Zo makkelijk geregeld

Goede info via de telefoon en alles prima uitgezocht

NAATJE

Heb de overstap gemaakt. Mij werd opzegvergoeding beloofd en die krijg ik niet omdat ik een 1 jarig contract heb. Wist ik trouwens ook niet. Een medewerker gesproken zou het veranderen en er staat nog steeds 1 jaar!!!

soepele overstap

De overstap naar Essent is soepel en heel duidelijk verlopen. Duidelijke uitleg en overzicht van nieuwe contracten.

Waardeloos

Ik zou goedkoper uit zijn en nu zijn we er niks mee opgeschoten met de overstap.

Valt tegen

Verkeerd voorgelicht zou geen extra kosten aan vastzitten Nu moeten wij toch helaas bij betalen voor overstap En wat door jullie vergoed word nog steeds niet ontvangen

Vlotte, prettige overstap

Nieuwsgierig naar een kostenbesparing mijn gegevens achtergelaten bij Besparenkan. Dat contact verliep helder en duidelijk waarna de overstap snel geregeld is. Het enige wat me niet lekker zit is dat mijn oude energieleverancier me dan met allerlei kosten opzadelt na jarenlang klant te zijn geweest...

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed verlopen, maar ........

Overstap is tot nu toe prima gegaan. Van mijn vorige leverancier "Budget Energie" heb ik nu een boete ontvangen van € 100,- wegens contractbreuk. Volgens afspraak gaat Essent deze boete aan mij vergoeden. De ontvangen factuur kan ik niet meesturen. Hoe pak ik dit aan. In afwachting van uw reactie, een vriendelijke groet, Coby Molenaar

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ben wederom voorgelogen door jullie medewerkers

Heel slecht er werd gewoon tegen me gelogen over de boetes die ik zou krijgen

Goed geregeld

Alles ging zoals behoren

Goed geholpen

omdat het zo goed is

omdat ik goede ervaring met Essent heb

slecht

Er werd mij door de verkoper verteld dat ik €30 minder zou gaan betalen voor 5 jaar... Maar nu moet ik zelfs €10 meer betalen dan bij mn oude leverancier. Dus in plaats van €78 nu ruim €110,-! (Bij Vattenfal betaalde ik €91,-) Ik voel me erg bedonderd!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap op zich ging goed.

Jammer dat ik de beloofde korting die op mijn rekening gestort zou worden nog niet heb gekregen. Begin dec 2020 kocht ik een printer bij BCC. Daar liep iemand van Essent en hebben we ons laten overhalen een contract aan te gaan. Omdat er weinig printers te koop waren in die periode heb ik een duurdere moeten kopen dan ik van plan was. Maar, met de korting in het vooruitzicht heb ik hem toch aangeschaft. Ik hoop dat het binnen niet al te lange tijd goedkomt.

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Goed maar zit met een vraag heb me jaarafrekening gehad van budget energie klopt het dat jullie ze 100 euro overstap kosten hebben betaald vg j.Kroonenburg

HET IS GEWELDIG

IS ER WAT EVEN BELLEN ZEER VRIENDELIJK AAN TELEFOON GEEFT OOK NIET OP OPLOSSING KOMT ER ALTIJD WEL BEN ECHT TEVREDEN MOOI DOOR GAAN KAN GEEN 10 GEVEN HEB IK ZELF NOOIT GEHAD DUS KAN JE HET NIET DOOR GEVEN

Kado

Fijn om weer een kado te krijgen, maar nu voor air mails gekozen .want de vorige keer chocolade besteld maar nooit aangekomen Groetjes

Tot nu toe goed

Aanmelden ging vlot

• De wijze waarop het contact is verlopen

Weer terug van weg geweest. Fijn gevoel!!

Na een korte uitstap naar een andere energieleverancier weer terug. Overstappen was in beide gevallen zonder problemen. Vertrekken en terugkomen was eenvoudig. Reden van switchen is toch om ook gebruik te kunnen maken van extra kortingen die nieuwe klanten nu eenmaal eerder krijgen dan bestaande klanten.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goede wijn behoeft geen krans :-))

Uitstekende service. Totaal geen problemen bij overstap. Contact met Essent medewerker prima en netjes verlopen. Ga zo door. Werkelijk goed. Met vriendelijke groet, H.Kerkhoff.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Leuk voor een kado te krijgen

Alle jaren bij Essent dat is goed toch

zeer goed geholpen

slecht

Zien geen kans mijn meter uit te lezen terwijl mijn slimme meter op ingesteld is!!!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Deurverkoper lokt met niet reële prijzen

De deurverkoper van Essent heeft mijn jaarverbruik stroom en gas ingevoerd op de iPad en toonde een zeer aantrekkelijk maandbedrag van 120euro per maand. Hierop heb ik besloten naar Essent te gaan. Sinds 29 december krij ik via jullie gas en elektra en op deze dag zijn meterstanden uitgelezen. Nu krijg ik vandaag een automatisch bericht dat maandbedrag verhoogd wordt van 120 naar 170 euro per maand!!!! Dit is bijna een stijging van 150% binnen 1 maand. Zeer teleurgesteld dat je aan de deur zo voor de gek gehouden wordt met surrealistische maandbedrag en kortingen, enkel om klanten te lokken. Zeer triest...

Soepel

Essent betrouwbaar , betaalbaar zeker voor bejaarden ( 1934 Vr. 1935 M

Wij hebben nimmer een beroep hoeven te doen op de dienstverlening van Essent. Maar wij zijn er vast van overtuigd dat indien "" de nood aan de man"" is dat wij volvertrouwen kunnen rekenen op de dienstverlening van ESSENT. Daarom kunnen wij met alle rust leven omdat wij verzekerd zijn van energie en ga.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch