Verrassing achteraf

Er is mij verteld dat er slechts twee boetes van €50 euro opgelegd zouden worden. En dat deze vergoedt worden door Essent. En een €200 cashback. De cashback komt pas over een jaar, beetje tegenvaller. Zeker nadat ik daarna de aanbieding van 3 jaar contract en €300 cashback zag. Zit nu aan een 5 jarig contract vast met €100 euro minder. Daarbij vordert ook de vorige leverancier (woonenergie) de door hun vergoedde boetes van €125,00 per stuk terug na een looptijd van 2 jaar en 4 maanden. Voel me toch wel tekort gedaan.

Alles is goed geregeld.

Alles is geregeld zoals was afgesproken

Snelle overstap. Goed geregeld

Goed geregeld

Goed geregeld

Overschakelen

Wij hebben er niks van gemerkt, alles doet het goed

Goed !

Een vriendelijke medewerker was aan de deur . Alles was zo geregeld

Alles liep goed!

niet eens met maandbedrag

Ik ben overgestapt omdat mijn vorige leverancier ineens het maandbedrag verhoogde, terwijl ik daarvoor met de eind jaar afrekening nog geld had teruggekregen en met de huidige goedkope energie prijzen leek mij dat niet correct. Ik had met jullie een maandbedrag afgesproken en dat is na 1 maand met 50 euro verhoogd, enkel en alleen omdat de vorige leverancier voor de laatste maand een extreem hoge afsluitingsrekening heeft gestuurd. Ik heb door omstandigheden wel meer energie verbruikt als gebruikelijk, maar toch vind ik het niet correct dat u meteen met maar liefst 50 euro verhoogd.

• De wijze waarop het contact is verlopen

afsluiten ging goed, benaderd door Essent!

Vervolgens te laat opgezegd door Essent bij vorige leverancier

Alles prima geregeld

De overgaan naar Essent is soepel verlopen. Alleen kan ik niet vinden waar ik de boete kan terug vragen. De boete van Vattenfall bedraagt 100 Euro 50 voor gas en 50 voor elektra. Kunt u het zo doorgeven of mij mailen hoe ik het moet doen?

• De wijze waarop het contact is verlopen

mijn ervaring met Essent is goed geweest daarom ben ik terug gekeerd

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nog geen ervaring met Esent,nieuwe klant.

Is afwachten....

Zie hieronder

Beste mevrouw, mijnheer, De mijnheer die mij benaderd heeft om over te gaan van Eneco naar Essent, was een uitstekende snelle en duidelijke prater. Dat heeft er bij mij wel voor gezorgd dat ik over ben gegaan naar Essent , maar het lange gesprek niet helemaal terug kon halen. Wel weet ik dat hij mij vertelde dat ik ipv op 56 e naar 54 e zou gaan, dat is nu 58 e geworden. Verder was er voor mij natuurlijk ook wel werk aan de winkel mbt account invoeren etc. En ook de looptijd begrijp ik niet goed...Het begrip vastvtarief ook niet.

Ik voel me genaaid.

Ik vind dat ik niet voldoende ben ingelicht. Ben veel meer geld per maamd kwijt en moet super veel geld terug betalen.

Redelijk tot goed

Vrij goed in het doorsturen van email helaas niet bereikbaar via telefoon tevens kan ik mijn nieuwe energie tarieven niet zien. In mijn essent.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik ben net overgestapt er wordt niks gevraagd en gelijk de tweede maand wordt het bedrag al aangepas

er wordt niks gevraagd er irritant.

niet goed

moest zelf meter uitlezen weet niet wanneer de afrekening komt van het vorige contract kon het ww niet goed krijgen hoogte bedrag klopt niet 3 € permaand !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! enz

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Behulpzaam, rustig, goede uitleg.

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Zonder problemen is het overgezet

Het afsluiten van het contract ging heel soepel aangezien alles duidelijk werd uitgelegd. Daarna is het overzetten naar Essent zonder problemen verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Blijkt dat onder valse voorwendselen de overstap gemaakt heb.

Helaas, mooie woorden door de verkoper van Essent. Volgens de verkoper als ik een contract afsluit bij Essent gaan voor de eerste 2 jaar naar €142,00 per maand. Bij Greenchoice zaten wij op € 164,00 per maand. Nog geen maand verder wordt de maandelijkse termijn door Essent aangepast naar naar € 172,00. Dat is nog eens een goed verdienmodel. Ik teken hiertegen dan ook duidelijk bezwaar aan. Dit is onder valse voorwendselen een klant binnen halen, ik heb van deze overstap helaas nu al spijt. Zal deze werkwijze ook verder verspreiden op de diverse kanalen en zal niet lang als klant bij Essent blijven. Met dank aan Essent

Redelijk

Ik vind de app van Essent niet duidelijk.Mis gegevens die wel in de Eneco app staan zoals mijn verbruik vergelijken met bijv. een ander gezin bestaande uit twee personen. Ook heel vervelend dat je na het overstappen nog een hoge rekening afrekening krijgt van vorige leverancier.

Keurig netjes geholpen

Hoop dat het verder ook goed gaat heb nog geen ervaring met U bedrijf We wachten af tot nu toe alles netjes verlopen Met vriendelijke groet

• De wijze waarop het contact is verlopen

wil graag mijn opzegvergoeding aanvragen maar die pagina doet t niet. Hoe kan ik het nu aanvragen?

Geen problemen

Alles rustig en goed verlopen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch