overstap ging vlekkeloos

• De wijze waarop het contact is verlopen

het is allemaal goed verlopen

het ging heel goed en probleemloos ik ben zeer tevreden met de overstap

Mijn ervaring is goed

Ik wacht nog wel op het terugkrijgen van de boete van 250 die ik van ENECO heb gekregen. Vanzelfsprekend speelt dit ook mee met mijn klanttevredenheid.

Alles prima geregeld

Tot zover verloopt de overstap naar Essent vlekkeloos. Ik merk er nauwelijks iets van.

Vlot en vlekkeloos verlopen

Vlot en vlekkeloos verlopen

Geen volledige informatie

Na de overstap eindafrekening van vorige energieleverancier. Hierop stond buiten de boete van €250 nog een boete voor contractbreuk van €150. Contract was 3 jaar en naar 1 jaar naar Essent. Hier niet juist over ingelicht. Voel mij nu belazerd. Wat kan Essent hier in betekenen voor mij. Gr R Blomsma 9407 JC 38 Assen

Prima geregeld

Alles is vlekkeloos verlopen

• De wijze waarop het contact is verlopen

makkelijk aan te laten sluiten

Het is alleen "jammer/vreemd"dat je je "kadootje", voor mij E65 eenmalig, pas na ! jaar krijgt... als ik het vergeet..? krijg ik het dan alsnog of... gaat het gewoon over.. Dat ia de vraag. Verder prima geregeld .

Ben gewoon bedonderd

Er wordt voorgerekend hoeveel je zou moeten betalen per maand aan de jaarafrekening. Dan wordt er berekend dat je € 85 per maand zou moeten gaan betalen. Dan het bedrag op € 100 laten zetten zodat je aan het eind van het jaar niet voor verassingen kom te staan en veel bij moet betalen. Nu is de overstap definitief en krijg je bericht dat je €117 per maand moet gaan betalen. Ben ik duurder uit dan waar ik zat. Ik voel me flink bedonderd en dan zeg ik het nog heel netjes.

Ervaring is goed

Prima verlopen, wordt goed op de hoogte gehouden, contact verloopt heel goed, 1 minpuntje, de vergoeding en uitbetaling van de eindnota van de vorige leverancier kan tot 4 maanden duren, dat vind ik wel lang eerlijk gezegd

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik had te hoge verwachtingen

Ik deed eerst de check online en kwam uit op een maandbedrag van 24 euro ik krijg een bevestiging waar 29 euro op staat toen belde ik essent zegt de medewerker dat mijn maandbedrag ong 20 euro is ik zie elke maand 29 euro door essent worden afgeschreven vaag verhaal

• De snelheid waarmee dit is geregeld
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Niet goed.

Kan vanaf moment van overstappen mijn verbruik niet meer zien en dus ook niet opvolgen via de verbruiksmanager.

Teleurstellend

Na het overstappen naar Essent kreeg ik nog de jaar afrekening van mijn vorige leverancier waar ik nog eens 180 euro moest betalen. Nu had ik beter bij mijn vorige leverancier kunnen blijven.

Niet zoals afgesproken

De afspraak was dat ik minder ging betalen maar nu betaal ik nog 7 euro meer terwijl ik duidelijk heb gezegd dat ze uit moesten gaan van 1500 kub gas is die persoon toch uitgegaan van 1050 ik vind dit misleidend en voel mij een beetje beetgenomen in deze terwijl er zelfs nog geen kado is aangeboden dat ik daardoor zou zijn gaan overstappen ik zou graag zien dat u beter personeel aan de verkoop telefoon zet want ik vind mij nu wel beetje in de boot genomen

Niks mis mee

Alles prima, alleen de verbruik app, dat daar de laatste drie dagen niet op aangeven kunnen worden is erg jammer. Bij Oxxio kon dat wel nml. ,

Goeie ervaring

Goeie overstap. Alleen kreeg ik maar geen mail van mn oude energieleverancier. Na een telefoontje was alles duidelijk

Alles voor 100% goed gegaan

Super top

Als het zo blijft... Alles topi

Prettig geregeld allemaal

Alles goed geregeld!

• De wijze waarop het contact is verlopen

zeer correcte behandeling en afhandeling

De overstap ie geregeld door een jonge man uit Deventer met een mooi verhaal, ik: kom langs en leg het me uit en dat is ook gebeurd. De rest volgde keurig vanzelf tot op de dag vandaag

Prima geregeld.

Fijn geregeld en geen problemen ondervonden. Keurig!

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is perfect geregeld door Essent.

Essent is een stuk goedkoper dan mijn vorige leverancier.

Alles is goed verlopen

Goed verlopen.

Redelijk goed

Ik heb 2 keer een contract gekregen de eerste via een verkoper aan de deur en de tweede via Essent zelf waarbij de eerste beduidend goedkoper was als de definitieve De overstap is denk ik wel goed gegaan bericht gehad van beide leveranciers Het telefonische contact met Essent was goed.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

Tot nu toe is alles vlekkeloos verlopen, en heb ik geen klachten.

Zeer snelle en correcte berichtgeving. grondige uitleg over de inschrijving, het contract en de voorwaarden, alsmede een goed prijzenoverzicht. Heb volle vertrouwen in de leveringen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch