Een goed begin!

Overstap is goed geregeld volgens afspraak, goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Communicatie kan iets beter . Benoem waar het over gaat en laat meer ruimte voor andere mogelijkheden Invullen enquête ging niet probleem loos

ok

ok. meer invormatie over de overstap vergoeding dit zou direkt geregeld worden .nu achteraf.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Account is nog niet geactiveerd, na 2btelefoontjes. Maar wordt altijd netjes te woord gestaan. Tevens verwacht ik nog de betaling van de boete.

• De wijze waarop het contact is verlopen

snel geregeld en goed tevreden

Alles goed geregeld!

Het omzetten van zakelijk naar particulier ging telefonisch heel netjes. Top!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Lang geleden al klant geweest, een goeie service

Goeie service!!

Niet goed

Ik werd gebeld vanuit een recall nadat ik had besloten over te stappen naar een gunstigere partij. Door het gesprek besloot ik alsnog bij Essent te blijven oa door de meer milieuvriendelijke insteek. De medewerker vroeg mij op welke naam hij het contract kon maken. Omdat mijn partner Charu Gal Weiler en ik Merijn Oudheusden net uit elkaar zijn zei ik hem C.G.Weiler. Zij blijft nl in het huis wonen en vindt het fijn dat ik sommige praktische zaken blijf regelen. In dat cruciale moment, vertelde jullie medewerker niet dat bij deze overstap dan de kosten van 250 betaald moeten worden ad andere aanbieder. Hij vertelde zelfs dat die kosten voor Essent waren. Ik heb hier contact over gehad maar nog niets terug gehoord van jullie. Ik vertrouw erop dat jullie je verantwoordelijkheid nemen in deze zaak en de kosten van de overgang aan mij overmaken. Mocht u meer informatie nodig hebben, dan kunt u mij bellen op 06 1993 6028.

• De wijze waarop het contact is verlopen

de hulp bij overstappen was prima wat bettreft de volgorde de regels

mijn ervaring achteraf was teleurstellend, ik was er van uitgegaan dat me een keurige welkomst korting cq leuk kado( tablet of zoiets) het enige was dat men mij zei dat de overstapvergoeding vanvorige leverancier(ook essent(zakelijk)zou worden vergoed. dat bleek mij later geen 2 x 75 euro maar 2 x 50 euro zou zijn.. dat al nog moeten gebeuren. maar nu bleek mij dat vrijwel bij elke andere leverancier dit normaal is en men dan ook nog een welkomst kado krijgt..dus eigenlijk hoop ik dat dit nog wordt gedaan, ben al meer dan 45 jaar bij essent(cq vorige egd etc.

geweldig

Ik ben blij dat ik terug klant ben bij Essent

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nog te vroeg om te oordelen.

De overstap zelf is goed gegaan. Nu nog de eerste periode zien of alles naar wens verloopt!

Helemaal prima

Goed meedenken en prettig contact.

Alles duidelijk geregeld

Vind wel dat de boete lang duurt met terug betaling

Erg Goed

Goed en snel

Tevreden.

Na jaren trouwe klant van Eneco te zijn geweest heb ik onlangs toch de overstap naar Essent gemaakt. Over de service ben ik tevreden, over de verbruiksmanager wat minder. Bij Eneco waren hier veel meer dingen in te zien zoals de opbrengst/teruglevering van mijn zonnepanelen. Hopelijk wordt dit bij Essent binnenkort ook mogelijk.

Probleemloos

Ik stap ieder jaar over een normaal moet ik altijd nog wel een keer bellen of chatten, ditmaal probleemloos verlopen.

Valt tegen

Ik zou de overstap boete vergoed krijgen dat is nog niet gereageerd en ook nog niks over gehoord

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Uiteindelijk een sigaar uit eigen doos

Qwa service alles goed en netjes verlopen, maar uiteindelijk is het allemaal een sigaar uit eigen doos. Er word de klant niet verteld dat je in de nieuwe maand behalve de eerste betaling moet doen, dat dit dan ook samenvalt met de boete en eindafrekening van de laatste 2 weken(dus in januari betaalde ik ipv minder het dubbele maandbedrag). Ook word er verteld dat Essent de boete direct zou overmaken, echter word dit binnen 4 maanden terug gestort.

teruggave

Nog geen bericht over mijn afkoop. Ik kan nog niet beoordelen of ik essent aanbeveel

Geen klacht nog

Makkelijk en vloeiend overgestapt

Kreeg een goede aanbieding van Essent die goedkoper is als mijn huidige leverancier dus keuze was snel gemaakt. En Essent zorgen ervoor dat de overstap,zonder gezeur van mijn huidige leverancier,snel geregeld was. Nu nog even een jaar aankijken dan kan ik pas echt mijn mening geven maar het maandbedrag scheelde aanzienlijk

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zonder enig probleem overgestapt.

Hebben zonder enig probleem overgestapt. Begon met een zeer vriendelijke man aan de deur. Deze heeft ons alles goed uitgelegd en de financiële voordelen voorgelegd. Wij zijn akkoord gegaan en getekend. Daarna is alles zonder problemen de overstap gelopen. Ook de overstap boete was snel geregeld.

Geen problemen ondervonden

Tijdens de overstap geen negatieve ervaringen ondervonden

• De wijze waarop het contact is verlopen

Goed verlopen, behoudens de lange wachttijd voor de teruggave van de boete van de vorige leverancier

Zie boven.

Goed .