Was allemaal snel en goed geregeld afspraken zijn netjes nagekomen
We zijn erg goed geholpen, en de overstap was moeiteloos.
Tot nu toe voldoende alleen jammer dat de app het steeds niet doet.
Overstap is goed en volgens afspraak geregeld
Geen klachten, bij verandering van ingang contract werd ook super geregeld
Goede uitleg aan de telefoon prima geholpen top
Ik werd gebeld door een tussenpersoon met de mededeling dat ik te veel voor mijn energie betaal en of ik wilde overstappen. Het bedrag werd duidelijk lager, dus dat wilde ik wel. Alles ging soepel. Ik moest een ‘boete’ betalen bij het energiebedrijf waar ik hiervoor zat, maar deze boete wordt door Essent terug betaald. Dus ik ben tevreden.
Ah helemaal top! Houd je straks wanneer onze verbruiksmanager+ app het weer doet ook jouw verbruik maandelijks in de gaten? Zo weet je 100% zeker dat je niet voor verassingen komt te staan bij jouw jaarafrekening. Groetjes, Danisha
ik ben zeer tevreden over jullie en ook zeer tevreden hoe ik te woord ben gestaan door jullie ik zou zeggen ga zo door
Dankjewel voor deze lieve woorden Wilma! We gaan zeker ons best doen om dit zo aan te houden :) Groetjes, Danisha
nvt
Dankjewel voor je reactie Joop! Welkom bij Essent :)
Zeer goede ervaring met n medewerker...werd snel geholpen...persoonlijke ongedwongen service. Snel geregeld en duidelijk
Bedankt voor de mooie 10 Arjan! :)
De essent app en het uitlezen vande slimme meter loopt nog niet vlotjes.
Bedankt voor je review! Begrijpelijk dat je wenst dat de app gewoon volledig werkt. Er is zojuist een update beschikbaar gekomen. Wellicht werkt dat? Je mag altijd contact met ons opnemen als je problemen blijft ondervinden. ( Telefoonnummer: 0900 - 1550 ) Groetjes Michelle
Netjes geregeld. Had een 10 geweest als we niet zelf onze opzegvergoeding moesten indienen. Die overigens wel is toegezegd.
Hoi Erika, Bedankt voor de mooie review en de 9! Fijn dat de opzegvergoeding is toegezegd! Groetjes Michelle
geen problemen ervaren bij overstappen
Bedankt voor de mooie review! :)
simpel om over te stappen, nog geen spijt van!
Bedankt voor de mooie review en de 10! Daar doen we het voor. :)
Ik ben zins 1972 klant toen nog Limagas en dan bij alle overnames ook klant gebleven, Altijd heel tevreden geweest, maar extra korting voor oude klanten zou ook eens leuk zijn.
Hoi Herman, Bedankt voor je review en de mooie 10! Dit waarderen wij enorm. En al klant sinds 1972! Wat een mijlpaal! Voor onze trouwe bestaande klanten hebben wij ook leuke extra's! Je mag altijd contact met ons opnemen om te kijken naar de mogelijkheden. ( Telefoonnummer 0900 - 1550 ) Groetjes Michelle
De overgang, is na een wat moeilijke aanloop van zakelijk naar privé, probleemloos verlopen. Wel is de betaalde boete van € 100,- nog niet terugbetaald. Dus het is goed maar nog niet af.
niks van gemerkt deze overstap het enige dat we er van gemerkt hebben is dat een andere leveranciers de ekening stuurt
All t went fine
Alles is makkelijk te bekijken in de app. Daardoor kan ik mijn dagelijks verbruik zien en een advies over mijn termijnbedrag. Heel fijn!
ZORGENLOOS
Dat is nog eens een mooie review! Bedankt voor de 10! Groetjes Michelle
Ha Gerard, Bedankt voor de mooie 10! Hier doen we het voor. :) Groetjes Michelle
Na bijna 3 weken kan ik nog steeds niet mijn wachtwoord wijzigen en mijn termijnbedrag aanpassen. Jullie site is waardeloos! Ik heb intussen al meerdere pogingen gedaan en meerdere telefoontjes gepleegd. Om klant te worden is allemaal geen probleem; dat is goed geregeld. Maar jullie zijn ook verantwoordelijk voor het vervolgproces. En dat is zeer slecht geregeld! Als ik op dit adres niet tijdelijk zou wonen, was ik direct overgestapt naar een andere energieleverancier!
Bel mij terug 0657101202
Goed en netjes geregeld. Hierbij wil nog even het boetebedrag doorgeven van Delta. Dit bedrag komt op € 250,00
Bedankt voor de mooie 10! Daar doen we het voor. :) Betreft de opzegvergoeding; Je mag je aanvraag + een kopie/foto van de bewijslast(eindafrekening waar de boete op staat) mailen naar [email protected]. Binnen 14 kalenderdagen na het indienen ontvang je een bevestiging per e-mail met de uitkomst van de aanvraag!
4 maanden wachten op de overstap vergoeding. Is niet vooraf gemeld. Contract van 5 jaar. Niet vooraf gemeld. Als dit vooraf bekend was, was ik niet overgestapt.