken maar geen gehoor wat nu.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb met Essent een goed verleden en ik heb vertrouwen in hun

Mijn ervaring met Essent nooit problemen

Overstap gelukt

Overstap is gelukt. Nu eenmaal €97 af geschreven, zoals belooft, maar helaas alweer een prijsverhoging door gekregen en moet in het vervolg €117 maandelijks gaan betalen. Ben dan nog duurder uit dan bij mijn vorige leverancier. Ik voel me beet genomen.

Positief

De overstap verliep soepel en zonder problemen. Wel was ik verbaasd over een mail over het termijn bedrag. Dat is verhoogd nav mijn verbruik volgens Vattenfall. Terwijl bij overstap juist werd gezegd dat ik heel weinig energie verbruik. Vraag: heb je wel een lamp aan? De verhoging het bedrag vind ik geen probleem. Het is de verbazing over eigenlijk tegenstrijdige berichten.

Prima!

Prima geregeld van Essent maar ook van de maatschappij die wij verlaten hebben

Niet best

Niks gemerkt kwa levering maar wel het stop zetten van oude leverancier. We zijn van oxxio naar jullie gegaan en jullie zouden het bij oxxio stop zetten. Nu blijkt dat we toch nog nog een heel maandtermijn van januari 2021 moeten betalen omdat er niet op tijd opgezegt is. kunnen jullie dit nog oplossen? Ik hoor het graag vg Nancy

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Snelle & duidelijke overstap

Door de duidelijke en overzichtelijke website alles snell geregeld.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is prima verlopen

Ik heb U de boeteclausule van Budget Energie opgestuurd via de app. Ik hoop deze spoedig van U te mogen ontvangen.

Slecht

Ben zeer ontevreden... Uiteindelijk na overstap na jullie met valse beloften. Nu zit ik aan een contract vast van 5jaar terwijl dat zo niet is afgesproken. Tevens moet ik 300 euro boete betalen omdat ik overgestapt ben naar jullie. Dus zeer ontevreden.

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Niet zo goed

Gebruik gemaakt van jullie overstapregeling, Makkelijk en eenvoudig maar.... ik kreeg een boete van € 200 omdat ik een halve maand te vroeg ben overgestapt??? Ik heb jullie de overstap laten regelen en neem dan ook aan dat jullie rekening houden met de ingangsdatum om dit soort boetes te voorkomen. Gebeld met Essent maar omdat ik een jaarcontract heb, kan er niks aan gedaan worden! Ik ben dus zwaar teleurgesteld!!!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overgang ging zonder enig probleem.

Indiening en afwikkeling als verwacht mag worden.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Slecht! Krijg maar klein stuk opzeg vergoeding terug

Mij was beloofd dat de opzeg vergoeding voor rekening van Essent was. Nu blijk ik 700 euro opzeg vergoeding te moeten betalen en Essent betaalt slechts 250’daarvan terug. ********ij!

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

Heb er spijt van als elke haar op me kop

24 december wordt je lid en 12 januari schrijven ze 188 euro af terwijl de maand 30 dagen nog niet om zijn . Gelukkig kan ik rekenen . Puzzel met termijn bedrag en inhoudings datum

Matig

Medewerker van Essent in bcc lelystad heeft afgesproken dat ik 4 januari de €175 op rekening zou ontvangen. Dit is niet gebeurt. Graag hoor ik bericht hierover.

helder advies

het overstappen is snel ,en gemakkelijk geregeld.

termijn betaling

bij de overstap heb ik jullie gemachtigd om maandliks af te schrijven, nu krijg ik een betalings herinnering!!!

Tegenvaller

Ze beloven dat je een lagere tarief krijgt, en een paar maanden gaan ze de maandelijkse tarief weer verhogen. Hadden net zo goed bij onze oude leverancier kunnen blijven.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch