Nette overstap

Netjes geholpen met de overstap , alleen nog mijn boete terug vragen. Maar ook daar werd ik netjes opgewezen dat ik dat diende te regelen als de afrekening binnen was.

• De wijze waarop het contact is verlopen

overstap is prima verlopen met ook goede klantenservice

Scherp aanbod en overstap prima verlopen. Helpdesk bleek ook al zeer klantvriendelijk en deskundig. Dus voor nu zeer tevreden. Hopelijk is het verlengingsaanbod straks ook weer goed. Zo niet, stap ik weer over.

Top geen omkijken naar

Aangevraagd app op de telefoon en geen omkijken naar

Ok

So far, so good

So far, I am very satisfied with the electricity service that I receive from you. Keep the good job!

• Would you recommend us? Yes

Tot op heden tevreden

Goed verlopen l

• De wijze waarop het contact is verlopen

Zeer simpel dus goed.....

Eenvoudig, zonder poespas, heerlijk toch?

Jammer

Ik ben terug na jullie gekomen , omdat ik eigenlijk nooit over wilde stappen. Ben in zo verkoop praatje getrapt. Zou bij jullie nu ook maandelijks goedkoper uit zijn . Maar is ook echt niet minder! Maar t ergste is dat ik bijna 400 euro uitschrijf kosten heb moeten betalen. Zou van jullie n vergoeding krijgen. Maar de mail die ik na jullie moest door sturen, die was weg uit mijn mail. Eindafrekening stond daar in. Heb ik jullie laten weten. Maar heb niets meer gehoord. Ik zit deze maand dus met dubbele kosten. En kom daardoor in de problemen. Mvg mevr wolters

• De wijze waarop het contact is verlopen

Opeens loopt mijn mailbox vol met spam.

Marktonderzoek, gratis stickers, of ik even wil laten weten wat mijn energiesituatie is zodat het marketingteam mij targeted advertisements kan sturen. Mijn lieve hemel, 14 e-mails in 4 maanden! 14! Dat is toch van den zotte? Dat er midden in corona mensen van deur tot deur gaan om dit te verkopen is opeens een stuk beter te verklaren, Essent is duidelijk een bedrijf waar de marketingafdeling het gezond verstand vervangen heeft.

Niet eenvoudig

Overgestapt naar 1 tarief stroom is een hele opgaaf voor Essent. Door thuiswerken is er geen voordeel neer voor een dubbel tarief. Bijkomend voordeel is niet meer nadenken om in de avond en weekend het meeste stroom te gaan verbruiken. Bij de aanvraag heb ik gekozen voor enkel tarief echter kreeg toch dubbel tarief. Bij navraag blijft dit te kunnen. Ik zou het zelf kunnen doorvoeren zodra de levering start in de app. Helaas bleel dit niet te kunnen na 3 maal bellen is het uiteindelijk geregeld. Pfff wat een gedoe

Het is een drama

Geheel buiten mijn schuld heeft Total Gaz en Power de elektra aansluiting "gekaapt" op 1 feb 2021. Daar waar ik een e-mail had met de bevestiging dat ze dit Niet zouden doen. Na veel bellen (van mijn kant) kon op 10 feb 2021 dan toch Essent naast het gas, ook het elektra gaan leveren... Maar ineens werden er totaal andere tarieven gerekend.... "Ja die andere tarieven gelden niet meer". Nou Wel dus... Jullie hebben een wettelijk bindend contract! En als dit niet (naar aanleiding van mijn vele klachten op de website) opgelost wordt. Dan zal de consumentenbond hier werk van maken. De ACM is al ingelicht!

Spijt

dubbele kosten v 2 energie bedrijven spijtig dat ik ben overgestapt naar essent. Tevens na telefonische kontakt te hebben gehad tankey verwijderd opnieuw geïnstalleerd en werkt nog niet.

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Is niet goed verlopen ivm cashback

Ik heb mijn jaar niet uitgediend tot 21februari. Daardoor loop ik 350 euro mis. IK ben hier fout over geinformeerd.

Het gesprek ongewenst

Tijdens het gesprek ervoer ik dat uw medewerker teveel aandrong om over te stappen terwijl ik dit niet wil,en wil daarom weer terug naar het vorige energie bedrijf

Waardeloos

Als je voor een jaar afsluit krijg je de overstap vergoeding niet, kleine lettertjes, zetten ze niet op de website. Je moet zelf de datum van overstap ingaan nieuw contract doorgeven, hoezo ze zeggen wij regelen alles voor u, behalve dit.

Heel slecht af gehandet

Er was beloofd dat we het zelfde zouden houden i.v.m kosten .maandlasten maar ik viel me ******en alleen klanten trekken Jullieczouden contact opnemen , tot op de dag van vandaag niets gehoord... Afgeschermde nummers neem ik niet aan dus bel niet anoniem

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is goed gegaan maar daarna voel ik me bedonderd

De overstap op zich ging goed. Maar daarna voel ik me nogal bedonderd. Er was afgesproken dat ik €121,- per maand zou gaan betalen. Ik ben nog geen maand geleden overgestapt en het termijnbedrag is opgehoogd naar €150,-!!!! Dat is duurder dan mijn vorige maandbedrag. Ik voel me zwaar bedonderd en wil weer terug naar de vorige leverancier en maandbedrag!

Vaak stroom uitval

Ben overgestapt sinds een maand nu ongeveer, En tot nu toe 4x stroom uitval gehad waar ik dus van te voren nooit geen last van had bij een andere leverancier ik weet niet of het er wat mee heeft te maken maar daarom dus mijn 5. Gr

Ontevreden

Het gesprek kwam bij mij over alsof mijn contract met Eneco gewoon doorliep maar vanwege een verhoging van groene stroom over ging naar Essent,. Ik voel mij ook behoorlijk misleid.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb nog geen beoordeeld ik ben net bij jullie

? Nog geen ervaring

Gewoon valse beloftens

Eerst 122 afspreken en gelijk de volgende maand naar 150 valse beloftes ik betaalde bij eneco 130

• Het gemak waarmee u klant bent geworden N.v.t.
  • De snelheid waarmee dit is geregeld N.v.t.
  • De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Alles gewoon prima geregeld.

• De wijze waarop het contact is verlopen

De overstap is heel soepel verlopen

Snel geregeld

Zelf kontact opgenomen met Essent en een eenjarig contract afgesloten. Gesprek verliep vlot en vriendelijk.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch