Valt tegen

Rond 6 januari telefonisch afgesproken dat de eerdere afspraak wat hoogte van het voorschot bedrag alsnog op € 10 zou worden gesteld, toch werd 3 weken later ?€ 15 afgeschreven.. Verder is het vreemd dat u op mijn mail adres benadert en ik vervolgens naast mijn naam ook mijn emailadres moet invullen!!

Alles goed geregeld....maar

Het is allemaal vlekkeloos verlopen. Het is alleen ik heb geen jaar afschrift ontvangen. Niet van eneco maar ook niet van essent? Kan dus niks controleren ivm betalingen/teruggave. Hoor graag van u. Groet willem krousen.

Teleurstellend

Ik ben overgestapt naar jullie omdat jullie goedkoper zouden zijn. En ik kosteloos kon overstappen. Nu moet ik een boete betalen aan budget energie. Jullie hebben per mail aangeven dit te vergoeden. Maar ik vind het verbazingwekkend dat dit 4 maanden duurt voordat ik pas het geld van de boete van jullie terug krijg

• De wijze waarop het contact is verlopen

alles i sdoor elkaar gehaald. Niets ging goed en 4x bellen was nodig.

Contractovername was een drama. Verkeerd EANnummer. Degene die verhuisde werd aangesloten en weer afgesloten. Later heef de helpdesk dit vriendelijk hersteld maar het was een enorme hoeveelheid werk.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Geen klachten van ons in plaats harkema.

En hier is alles goed en ook nog is het perfect.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Slecht afronding Energiedirect en overname doorEssent

Ik constateer dat ik over de maand januari extreem hoge bedragen aan gas en water kwijt ben. Dit komt doordat energie direct 2x een contractbreuk boete ad € 100,00 in rekening brengt en tegelijkertijd een eindafrekening. De afkoopboete komt voir rekening van Essent. Graag per omgaande deze € 200,00 terugstorten op mijn bankrekening.

• De wijze waarop het contact is verlopen

ik ben al jaren klant van Essent, en ben zeer tevreden

Er is een misverstand ontstaan omdat ik per 1 januari van zakelijk naar privé ben gegaan. Ik ben dus niet echt een nieuwe klant. Maar zo word ik wel benaderd. Ik hoop nu als prive persoon ook elke maand een overzicht te krijgen van wat ik gebruikt heb en vanwege mijn zonnepanelen teruggeleverd heb.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.

Overstappen was snel geregeld

Het overstappen was simpel

vriendelijk

ik ben te kort klant om een goed overzicht te hebben over jullie.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles volgens afspraak prima geregeld

Was bij Vattenfall en was het gedoe met fossielvrij zat (is onmogelijk)

• De wijze waarop het contact is verlopen

Blij dat een bekende aan de deur kwam

Ik twijfelde al of ik een goede keuze had gemaakt met het telefonisch overstappen wat ik in 2019 had gedaan. het was erg prettig dat er vorig jaar iemand aan de deur verscheen met advies. Alleen heb ik nog vragen met het feit dat ik als nieuwe bewoner wordt gezien daar ik ben over gestapt. ik hoop dat dit geen probleem is.

goed geregeld

goede service conform afspraken

probleemloos geregeld

ik vind het vreemd dat ik word gezien als een nieuwe klant ik ben van een zakelijk contract omdat ik mijn bedrijf moest stoppen door corona.en ben weer naar particulier gegaan maar ik ben al 50jaar bij Essent dat mogen ze wel eens waarderen.

niet fijn

ze beloven vanalles volledige teruggave van mijn boete maar ik krijg waarschijnlijk de helft maar terug..ik hoor hele maal niks meer van jullie

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Matig

Matig

Niet helemaal gelukt!!

Door geen rekening te houden met de opzegtermijn bij Vattenfall zijn wij € 100,00 cashback misgelopen. Hier zijn wij zeker niet blij mee!!! Erg onhandig en niet klantvriendelijk!!

Aanvraag verliep goed

Alleen door storing hadden jullie mijn meterstand pas op de 18de opnieuw gevraagd. Terwijl overstap op de 7de van Januari 2021 heeft plaatsgevonden waardoor geleid heeft dat ik januari zowel bij julie als bij bij woonenergie januari had moeten betalen hier was ik niet op voorbereid! Jammer.

Goede en snelle service

We hebben dit jaar ons allereerste 'eigen' huis gekocht. Het aansluiten van gas en energie ging erg makkelijk. Fijne service en een goede, vriendelijke uitleg van de helpdesk. Erg fijn dat er goed wordt meegedacht met de situatie, en het pakket daarop wordt aangepast!

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles is netjes verlopen.

de overgang van de andere energieleverancier naar essent is netjes verlopen.

Ging prima

Geen problemen met overstappen

Prima geregeld.

Overstap is prima verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Gewoon goed gegaan, zonder problemen

Overschrijven ging bijna ongemerkt, prima.

prima verlopen

Het overstappen is prima verlopen. We hebben geen klachten.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Best tevreden maar ik heb mijn boete van de vorige leverancier nog niet terug.

Ik ben best tevreden maar ik zou graag duidelijkere informatie willen hebben over hoe ik de overstapboete terugkrijg. Momenteel word ik gestuurd van het kastje naar het muurtje

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch