Ik heb Essent gebeld met de vraag dat ik omdat ik ben overgestapt van Engie naar Essent in dec 2020 en Jan 2021 900euro kosten moet betalen waarvan 150euro boete die betaald Essent blijft 750euro over ? Ik heb jaarafrekening Engie 158.00euro bijbetalen december 148euro betaald 26dec 2020 aan Engie termijn bedrag . Eindafrekening 11Januari bijbetalen 458.00 incl. 150euro boete. Januari betaald 145euro aan Essent. Engie zegt ja het klopt allemaal,vraag Essent wat er hier mis is en die zegt ja dat moet u met Engie uitzoeken? Had gehoopt op iets meer begrip ik heb WAO en kan dit allemaal niet zo maar even ophoesten. Enig idee wat ik hier mee kan? Gr W.M VOGEL
Soepel geholpen
Zeer ontevreden en blij dat ik terug ga naar Eneco Jullie hebben mij onder valse voorwendselen gelokt en na mijn klacht heb ik ook nooit meer iets terug gehoord. Gewoon weg schandalig
Hoe zit dat?
Het name een negatieve ervaring met de manier waarop mijn vorige energieleverancier (Vattenfall) met de overstap is omgegaan. Maar ik vind het ook nogsteeds erg kwalijk dat "MijnEssent" al een maand uit de lucht is.. Ik kan nog niets controleren over mijn contract met/bij Essent.
Hoi Essent kan nog niet veel over jullie zeggen.ben nog maar net bij jullie. Wel verwacht ik dat mijn vergoeding overstap, zo snel mogelijk weer op mijn rekening komt. Ben namelijk arbeidsongeschikt verklaard. dus niet meer veel geld inkomen per maand dus ik wacht rustig even af Mvg j.j. Kelders
De overstap ging goed tot ik een afschrift kreeg van de vorige leverancier . Daar ik eerder over ben gestapt dan de planning was, is mij door een medewerker toch op het hart gedrukt dat de overstap kosten door Essent betaald zouden worden ook al was er sprake van een contractbreuk . Toch moet ik de overstap kosten zelf betalen . Ik ben niet zomaar naar Essent overgestapt , dit heb ik gedaan omdat de voorwaarden beter waren . Teleurgesteld in de toezegging van de medewerker en nu in problemen omdat mijn bijstandsuitkering dit grote bedrag van 250 euro niet kan hebben . Doordat Essent het (nog )niet heeft betaald heb ik helaas geen budget meer over . Dat is ronduit teleurstellend en ik hoop dat dit door jullie grote energie bedrijf voor mij word opgelost bij budget energie . Graag ontvang ik hier ook een bevestiging van .
Ook al telefonisch gedeeld deze week. Zou aantekening van worden gemaakt. Blijkbaar hier nog niet terecht gekomen. Ik ‘moest’ overstappen want dat zou me per maand behoorlijk wat schelen. Alles cijfers gedeeld en op basis daarvan kwam ik op maandbedrag 220. Ik denk, ben verstandig en zet op 250. Liever iets terug dan bijbetalen. Nog geen maand verder schroeft Essent maandbedrag op naar 266. Na nog geen maand!!!!
ik had duidelijk begrepen dat Essent de boete voor overstappen voor haar rekening zou nemen. Dat is dus niet gelukt. Dat was voor mij de doorslaggevende factor om voortijdig over te stappen
Eind vorig jaar zou ons nieuwe contract ingaanvan een zakelijk contract naar een particulier contract echter waren ze vergeten om de naam aan te passen, dit hebben wij later aangegeven dat we dat veranderd wilden hebben, dat is toen gedaan maar dat betekende dat we een ander contract kregen. Van die 6 dagen dat we dat verkeerde contract hadden hebben we een eind afrekening gehad, en koste ons 190 euro omdat het 6 winterdagen betrof, een paar dagen later werd het nieuwe voorschot afgeschreven ook weer 190 euro dus door jullie fout werd er in 1 maand dubbel afgeschreven echt belachelijk. Zonder dit vermeld te hebben.
De start is helaas niet goed begonnen en ik ben er eigenlijk nog steeds niet tevreden over. Vanaf dag 1 worden er dingen beloofd/gezegd die niet nagekomen worden.. Ik zou vorige week teruggebeld worden , ook dat is nog niet gebeurd, vind het heel jammer dat het zo moet. Heb helaas een contract voor 3 jaar. Die maak ik wel vol, maar dan houd het ook op. Heel erg jammer en ik zou jullie ook niet aanbevelen bij andere mensen, sorry
Stap ik over naar jullie vanwege het lage termijn bedrag ,durven jullie daarna het bedrag aan te passen naar een hoger termijn bedrag dan mijn vorige leverancier.
Automatisch voorschot verhoging met een vergelijking verbruik van heel ander pand in 2016! In Coronatijd moet men horeca niet verder in de kosten steken die er niet kunnen zijn door devaluaties horeca!
Ben al jaren klant bij jullie
Tijdens mijn ziekte, verward, opname ziekenhuis ben ik gebeld en heb ik zonder mij bewust te zijn een overstap gemaakt. Ik heb mijn mail lang niet kunnen lezen. Door mijn zus, werd ik opmerkzaam gemaakt op het bovenstaande en was ik zeer onaangenaam verrast. Ik moet nu een hoge boete betalen € 250,-- omdat ik binnen 4 maanden overgestapt ben van mij eigen leverancier naar jullie. Ben zeer boos.
netjes geregeld
Een contract afgesloten. Meteen een mail ontvangen wat ik als zeer prettig heb ervaren. Gebeld met de klantenservice om te vragen of ik nog iets moest doen voordat het contract inging. Duidelijk en snel antwoord ontvangen. Zelf niks meer moeten doen. Super!
Iedere keer weer genieten
De duidelijkheid waarmee ze te werk gaan. De vragen die je stelt die duidelijk worden beantwoord. Eigenlijk zitten wij vanaf het begin van ons huwelijk (ruim 50 jaar geleden) al bij Essent/voorheen de Gazo. En wij hebben ook niet het idee om nu nog van leverancier te gaan veranderen. Ook omdat je bij langdurig lid zijn van Essent voordelen opbouwt.
Al jaren lang is Essent mijn leveransier van gas en electra. altijd is essent meedenkend. Doordat ik jarenlang klant ben heb ik kortingen en dat scheelt in de portemonee.
ben al jaren klant, heb geen probleem een zeer te vredehied opalle gebieden binnen ESSENT
Geachte dame/heer., Met ingang van 23 december zijn wij overgegaan van Vattanfall naar Essent. Uw bevestiging onderstaand. Vattenfall blijft echter het maandbedrag van 116.37 factureren en dreigen met incasso. Kortom heb ben wij nu 2 energie leveranciers ? U (ESSENT) ZOU DIT ALLEMAAL REGELEN !! Naam E. Vooijs Klantnummer 0172361610 Telefoonnummer 0628151969 E-mailadres [email protected] Correspondentieadres Klinkerweg 39 Postcode en plaats 1033 PJ AMSTERDAM Voorkeurskanaal correspondentie E-mail Producten Product Groene Stroom Zeker Extra Ingangsdatum overeenkomst 23 december 2020 Einddatum overeenkomst 22 december 2025 Looptijd overeenkomst 5 jaar. Na afloop automatisch verlengd op basis van flexibele looptijd (onbepaalde tijd) tegen het op dat moment geldende variabele tarief. Dit tarief wordt voor het einde van de looptijd van de overeenkomst aan u gecommuniceerd. Product Gas Zeker Extra Ingangsdatum overeenkomst 23 december 2020 Einddatum overeenkomst 22 december 2025
Goedendag, ik ben nu lig geworden bij Essent, wat mij prima bevalt. Wel vind ik het jammer dat ik niet al vrij snel gebruik kan maken van de cadeaubon welke mij belooft is bij de overstap. Ik had graag een BOL.com bon gekozen, omdat ik dan een leuke aanschaf had kunnen doen.
Goed geregeld en als vanzelf.
Vroeger jaren bij Essent geweest ,de laatste jaren zwervende. Wel teleurstellend dat ik bij NLE een dikke boete moest betalen voor het “ overstappen”! Maar liefst 150€,jammer!