erg makkelijk

Proces van contract overzetten van mijn vrouw naar mij is soepel gegaan.. Het ging dus alleen om een tenaamstellingswijziging van het contract i.v.m. installatie van zonnepanelen en teruggave van de btw

Teleurstellend.

Onlangs heb ik gebruik gemaakt van uw overstapservice. Toen ik de bevestigingsmails ontving, bleek dat ik ook nog bij u stond geregistreerd als afnemer van mijn vorig adres (waar ik al ruim 6 jaar niet meer woon). Ik heb hier telefonisch contact met een Essent-medewerker over gehad, die mij verzekerde dat dit gecorrigeerd zou worden. Deze week werd echter zowel voor mijn huidig adres als voor mijn vorig adres een voorschot van mijn bankrekening afgeboekt (dubbelop dus). Er was dus nog niets gecorrigeerd! Heb hier gisteren telefonisch contact over gehad met een andere Essent-medewerker die mij ook verzekerde dat deze kwestie opgelost zou worden en dat ik, op mijn verzoek, een bevestigingsmail van ons gevoerde gesprek zou ontvangen. Dit is nog niet gebeurd en het teveel afgeboekte bedrag heb ik ook nog niet terug ontvangen. Ik vind dit zeer slordig en hoop dat dit z.s.m. opgelost zal worden.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

overgang goed totdat het adres door jullie niet goed stond vermeld

Ik heb mij vorige maand via internet bij jullie aangemeld op Irenestraat 72 te L. met klantnummer eindigend op .......9622. 2 weken later werd me verteld dat het contract met het adres Irenestraat 27 werd stopgezet met klantnummer eindigend op .....943. Ik kreeg een afrekening over de periode van 3 weken tbv 265 euro. Er werd mij verteld dat hier een boete van 100 euro bij zat, omdat ik binnen 1 jaar ben weggegaan......... Tevens werd er gezegd dat ik waarschijnlijk zelf wel het verkeerde huisnummer had opgegeven......terwijl op de eerste aanmelding gewoon 72 stond en ik dat op internet heb ingevuld. Toen vermelde men dan zal het wel aan de overgang van liander hebben gelegen........Heb inmiddels wel die 100 euro terug gekregen, maar wat een slechte administratie. Ook dat ik de schuld kreeg van dat ik het verkeerde huisnummer zou hebben opgegeven, slaat nergens op en mag Essent evt na grondige controle mij evt ten laste leggen.......

Goed en direct geholpen

Matig

Mijn termijnbedrag is aangepast nadat ik ben overgestapt. Het zou 119,- euro zijn maar is nu 163,-euro. Ik kreeg nog geen reactie op mijn klacht hierover.

Teleurgesteld

Ik voel mij zwaar bedonderd een looptijd van 5 jaar als ik dat van te voren had geweten had ik het zeker niet gedaan ben daar best boos over.

Zie onderstaand.

Op 28 januari 2021 ontving ik een mail dat ik van mijn boete binne 3 weken bericht zou ontvangen. Tot op heden heb ik nog geen bericht ontvangen. De boete van € 350,00 heb ik al betaald, hiervan zou € 250,00 vergoed worden. Wanneer wordt op mijn rekening bijgeschreven.

Overstap vlekkeloos verlopen

Ben erg blij met de service om kosteloos over te kunnen stappen. Heb er geen omkijken naar gehad.

Zie hieronder

Heb er niets van gemerkt, dus dat is een goed teken. Hoop dat het zo blijft. Als de betaling ook meevalt zit ik helemaal goed.

UitsteKend

Goed geregeld

Duidelijk

Duidelijk klant gericht duidelijk mail. Alleen waarom Máximaal 4 maanden wachten op die 250 euro? Mvg J T Kooij

• De wijze waarop het contact is verlopen

Overstap ging vlekkeloos. Als opzegvergoeding wordt overgemaakt dan is het helemaal top

• De wijze waarop het contact is verlopen

Beter dan dit is ver te zoeken

Je komt er pas achter hoe een energiebedrijf is als je er vaker contact mee hebt, bij Essent wordt er niet normaal snel opgenomen ook al zegt de computer dat het erg druk is. De medewerkers zijn staan niet op de automatische piloot en hebben de volledige aandacht voor iedere klant die ze mogen helpen. Ik ben blij dat ik overgestapt ben naar Essent. De laagste prijs en heel professioneel!

**********

Termijn bedrag afspreken en binnen een maand het bedrag verdubbelen. Blijkt er gerekend te zijn met de helf van mijn verbruik. Top bedrijf nou echt niet .....oplichting noemen ze dit.

Goede ervaring

Ik ben tevreden over de overstap

• De wijze waarop het contact is verlopen

is goed helemaal vlekkeloos verlopen

ik heb geen aan of opmerkingen is helemaal goed zo

uitstekend geholpen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Alles goed verlopen , behalve de compensatie welke nog gedaan moet worden. Deze laat maar liefst 4 maanden op zich wachten. Dit moet toch sneller kunnen.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap ging vrij makkelijk.

Omdat ik verder niets hoefde te doen .alleen de boete van de overstap van Green Choice heb ik nog geen bevestiging van ontvangen , wat iki heb opgestuurd per post.

Feilloos

Heb er niets van gemerkt

Belachelijke overstap

Gelokt met de belofte kostenloos te kunnen overstappen en boetes worden overgenomen. Weer een illusie rijker, eenmaal overgestapt blijk je hier toch zelf voor te moeten opdraaien

• De wijze waarop het contact is verlopen

Nix van de overstap gemerkt. Helemaal goed dus

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap verliep uitstekend.

Duidelijke en adequate informatie. Goede app.

Is Prima verlopen

We hebben er niets van gemerkt.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen

Ik kan niets bedenken, wat er niet is goed gegaan

alles zoals is afgesproken bij de overstap, is 1 op 1 goed geregeld, dus geen gedoe, dat je er weer achter aan moet, om het als nog geregeld te krijgen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch